0 oy
786 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (101 puan) tarafından
Merhaba hanımlar sabahtan beri çok moralim bozuk. Sabah eşimle kahvaltı yaptık herşey normaldi mutfağımda kışın stor perde kullanıyorum yazın tül perde tesettürlüym eşime dedim işe gitmeden perdeyi takar misin eşimde biranda parladı niye rahat rahat gez diyei gtün basın açık geziyorsun senin kadar rahatını görmedim ne meraklisin kendini açmaya üstündekilere bak dedi evimde tüm camlarimda perde vardır görünmez mutfakta storlar kapalı stor var diye açmıyorum üsten aciyorum neyse sonra ddim ya üstümde ne var ya sus adamda şans olacak valla şans olacak ne belaya dustum dedi bende sinirlendim çocuğumu veriyorsan boşanalim ozaman dedim çıktı gitti buarada üstümde diz kapagim altında bir kapri üstümde yarım kollu tişört basimdada tülbent vardı. Bu sefer gerçekten çok kötü kırıldım uzun bir süre konusmamayi düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne alaka esinin dedigide cok sacma
(101 puan) tarafından
Çok çok saçma hemde. Kendimi övmek gibi olmasın ama ben tesettürume çok önem veren briyimdir bunu ailesi bile her seferinde syler ben asla bir erkegin yanında tulbentimin önünü bile açmam tepeden bağlamam kadınların yanında bile boynumu kapatır etekle gezerim ben evimde rahat edemiceksem nerde edecegim
tarafından
Çok haklısın bence eşini al karşına konuş ne demek istiyosun diye açıklık getir bu konuya canim
-Reklam-
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Diyeydin ya evimde de rahat olamicaksam ne yapayım ya bazen çok sinir oluyorum bu erkeklere yaa evdede üst üstte giyincek halimiz yok zaten sıcak zor nefes alıyoruz zor gelmiş bı tarafına perde takmak ondan böyle yapmıştır boşver 
(101 puan) tarafından
Dedim demez olur muyum. Ama anlayana laf anlatılır anlamayana ne desen bos
(1,877 puan) tarafından
Öyle valla canım doğru dedin
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Esinin ruhsal sorunlari var ve bosanmaya gelirsek de cocugu esin vermiyor zaten :D Mahkeme 6ya da 10 yastan kucuk cocugu anneye verir
(101 puan) tarafından
Boşanmaya yanaşmaz ki  Eşim normalde kıskanç bir insan değil ama bu aralar nedense tavırları çok değişti anlamış değilim.
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Bende kapalıyım evde sort atlet duruyorum 
(101 puan) tarafından
Asla şort atlet gezmem zaten bırakmazda bende sevmem ama evdede rahat edebilmeli insan diye düşünüyorum.
(2,089 puan) tarafından
Canım evde nolcak sanki hava çok sıcak ben bir de çatı katında oturuyorum yani eşimde laf etmez buna kendisi de o şekilde duruyor
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Senin evde oyle giymen normal bunun neresini şansizlik olarak adlandirmski
(101 puan) tarafından
Yani ben onun için şansızlıkmışım onu demek istedi beyfendi
(1,386 puan) tarafından
Kötü söylemiş:(
(101 puan) tarafından
Çok hemde
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun.şu yolu izle diyemem ama.inan benim eşimde òyle kısa kol tişòrte bile kızdığı gûnleri bilirim.beni de çok kırmışlıģı var ama ben hep eşimden bóyle tepkiler görünce veya kavga edince hep iyi yònlerini düşûnûp sakinleşirim.
(101 puan) tarafından
Tabi elbet bunuda sineye çekeriz ama insanın kalbi bu kadar da ucuz değil heleki ömrünü birleştirdiğin kişinin seni şansızlık olarak gormesi bilmiyorum çok yipratici
tarafından
Evet gerçekten çok yıpratıcı.Allah iyi etsin
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Evin icinde ferace mi giycekmisin bu sicakta 
(101 puan) tarafından
Valla onu 8 senedir cozemedim :)
0 oy
tarafından
Eşim eşim canm eşim g*tün mü kalktı deseydin . Ben de aynı o şekilde giyinigim ve saçım da açık şuan . Perdeler önünde ama . Eşim böyle konusursa kıyamet kopar bu evde 
(101 puan) tarafından
Kendini ezdiren bir yapım yoktur kendimi savunurum ama bazen susuyorum aman hzurluk olmasın diye gel görelim ki kıymet bilmeyene ne yapsan bos
tarafından
O uğraşsın biraz da huzur bozulmasın diye
(101 puan) tarafından
Bakalım uzun bir süre kus kalmayı düşünüyorum sanmıyorum birşey yapacağını ama
tarafından
Küs kal bakalım napıyor tepkini koy
(101 puan) tarafından
Birşey yapacağını sanmıyorum pek ama bakalım
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Bu kavgayı her zaman yapıyorz. Tayt giymeme izin vermiyor. Kısa tayt. Havalar sıcak. Ama kendisi serin serin geziyor. Artk takmıyorm bile. Aynen şans olacak diyip geçiyom
(101 puan) tarafından
Bende öyle dedim. Keşke bendede şans olsaydı dedim ama anlamaz ki.
(1,151 puan) tarafından
Anlamasn ben de anlamazlığa vururum her dediğine ağlayacak durumum yok vallaha. Zaten kavgada pek ciddiye almıyorz birbirimizi artık dnkdkd ondan acıtmıyor. Biz diyorz ki sen böyle dedinse ben de böyle derim kafamız o artk
(101 puan) tarafından
Bizde öyleyiz tabiki her evlilikte böyle ama işte her söyleme tamam ama gel gör ki gönül bu tek lafa çok guceniyor
0 oy
tarafından
Sacma oyle demesi bende evde kapri kisa kollu giyiyorum bazen sort esim sadece perdeler kapali olsun ne giyersen giy diyo ama balkona cikarken dikkat ederm tabi
(101 puan) tarafından
Tabi evde koltukta eteğim yeleğim hep vardr kapıya balkona çıkarken giyerim ama iyiliğini görmeyen kötülüğü anlatmaya gerek yok demisler
tarafından
Dogru canm
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Sanki kavga etmeye bahane arıyormuş gibi saçmalamış 
(101 puan) tarafından
Onun tavrı genel anlamada budur en büyük şeye tepki koymak en ufak şeyde sanki kıyamet kopmuş gibi tepki verir
(4,655 puan) tarafından
Sende tavrını koy canim hayat böyle çekilmez.
(101 puan) tarafından
Yok bu sefer buyuk tavır koyacagim
0 oy
tarafından
Tam benlikmis ağzına nasil ediliyor görürdü gereksiz insan.. evdede rahat yok başlarım oyle eşe 
(101 puan) tarafından
Gerçekten bazen diyorum iyi olmasaydım daha mı değerli olurdum diyorum kendi kednime
0 oy
tarafından
E bastan almasaymıs o zaman 
(101 puan) tarafından
Keşkeeeee
0 oy
tarafından
Eşin saçmalamış bence seni kıskanıyor yada bir kizginligi var sana
tarafından
Aynen Trip time her zman yaptığımız şey ;)
(101 puan) tarafından
Bizde pek etkili olmaz hatta şöyle bir huyu var sen trip mi atıyorsun o senden daha çok trip atar
tarafından
Bizkmki de aynı ya o olayı çözemedim ne var ki gelsen özür dilesen olay kapansa dimi
(101 puan) tarafından
Yok adama demezki noldu niye trip atiyorsun bari öğren öyle trip at oda yok sebebini bile bilmese sen sürat asiyorsan oda aşar adamı deli ederler ya
tarafından
Aynen aynen valla hepsi aynı demekki noldu diye bile sormazlar ya
0 oy
tarafından
Evde ben atlet şort geziyorum eşim bişey demiyor üşütme diyor sadece hani evdesin kara çarşaf mı örteceksin evde ayriyeten kapalı olana perde mi takmayacak :DD ne cins adamlar var yaa
(101 puan) tarafından
Bizimki çok çok cins
tarafından
Ağzına çarparım ben benimki öyle dese :D ama erkekten iş istemeyeceksin
(101 puan) tarafından
Boyum yetismiyor ve çocukla beraber asamiyorum ben çocuk görürse benden normal karşılar oda cama çıkmaya yeltenir diye
tarafından
:D benim herifin boyu yetmiyor perdeleri ben asıyorum ahahha
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Resmen tartışmak için bahane aramış eşinn bende tesettürlüyüm. Evde şort tişört giyorum.  Kapı çaldığında bi etek yelek çekiyorum üstüme   ee insan evinde de rahat etmek ister yanii  
(101 puan) tarafından
Ama anlamıyorlar bunu.benim adam cins ya vallahi tavırlarıni anlatsam yuh dersiniz o derece bir insan.
(2,520 puan) tarafından
Valla ne diyeyim canım Allah akıl fikir versin inşallah.
(101 puan) tarafından
Amin  insaAlah
0 oy
(729 puan) tarafından
Merhaba biraz yorumları da okudum öyle yazıyorum.Sskin bir insansınız tepki de bermediğiniz için eliniz biraz bastırıyor.Erkekler kadını çözünce ona göre tepkiler koyuyor Alışıldığın dışında tepkiler berin bir iki cesaret edemez böyle konuşmaya diye düşünüyorum.Mesela onun sizi bastırmaya başladığı anda siz onun yaptığını yapıp onu bastırın işe yarayacaktır 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ben de dışarıda ferace giyiyorum ama evin içinde kısa kollu ve kapriyle duruyorum.. Sıcak yani napalım, kendileri bi tişört bi pantolon rahat rahat takılıyorlar halden anlamıyorlar.. Biz iç çamaşırı, normal çamaşır, dış elbisesi (pardesü, ferace) kat kat giyiniyoruz.. Hepsi ayrı rahatsız ediyor sıcakta
(101 puan) tarafından
Ama anlamıyorlar iste
(1,552 puan) tarafından
Öyle dediği zaman "Yaa haklısın şans olsa ben, sana mı kalırdım" diyeceksin o olacak

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,318 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 654 göst.
19 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,891 göst.
7 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,776 göst.

Kategoriler

1,470,841 soru

24,090,991 cevap

331,747 kullanıcı

...