0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde (6,394 puan) tarafından
Aileme geldim bebeğim var ailem 5 saat uzakta eşim 250 tl tek verdi 100 tl de bi ara muhtar vermşti ama eşime sylemedim 250 tek verdi ee bayramdır çoçugun bezi bide gidiş parasını arrtık abim vercek eşim 250 yetr sana dedı bayramdır seyran dır kendime tünik alacaktım ailem ev almş braz borçları var annem kızıma kıyafet almş baya bide komşum eyer ben babamlara gdersem eşim 800 yda 1 mlyar veryro dedı param az kaldı braz ihtiyaçlarım vardı aldım:(

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
500 nakit verir artı birde kart verir her zaman böyle hiç değişmez 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki elden 300 veriyor sonra ihtiyacımın olup olmaması durumunda yolluyor 40 gündür 2 bin TL sömürdüm herhalde adamı 
0 oy
tarafından
Durumunuz yoksa yorum yapamam ama var olduğu halde vermiyorsa çok ayıp o para yetmez ki 

Çocuk beziyle mendili 100 tl tutuyor zaten 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bana soruyor ne kadar lazim olucak diyor ne soylersem veriyor  fazla istersm bu kadar var diyo tabi bez parasinida dusunerek sana vermesi gerekir yalniz gitmiyon cocukla gidiyon yani
0 oy
tarafından
Başkaların gazına gelme ya da başkaları ile karşılaştırma kendinizi cnm,durumuna göre vermiştir adam ya da tahmin edememiştir.bn mesela toptan bez alırım.gittigim yere götürürüm.
0 oy
(34 puan) tarafından
Yani ödemeler kartlar borçlar bunları eşin hesap kitap yapıp ödüyor ise eğer ona göre bütçe ayırmıştır bence.gönlü istemez belki okadar vermek sana ama elinden geldiği kadarını vermiştir belkide bilemiyoruz şimdi.benim eşim biryere giderken verir içine sinmez kartını verir ödemeleri o yapar hesap kitap onda bende bu az yada çok demem verdiğinde sakalasiriz harciycam kartını bitcek derim canın sağolsun der .öyle dediği için asla nakit para az daha ver diyemem kalbini bilirim .
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Valla annemlere geleli 40 gün falan oldu gelirken 750 verdi ayrı 2 defa da 500 gönderdi ki sadece cocuklara harcadm 2 çocuk var 300 falan kendime harcamsmdr :D şimdi yine az kaldı istycem o da biliyo fazla gidiyo çocuklara yanmzdayken günlük en az 50 tl harcardı mutfaga eksik gedik olursa o da en az bi karpuz kavun alırdı :D
0 oy
(239 puan) tarafından
Karta para atar 500 bittikce isterim gonderir 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
O anki para durumuna bağlı eğer yoksa bnde tutup 1000 tl isteyecek dglm canim 200 varsa onu verir daha cok varsa onu verir hem ben bursaya gidince annem elimi cebime hic attirmaz ben gelmeden bezini sütünü alır sen getirme der 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Bişey alçak olasam verir onagore ama bı ihtiyacım yoksa yolda vs orda lazım olur die 300verir uzakligada bağlı tabi çok yanlız da gitmem çok normalde de 200,300okir cüzdanında azaldıkça isterim
0 oy
(418 puan) tarafından
Benimki elime kart tutuşturuyor.

Param yok dikkatli harca demek oluyor bu.

Zaten hiç param var dediğinide görmedim 

Cimrilikten hep
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Nakit ne varsa verir. Ama kartını da verir yola çıkana belli olmaz heran lazım olabilir
0 oy
tarafından
Valla benim eşim verir ya kimseden istemeyim diye bin verir belki daha fazla ki annemlere giderken bile fazla veriyor 10 dkkalik yol sen iste gönderebilirse kartına felan atsin
0 oy
tarafından
Yani canm cocuk olmadan gtmistm ben 500 tl verdi nakit artı bidr kartını vermisti ne olur nr olmaz die . 

Belki yoktur canm eşinizdede bu durum degiskenlik gösterebilir yani
0 oy
(1,603 puan) tarafından
500 600 verir cnm normal de Kart bende hep kullanırım günlük evede 50 100 verir
0 oy
(135 puan) tarafından
250 ney canım!Cocuga verir gibi paranin hic kıymeti uok ki adı var sadece.En az 500 vermeliydi isteseydim keşke..Benim eşim de eşim tersi 1000 vereyim der ben de yok 500 yeter derim
0 oy
tarafından
Uzun yolsa ve taksim.kredi kartı zaten sinirsiz verirdi  nakitte 2 3 binden aşağıya çıkmam yola
0 oy
(1,107 puan) tarafından

Benim ki 300 falan verir ama benim param olur hep aylık 300 TL bana harçlık verir ben biriktirir çünkü ;) Bi de kredi kartının birini bana verir ben oradan yaparım harcamalarımı ne kadar harcadın falan da demez.... Ama benim de gereksiz harcamayacağımı da bilir 

0 oy
(25,181 puan) tarafından
İhtiyacını görüp gidebilirdin bence 250 tl az bi para değil. Çocugun bezini tuniğini falan önceden alman lazımdı. Kocam bana 250 tl verse annemdeyken yuh derim :D ne masrafım olucak orda herşeyimi götürüyorum sonuçta geçen 1 bucuk ay annemde kaldım haftadan haftaya 100 tl verdi nakit, ekstra kartta da düzenli yatırdı para ama o 100 tl yetti zaten bana onlada keyfi harcama yaptım yada çocuga bişeyler aldım meyve pazardan kıyafet falan öylesine yani. Bence o kişi görgüsüzlük etmiş hava atıyo aklınca
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Kendim çalıştığım icj  harclik vermez. Su an annemlerdeym. Para falan vermedi:) istesem verir ama onun harcaması daha cok parasi kalmaz..bnm maas oldugu gbi duruyor. Isterse ben ona vereym:)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 902 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,153 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,998 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,534 soru

24,156,305 cevap

335,123 kullanıcı

...