0 oy
1,039 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar şüphem var demistim ya hala devam ediyo simdi size bisey anlatcm .

Eşim işi geregi banka muhasebe isleriyle uğraşır neyse gecen telefonunda bilmem ne muhasebe diye kayıtlı bi numara vardı bende numarayı aldım profilde bı kız var 2 gün once yengeme bu numarayi arayıp bilemm ne muhasebe mi diye sor dedim aramış oda farkli bi isim muhasebe demis bide kızın cevrimici ve esiminkini takip ediyorum biri giriyo biri çıkıyor kendi telimdn kontrol ediyorum bazen aynı anda bile cevrimici oluyo simdi size sorum 

1.eger gercekten muhadebeysr neden esimin kaydettigi isimde degil 2.pespese çevrimiçi olmaları normal mi 

3.esim bu aralar fazla iyi davranıyor 

Simdi ben bunun tlndn bakiyorm hic bisy yok acaba wp mesajlarini nasl okuyabilirim 

Yada acaba eşim uyurken kıza msj mı atsam napsm bi sekilde ogrenmem lazm 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence fevri davranma biraz takip et şu nerde diye uygilamar var wsin iş harici nereye gidiyor takip et sadece telefondaki yoksa sosyal hayattayım görüşüyorlar mi suç üstü yap herturlu o zaman bosanirsin
tarafından
Tm cnm saol
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Daha öncede aldatmış şimdide aldatsa boşamayacaksan boşuna ortlaığı yangın yerine çevirme
tarafından
Yok bu sefer olsa anasindan emdigi sütü burnundan getiririm
0 oy
tarafından
Şimdi isim mevzusu eğer bi muhsabeci o kadına yönlendirdiyse ilkinin adıyla kaydetmiş olabilir çünkü benim telefonumda da o şekilde kayıtlı insanlar var mesela adam Karahan ticaret sahibi ama bende başka bi isimle kayıtlıydı vs vs. Neyse çevrimiçi olayı eğer senin yanında oluyorsa pat diye git bak telefona 
tarafından
Benim yanimda olur mu sence asla olmaz
0 oy
tarafından
Bende muhasebeciyim ve şirket telefonu olur departmanda  dogal ayni telefonu birakac kiz kullanabilir hemen aldatiyo.damgasi ile yargilamaniz cok yalnis eşinizi ayrica çevrimiçide ayni anda denk geliyorda olabilir bence daha iyi delillere ihtiyaciniz var
tarafından
Anlqdm cnm cok saol
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım watsap wep indir kendi telefonuna onun watsap kare kodu ile eşleştir ona gelen tüm mesajları okursun haberi bile olmaz 
tarafından
Ama bildrim gidiyomus karsiya
(4,687 puan) tarafından
Hayır gitmiyor ben kendim için kullanıyordum diğer telefonuma hiç bildirim gelmedi onun telefonunun yanında olması lazım öyle kare kodunu alacaksın sonrasında kendi tefonundan takip edersin
tarafından
Tm cnm saol
0 oy
tarafından
Hayır neden bukadar didikliyorsunuz hani mantıklı bi açıklaması olursa güvenilmedğini hissederse eğer sizi silecektir mesaj atmanızı tavsiye etmem 
tarafından
Ben sadece emin olmak icin dedim
0 oy
tarafından
WhatsApp web indir eşinin wp mesajları sanada gelsin
tarafından
Tm cnm
0 oy
(346 puan) tarafından
bir kadın birseyden süpheleniyorsa emin ol doğrudur eşimle ilgili hiçbir konuda yanılmam biz kadınlar boşa kuruntu yapmayz emin ol ve kocanı defffff et
tarafından
Eger yapiyosa zaten defedicm
0 oy
tarafından
WhatsApp web diye bişey var mesajları senin telefonuna geliyor onu iyi öğren tam bilmiyorum. Görürsün 
tarafından
Tm cnm saol
0 oy
(3,749 puan) tarafından
WhatsApp un Bi uygulaması vardı o uygulamayı indirip eşinin WhatsApp a bağlanabiliyordun ama adını unuttum onu indirip takipe alabilirsin 
tarafından
Tm cnm cok saol
0 oy
(607 puan) tarafından
Kendi WhatsApp karekodunuzu esinizinkine okutun isim yazan yerin yanında karekod var. Kendi telefonunuzdan ona gelen mesajları okuyabilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
23 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayattanusanmis (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,872 soru

24,078,408 cevap

331,056 kullanıcı

...