0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin gazı var karnı şiş belli yani çok rahatsız uyuttum uyandı nasıl çıkarabilirim:(

1 cevap

0 oy
tarafından
Karnına ılık havlu koyup ardından masaj yap. Ayaklarını da karnına doğru hafif ittirme hareketleri yap. Bu hareketler youtubeda uygulamalı görebilirsin. Bir de sen kimyon kullan her yemeğinde. Rezene kimyon çayı iç gün içinde 
(1,347 puan) tarafından
Ay gaz damlası boş para canm ya ilaç çeşit aldım Oğluma benimde ilk ama artık tecrübe oldu damla boş ama diğerleri bi nebze rahatlatiyo ilk 3 ay çok zor gaz ya
(1,300 puan) tarafından
Çok sağol aşkım biraz çıkardık şuan uyuyo çok şükür
tarafından
Rica ederim karın masajlarını bol bol yap fayda görürsün inşallah. Zor vala gazlı bebek sabahlara kadar eşimle uyumazdık da o havlu ısıtırdı ben masaj yapardım falan ayy... erkenden kolayca atlatırsın inşallah bu dönemi. He bi de havalar sıcak aldanma klima vantilatör falan sen soğuk alırsan bebek de gazlanır. Hadi Allah yardımcın olsun

Bi sürü gaz damlası değiştirdik de adamakıllı fayda görmedim karın masajları kadar. Kimyon candır kimyon önemliiiii :))
(1,300 puan) tarafından
Öyle kuzum valla şuan adanadayiz havalar aşırı sıcak inan klimasiz olmuyor
tarafından
Adana aboww dikkat et vala çarpmasın klima. Ben de Alanya'dayım klimasız duramıyoz çocuklar hasta oluyor ama onlar da duramıyor klimasız vala şaşırdık
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 195 göst.
0 oy
6 cevap 238 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
7 cevap 204 göst.
12 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzud.1998 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,950 cevap

336,431 kullanıcı

...