0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sürekli evin icinde dolaşıyor:D ya normal mi ya aksama kadar yürüyor ya dolabini indirir kıyafetleri dağıtır ya tencererle falan oynar yada kucak ister. Oyuncaklari sevmez oyle cizgi flim düşkünüde değil-dir. Sizin bebisler neler yapıyor.  Ha bide telefondan sarki açıyım oyle oynamayı cok sever kollar yukarda hopidik hopidik :D Yada sohbet ederiz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğum tarihi ne :)
tarafından
11 mart :)
tarafından
Bizimki de 20 Mart. Maalesef hiç oturmuyor. Dış kapı önünde sürekli ağlar, beni dışarı çıkar diye. Düzgün yemez. Habire meme. İştahsız. Taklitçi bişe :)
tarafından
Masallah Allah bağışlasın.  hic oturmuyor surekli dolanır orayi burayi karıştirir ya normal de oturmamasi tabi de biseyle oynamıyor o kafama takıldı. Malum pandemi coluk cocuk gördügude yok
tarafından
Yok canım normal. Oturduğunu görmedim bende. :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızım 14 aylık oda uyanık olduğu zaman sürekli hareket halinde çok normal diğer 2 oğlumda öyleydi hayatı çevreyi yeni öğreniyorlar dağıtarak öğrenecekler 
tarafından
Ayy oyle olsun tabide dedimm hic mi oyle oturmaz korktum yanii acaba dedim bi sikinti mi var tobe tobe. Tabi oturmasin gezsin heep
0 oy
(667 puan) tarafından
Benimkide 23 de 16 aylık olucak aynıyız sadece reklam izliyo tvde genellikle peşinde ben nerede oda orda leğen tencere bide süpürge hastası:D
tarafından
Cok nadir aynen oyle cok bakmaz zaten.  Tamamen zorlandıgimda yemek vakti 5 dk acarim izler yediririm. Aslinda sağlıklı bii davranış degil ama :(  Aynen aynen legenler kendi dolabini surekli indirir zibinlar şunlar bunlar :D
0 oy
(388 puan) tarafından
Maalesef benim kızımda öyle canım. Benimkide 9 martta doğdu 
tarafından
Aaa benim doğum günüm 9 mart sağlıkla büyüsün. Aman aman sağlıkları yerinde olsun da varsın hic oturmasınlar aksama kadar yorulalım ❤
(388 puan) tarafından
Ne guzel canım
.Amin inşallah ya
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Benimki 14 aylik ne istedigini bilmiyor bi kucak istiyor bi indir diye agliyor geri al diye agliyor :D

tarafından
Ayni durum vallaha 2 yas sendromu gümbür gümbür geliyor:D
0 oy
tarafından
Şimdi ki bebelere folik asit bebeleri deniyo çoğumuzunki öyle benimki 13 aylıkken yürüdü şimdi 21 aylık olcak aylardır oturmuyo hayır şimdi bide koşuyo bildiğinin evin içinde at gibi koşuyo:) :) :) 
tarafından
Ahhahaha Masallah masallah rabbim size bagislasin :) Dedim acaba benim kizda mi sıkıntı var hic oturmuyor tedirgin oldum daa :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
4 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ela1992 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eslmrvm (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 420 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,857 soru

24,189,394 cevap

336,824 kullanıcı

...