0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya geceleri genelde kısa sort atletle yatıyorum oda yatabilirsem eğer genelde yatamıyorum da ya acaba sürekli üstüm açık yattigim için mi kabus goruyorum bilmiyorum ki haftanın 2 3 günü standart kabus görüyorum. Mesela bu gece de güya bize biseyler musallat olmuş kızımla bana bı kadın var bizim evde mutfakta bizi yere oturtuyor biseyler diyor sonra bütün ev sallanıyor duruyor kadın tekrar bişey diyor ev tekrar sallanıyor rüyamda eşime bağırıyodum kızımda rüyamda ev sallaninca kosa koşa yanıma geliyor ağlıyor o sıra da ben bağırıyorum İbo İbo çabuk gel diye meğersem hem rüyamda hem gerçekten bağırıyorum bı baktım İbo beni uyandırıyor bitanem kalk noldu diye ona diyo musum ki İbo buraya gel çabuk Betül çok ağlıyor İbo yetiş diye bagiriyomusum ne yapmam lazım bilmiyorm ki akşamda kemik ağrım çok vardı el ayak olsun eşim ellerimi ovarken uyuyup kalmışım sabah 5 de rüyadan korkup kalktigim da nas süresini okuya okuya tekrar uyuyup kalmışım napcam bilmiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından
bunun açık giyinmekle alakası yok Sen bol bol dua oku akşam yatmadan önce duanı et öyle yat 
tarafından
Ya ağrılarımdan çoğu zaman 1 2 den aşağıya yatamıyorum yattigim zaman da büyük ihtimalle hep uyuyup kalıyorum ki acaba bı kağıda duaları yazıp Cevşen gibi boynuma mi taksam
(115 puan) tarafından
Bak sen araştır güzel bir dua yaz çevşenin varsa tak öyle yat
tarafından
Yok da internetten bakıp bu akşam yazıp boynuma koyucam
(115 puan) tarafından
Çevşen al kendine bir ara..
tarafından
En kısa zamanda alicam
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından
 abdestli yat uyumadan önce süreleri oku yani aklıma.bisey gelmedi 
tarafından
Bacım zaten abdestli yatıyorum en fazla 2 günde bir banyomu yapar abdestimi tazelerim falan geceleri ağrılarım olduğu için çoğu zaman telefon elimde uyuyp kalıyorum
(1,107 puan) tarafından
Geçmiş olsun ya kabus görmekte iyi değil ben gördüğüm zaman tüm gün etkisinden çıkamıyorum :(
tarafından
Bende şimdi öyleyim yemin ederim ya muftaga girerken bile sürekli arkama sağıma soluma bakiyorum
0 oy
tarafından
Ayetel kürsi felak nas ihlas ve fatiha oku bol bol. 
tarafından
Uyumadan okuyorum çoğu zaman ama genelde de ağrım dindigi zaman uyuyup kalıyorum
0 oy
tarafından
Mesajını okumadım çünkü ben çabuk korkan biriyim. Ama ben her yolu denedim fayda etmedi pek, fakat bakara suresi açıkken uyu yada gündüz de açık tutabilirsin.  Uyurken rahatsız oluyorsan uyuysmiyosan sesini kıs 2 ye ver basucuna koy uyu çok etkili cidden . Kotu ruyadan cok bende karabasan oluyordu haile ikwn ben. Acik tutunca kesinlikle hicbir sey olmuyordu. 
tarafından
Peygamberimiz sav diyir" bakara suresi okuman eve şeytan giremez, çok doğru
tarafından
Çok haklısın bacim bugunden itibaren dediğini yapicam süreyi telefonuma indirip gece yatarken açık bırakıcam şifa Allah'tan artık
tarafından
Canım bendeki saad  al ghamdi nin ben onu sevdim sakin söylüyor,  uykuya dalmak kolaylaşıyor diye
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Diz altı bişeyler giysen iyi olur.. Okuyarak yat.. Ağrıyan yerlerin için de doğal zeytinyağının ağzını açıp hergün okuyabildiğin kadar (3'er defa olabilir, 7'şer defa olabilir, 21'er defa olabilir) Fatiha, Ayet'el-Kürsi, İhlas, Felak, Nas surelerini okuyup hu diye üfleyerek ağrıyan yerlerine sürebilirsin.. (Okunmuş olduğu için yağın yere falan dökülmemesine dikkat etmen lazım)
tarafından
Vallaha yalan söylemeyeyim hakiki yağım yok genelde nemlendirici Krem sürüyorum ayaklarıma falan ama dediğini yapicam
(1,552 puan) tarafından
Aktarlarda falan bulabilirsiniz sanırım.. Çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,465 soru

24,184,029 cevap

336,502 kullanıcı

...