0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
Kızlar 7 yıldır evliyim 7bitecek kasımda 3çocuğum var en küçüğü daha 2 aylık severek evlendim eşim uyuşturucu bağımlısıydı tedavi gördü ama doğru dürüst çalışma durumu yok ailesi bize sözde sahip çıktı ama birgün birgün al buda sana harçlık denilmedi ben adıyaman kahtada oturuyorum köyde ailem istanbulda bende istanbulda büyüdüm bu bayram ev yapıyoruz diye gidemedim ailemin yanına 3ablam malatyaya gelecek akrabalarımızın yanına dayım beni de davet etti ben de eşime ve ailesine söyledim bir Allahın kulu paran var mı demedi ihtiyacın var mı demedi gelirim dedim dayima ama cebimde var yok 90tl var. Gitmeyi de çok istiyorum ama her zaman ki gibi mümkün olmayacak gibi. Artık çok yoruldum zaten çok zor dönemler geçiriyorum bunlarda böyle yapınca boşanasım geliyor. Eşim zaten dünya umrumda değil o yüzden kendimi buraya ait de hissetmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kocanın çalışıp size bakması gerekiyor. Kaynananlar hanfi birinize baksin hem de nereye kadar yani. Aileden önce kocan sorumsuz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani cnm şimdi eşinin ailesi sana para vermek zorunda değil.kocan çalışmak zorunda.
0 oy
tarafından
Canm kizma ama kayinvalidenler size bakmak zorunda degilki eşinin size bakmasi gerekiuor bu durumdada eşinin snaa paran varmi yokmy nasl gtcen dmeesi gerekiyor 

Allah yardmcin olsn canm
0 oy
(739 puan) tarafından
Vala kusura  bakma ama oyle adamla hem hala yaşıyorsun hemde ucuncu cocugu yapmissin daha yeni diyorsun ve bize bakiyorlar diyorsun o adam ne halta yariyor evine bakmayan adama bunca cocuk niye ben calistigi halde 1 cocuga yeter diyorum ya gelecek hazirlayamazsak vr kimse kimseye surekli bakmaz yani simdi yetiyorsa bile o cocuklar büyüyünce heo eksik kalıcak ya sen calisip minnet etmicektin kimseye yada bunca cocuk yapmadan donucektin
(546 puan) tarafından
Binlerce artiii +++

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 212 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (6,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
26 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,686 soru

24,114,393 cevap

333,146 kullanıcı

...