0 oy
755 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Geçenlerde arkadasım bize geldiler sarmalar dolmalar böekler yaptim güzelce agırladım bi misafirim gelse iyi agirlarım geçen gün gelcez diye haber verdik gittik bi bardak cayı zor verdi sonra eşi bi kahve yapta icelim diyo ne kahve yapacam dedi zorla kahve yapti gözümün ônünde  bide herzamm gitmiyoruz senede 1kere  hergün komşularini görüyo biz gidelim die beklioduki komşusuna gitsin çok ayıp yaptigı siz olsanız ne tepki verirdiniz yazcam daha sana gelmem  sen bana gelince öylemi davranıyorum die

33 Cevaplar

0 oy
tarafından

O geldiğinde çay bile vermeee

-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen arkadasina haddinden fazla deger vermissin cabalamissin buda sana ders olsn dHada eve alma isterse gelmek işim.var de
tarafından
Bizim oralarda eve yabanci bile gelse ne varsa konulur  bu bizim misafirligimizden ben öyle gördüm  onun dort gozle gitmemizi beklemesi ayip esi bile kizdı
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Hicbirsey deme bence canm ararsa sana geleceğim falan de evde değilim yada müsait değilim geçiştir birşkilde mesafeni koy 
0 oy
(185 puan) tarafından
Yorum okumadan önce dedimki ne alaka karşılık bekleyerek mi misafir ağırlıyor bu kadın dedim.. üşenmeden yorum okudum sana hak verdim çok büyük bir terbiyesizlik yapmış o kişi arkadaş denilmez ona.. bir kere eve getirilen şey ikram edilir..cok hoşlanmasan bile evine gelmiş misafir baş tacı gidene kadar his sohbet konuşursun illa bişy yapmaya gerek yok bir çayla bile misafir ağırlarsın kusura bakma dersin birey yok hazırlıksız yakalandim..

Sana gelirken özel sipariş veren kusura bakmasin da terbiyesiz biriymiş. B3n olsam hiçbir şey demem bana gelmek istediğinde ya basımdan savarım yada aynen onun cümlelerini ona sarf ederim ne yapcam yaaa diye
tarafından
Her gittigimizde pastaneden yiyecegimizi alir gideriz  evinde bisey olmaz die bide aradım musaitsen gelelim.haberli bi sekilde   müsait olmasa söylemesi lazım gelme die  bizde eve gelen misafir bereketiyle gelir ne varsa konur önceden haber verdiyse bana evimde ne varsa hazırlarım ama insan gitmemizi nie beklerki eşi bile kızdı yanımizda ayip kalk bi kahve yap dedigi kelime ee cay verdim yaa
(185 puan) tarafından
Bizdede öyledir haberliyse mutlaka bir şeyler üretilir..kesinlikle misafir bereketiyle gelir..o arkadaşın bu tarz şeylerden nasibini alamamış yazık ona
0 oy
(781 puan) tarafından
Tepki verme canım gelincede aynısını yap yeter
0 oy
(54,171 puan) tarafından
bisey yazmam mesafe koyarim
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Demene gerek yok ne kavga etcen strese gircen soğuk dur
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bir daha adım atmazdım evine muhabbetimi de keserdim kovar gibi davranmış resmen
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Gorusmem olur biter birsey demenin bir anlami yok evimede kabul etmem acikca senle gorusmek istemiorum derim
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Sen işi bilmiyorsun kuzucum bidaha geldiğinde sende 1 bardak çay ver. Anlasin kahveyi bile yapma yani ;)
0 oy
tarafından
Değer verip onu bile yazmam ne konuşurum ne o gelsin ne ben giderim bazı insanın yokluğu daha iyi gerçekten hiç gerek yok
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Hiiiç götünü kaldırma ayağını çek bence o ne öyle 
0 oy
(100 puan) tarafından
Sanırım sadece siz arkadaş gözüyle bakmışsınız

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 584 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.