0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (507 puan) tarafından
Bogazlarim sisti burnum akio cocugumdan geçti galiba bide tatile gtcez :( nasil gecer bu grip vede grip olan var mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
hastaneye gidip bi igne vurunun hemen ayaklanirsinz  :)) birde bitki çayları bol bol dinlenmek 
(507 puan) tarafından
Vallahi ole yaptriyim ya :/ canavar gibi bir bebekle dinlenmek cok zor sagol canimm
-Reklam-
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cnm valla   oyle cok grip degilm de benim gun icinde bisey yok ama sabahlari uyandigimda felaket burnum akıyo  anlamadim sen nane limon ıhlamur ic bol bol 
(507 puan) tarafından
Ay onlari yapıyorum ya bana misin demiyor
(1,737 puan) tarafından
Doktora git o zman cnm tatile de gidecekmissiniz zehir olmasin
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Benim bennnnn bende bayrama nasıl geçer diye düşünüyorum arti öksürük var bende 
(507 puan) tarafından
Ya bayram ustu yaz ortasinda grip olduk iyi mi
(2,924 puan) tarafından
Valla ya modeller alt üst oldu
0 oy
(11,226 puan) tarafından
Benim oğlum da 2 gündür hasta sanırım bana da bulaştı nane limon yapicam şimdi ikimize de bogaZim yaniyo hapsuruyom oğlum da hapsurukla başladı
(507 puan) tarafından
Aynen oleee bizde oleyiz canim ya
0 oy
tarafından
Bana da oğlundan geçti boğazım ağırıyo ballı zencefil yapcam o baya iyi geliyo sende dene balla toz zencefili karıştır ye üstüne bitki çayı iç ıhlamur nane limon ne varsa geçer inşallah
(507 puan) tarafından
Yaptim dun biraz daha iyiyim bide hatmi cicegi demleyip ictim gunde 3 bardak oda rahatlatıyor
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Aynen hamileyim bide 2 gündur eşimle baya Sürünüyoruz
(507 puan) tarafından
Hamileyken cok zor Allah kolaylık versin canım
(1,034 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım hiç yemek de istemiyor çocuk için 1  saatte 2 kaşık birşeyler yiyom

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,678 soru

24,114,290 cevap

333,138 kullanıcı

...