0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
Kızlar 3 çeşit gaz damlası denedik etki etmedi şimdi eczane yapımı bişey bulduk herkes çok övmüştü çocuk kivranmaktan uyuyamıyor bi kez bile gaz çıkaramadı. Dün kullanmaya başladık etki etse ederdi dimi bu saate kadar bıraksam mı biraz daha kullanmaya devam etsem mi sizce ya bu saat oldu uyumadik çok üzülüyorum çok yıprandım artık

7 Cevaplar

0 oy
(13,312 puan) tarafından
Sab simplex kullanıyorum ben memnunum yanına biogaia kullanınca düzelenler var belki kaka düzeni başkadır alışır antibiyotik bile üç dört ilaçta fayda ediyor 
-Reklam-
0 oy
(8,238 puan) tarafından
Adaçayı yağı kullan canım. Karnına birer damla sür günde iki kere filan. Acayip faydalı
0 oy
(24 puan) tarafından
Canım benimde bebeğim çok gazlı ben sab simplex kullanıyorum faydasını gördüm
0 oy
tarafından
Zinco gaz damlası kullnıyorum ama düzenli hergun aynı saate veriyorum cok rahat ettik 
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Bende eczaneden aldım yapma damla hiç ise yaramadı sab simplex denediniz mi bilmiyorum ama çok iyi geldi 
0 oy
tarafından
Gaz ilavlari 1 gunde etki göstermez canm devamli kullanman lazm . 

Ben kizima sab simplec ve biogainayi aynu anda kulladm sab simplex tek basina işe yaramadi maalesef sende iksiini ayni anda kullanabilirsn 
0 oy
tarafından
Sab simplex kullsn gün-de 3 defa 

Ama her gün aynı saatde ver 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
2 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (7,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 363 göst.
3 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (3,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.

Kategoriler

1,493,442 soru

24,401,029 cevap

350,132 kullanıcı

...