0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Ben yemek yapmayı öğrenemedim bi türlü ya ne kadar da beceriksiz bı kızım YouTube den araştırıp bazı yemekleri yapıyorum güzel oluyor ama bazıları tadı güzel olmuyor veya ben mi beceremiyorum bilemedim siz nasıl ve nerde öğrendiniz yemek yapmayı kızlar bana da öğretin ya 

36 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ben küçükken babaanneme bakıyordum hastaydı o zaman öğrendim 12 13 yaslarinda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben tanidigim herkesin eline bakardim annem anneannem yengem nasil yemek yapiyo izlerdim en cok anneannemden ogrendim cok guzel yemek yapiyo benim elim de lezzetlidir yemek yapmaya cok hevesim vardi kim yemek yapsa hemen yaninda belirirdim. Suan bilmedigim yemek olunca nefis yemek tariflerinden ya da refikanin mutfagindan bakarak yapiyorm
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Bekarkende hep yapardim bilgim vardi ama evlendikten sonra daha bı tecrübe oluyor malum her gun yapınca insanın el lezzeti daha bi gelişiyor. Nefis yemek tarifleri ve yemek.com öncelikli tercih ettigim siteler arastirip yeni seyler yapmayi seviyorum lahmacunundan pizzasina herseyi evde yaparım esimde beğeniyor.
0 oy
tarafından
Bana eşim öğretti herşeyi vala yumurtadan tutta yaprak sarmaya kadar
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Bana kimse öğretmedi annem yaparken bakardım sadece öyle böyle öğrendim yemeği 
0 oy
tarafından
Çocukluğumda yapmayı çok severdim yemek yapmayı daha sonra aşçılık kursuna gittim orda sadece kuru fasulye yapmayı öğrendim :D
0 oy
(45,021 puan) tarafından

13 yaşında basladim öğrenmeye ilk makarnayla :)annemin yanında hep baka baka 2 yılda herşeyi tamamen yapar oldum 

0 oy
(14,062 puan) tarafından

Kendi kendime yapa yapa öğrendim kimse öğretmedi okul okudum vaktim yoktu okulu bıraktım evlendim iyi bisey yapmış gibi konuşuyorum bide :Dişte ondan sonra öğrendim 

0 oy
tarafından
Evlendikten sonra kafadan tuturarak ögrendim :)
0 oy
(213 puan) tarafından
Küçükken mutfakta annem yemek yaparken yanında dolanirdim eline baka baka öğrendim her yemeği değil tabi o yaşlarda pilav makarna ile başlamıştım gerisi geldi zatn  ortaokul sıraları küçük dediğim :)
0 oy
tarafından
Hiç kimseden ilk okula giderkn babaannem halm yemk yaprken ellerine bakıyordum 
0 oy
tarafından
Annemden 2 3 kez  görerek sonra aklimi kullanarak yanlis anlama sana laf etmiyorum ama cidden aklimi kullanarak öğrendim:)
0 oy
tarafından
Kaynanam dan öğrendim :))) 1 . 2  derken ogrendim
0 oy
tarafından
Evlenince internete baka baka
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Evlendikten sonra annemden bir de internetten çok şükür hiç zorlanmadım çok şükür 
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Bekarken öğrendim mutfağa biraz hevesim vardı annem yaparken hep bakardım 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 410 göst.
0 oy
20 cevap 702 göst.
0 oy
31 cevap 896 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Emine S (18,492 puan) tarafından soruldu

Kategoriler