0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bıktım bu belden yemin ederim .. sabahları kitleniyorum yaaakizlar hangi bölüme randevu kesicem ya genel cerrah mı ortopedi mi fızik mi .. bayram geldi belimin ağrısından temzilik yapmakta zorlaniyirum

6 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ortopedi bölümünden canım çok geçmiş olsun
tarafından
Geçmiyor lanet olası dört yıl oldu öldürüyor beni .. sabahları tahta gibi oluyor .. ..
Çok teşekkür ederim kuzum
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Belini için beyin cerrahı gitmelisiniz eger ortopetık bir durum olursa onlar sızı yonlendırır
tarafından
Bende öyle biliyirum .. fizik için ortopediye gitmiştim ..
(762 puan) tarafından
Bende bel fıtığı var oradan biliyorum
tarafından
Anladım kuzim sana da geçmiş olsun
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Aynı ben ben şuan emziriyorum  o yuzden  bişey yapmiolar  beyin cerrahi  ortopedi  ikiside  olur
tarafından
Bende emziriyorum ama  kızım 19 aylık büyüdü bence artık sütten kesmeyi düşünüyorum .. sadece beli.olsa neyse dizlerim boynum kollarım hepsinde var lanet olası hastalik
(1,468 puan) tarafından
Beyine  git o zmn cnm.benimki  daha 8 aylık sana verir bisey
0 oy
tarafından
Beyin cerrahide yönlendiriyor sonra fizik benimde boynum öyleydi doktor oyle dedi
tarafından
Tşk ederim canım benim
0 oy
tarafından
Beyin cerrahına gitmen lazım canım 
tarafından
Tmm kuzum çok sağol
0 oy
tarafından
Bende geçen gittim ortopedi bakıyo. Hamilelikten kaldı bende de. 
tarafından
Kuzum benimki neyden kaldı bilmiyorum en son iki yıl önce gitmiştim o da doktor Zarladi beni sen ağır iş yaomissin kayma var belimde skolyoz var açılma var beş fıtık var var da var yani anlayacagin .. üstüne dizlerimde de menüsküs ve kapak kayması var omuzlarım.yerinden çıktığı için kemiklerinde gevşeme var yani hangi birini soyliyim ki ... Sabahları hasta olarak yataktan kalkıyorum yaaa o kadar yorgun o kadar ağrılı uyanıyorum ki bıktım artık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
25 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
8 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uykusuz_girl (1,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 385 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,128 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,306 soru

24,137,545 cevap

334,373 kullanıcı

...