0 oy
2,066 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
8 bacıyız evleneli dördüncü ayımdı bebegim kalbi atmadı kürtaj oldum tam ramazan ilk günü sonra Bayram geldi eşim sırayla ablalarımı aradı kendi tlfnda bayramlaştık sıra üçüncü Büyük ablama geldi eşimde watsap profil gözükmüyor bana dedi niye acaba bir kusur mu ettim bende şimdi sorarım dedim bayramlaştım gülme arası şakayla eşime veriyom dedim işim var dedi bayramlaşmadı ben tuhaf oldum eşim alındı Sonra benimle konuşmayı uzattı bende abla eşimde gözükmüyor profil in dedim Ablam bana bagırdı eşim yanımda zaten bebekten dolayı hassasım bana dedi sen kimsin bana hesap soruyn eşin kim ki rehberimde yer alacak ben aglama ya başladım abla yanlış anladın dedim tlfnu suratıma kapattı bir yıl oldu araya çok insan koydum annem ablalarım ama beni istemiyor başıma çok şey geldi aramadı kaynanam bizi evden kovdu aramadı aç kaldım eşim İŞ kazası gecirdi 3 bucuk ay işsiz kaldı aramadı dogımums az kaldı inşallah ablam arar eşim Dogumda seni aramazsa sileceksin diyor onu Ama abla işte özlüyorum Antalya ya gittim baba evine umudum belki yanıma gelir evine çagırır dedim yapmadı kızlar demiş Abla ölümlü dünya konuş artık onlara kızmış bir daha adını bile duymak istemiyorum geçen kardeşlerim gurup kurmuşlar beni almamışlar sırf o ablam onlara kızmasın diye kalbim burkuldu derinden ve bütün ablalarım durduk yere eşimin numara sını tlfnda sildiler Kalbim acıyor kızlar bir soru bana ablamı kaybettirdi Herkese demiş bana hesap sormuş Allah şahidim sormadım Ablam benden nefret ediyor ama ben onu özlüyorum 

33 Cevaplar

0 oy
(1,279 puan) tarafından
Abla da olsa bi yere kadar bence. Pesine düşülmez bu kdr. Annem ablasi ile küs asla barışmaz. Özlemek falan asla demez. Senin kurduğun bag daha kuvvetliymis demekki. 
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Abla abla değilmiş demekki. Ben olsam hiç peşine düşmem. Eşinin Bi yanlışını görse böyle küslüklere gerek yok seni uyarabilir. Abla ya abla. Bende ablayım ne olursa olsun kardeşimin ablasıyım yani. 
0 oy
tarafından
Nasıl narsist bi insan o ya hala peşinde mi koşuyorsun egosunu tatmin ediyorsun. Bırak o seni değil sen onu sil karakteri sıkıntılı bi insan o abla 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ablayı geç simdi ben olsam fellik fellik o ablam kocamı niye engellemiş neden adını duymak istemiyor bu sorunun cevabını ararım 
tarafından
Aynen aradığım yorum
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ne saçma bir olay sorduysan ne var esininin bi kusuru mu var ki sildi öyle olsa bile sana söylemesi gerekir benim basima bunca şey gelecek ablam aramiycak ben silerim onu ya ne kadar kötü bisey nasıl aramaz sormaz 
0 oy
(2,052 puan) tarafından
kusura bakma ama birine cok yuz verirsen burnu kalkarya başka seyler yazacaktim ama en uygunu buydu, seni birseyine saymiyor sen daha ne arayip soruyorsun,okadar badire atlatmişsiniz bir arayip sormamis seni sen de daja konusmak mi istiyorsun,ozluyormusun bilemedim valla
0 oy
(127 puan) tarafından
Vallahi kusura bakma seninki abla değil ablalık bu değil hiç birininn yaptığı ablalık kardeşlik değil o bacıları ya sen kimsin bacıları değilmişin hepsi karşısında dursaydi görürdü gününü aşırı abartmissin bırak arayıp sormasın rabbim sorar hesabını yazık ya ölsen aramaz o ablan seni nasıl bir kin bu kardeşim yazik
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Sjsjjs dert ettiğin şeye bak. Şu devirde düşmanı dışarda arama bacım. O sana üzülsün. Küçük olan sensin.. Eşinde sonuna kadar haklı... Bende olsam silerim valla. Kusura bakmasın. Eşini sevmeye bilir ama. Bizim oralarda biz laf vardır. İtin hatırı yoksa sahibin hatrı vardır diye. Bacısısın sen onun. Kardeş kardeşe fesatlık ilk insan adem in oğullarından beri var. Takma sittiret
0 oy
tarafından
Nasılsa 7 bacım var biri olmasa da olur demıs resmen bahane üretıp senı silmiş neyını ozluyosun yuzune bıle bakma bırak Allahını seversen 
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Ay bu nasıl abla bu nasıl kardeşler sudan sebeb kin yürütüyor, benim Bi ablam var beni aramaz sormaz bayramda bayrama ben ararım sorarım emin olki ben de artık takmıyorum, senin ablan gibisini de hiç takmam
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Eğer tek sebep buysa adını bile anmam ne peşinden koşacamki öyle bir insanın... 
0 oy
(601 puan) tarafından

Okudum okudum ama ablanın neden öyle davrandığını anlamadım neden eşine karşı cephe almış. Sen sordun diye seni sildi bu kadar kinlenecek ne var çözemedim :ermm:

0 oy
(973 puan) tarafından
Canim senin bi suçun yok ki o seni bu sebepten silmişse sende sileceksin bu ne özgüven ablandaki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 211 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 386 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,995 göst.
5 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.