Burda okuduğum bazı postlarda kadınlar eşleriyle aralarindaki sorunları yazar nasıl düzelir nasıl olur diye akıl danışır postu okuyan kadınlar ağzına ş.ç ayrıl ben olsam kabul etmek ipleri eline verme ben kocama söyle yapıyorum böyle yapıyorum kusura bakmayın ama sizin kocalar merhametli diye siz bunlari yapabiliyorsunuz aradaki farkı fırsata çeviriyorsunuz anlayışlı biri olmasa karşıdaki bu söylediklerinizi asla yapmazsınız bana göre eşim benden veya ailemdem korktuğu için bana iyi davranıp seviyormuş gibi yapmasın gerçekten sevdiği için kaybetmekten korktuğu için yapsın çok şükür eşimin her istediğini yapıyorum iplerimide onun eline veriyorum 1 sene oldu evleneli bağırıp çağırmadım saygısızlık yapmadım oda bana karşı öyle ben onu gerçekten sevdiğim için böyle davranıyorum biliyorum oda beni çok seviyor allah bütün eşlerin aralarına saygı muhabbet versin evin içindeki huzursuzluk çok zor çok kötü
Aynn cnm cok zor bncede o huzursuluk hicbiseyin olmasin ama.huzurun olsunbide oyle ahkam.kesenlerin coguna da inanmiyorum bn elbetteki yapan vardir ama istisnadir onlarda
ben iki evlilik yapmış biri olarak ilk evliliğimde ağzımi acamazdim sürekli aglardim kendimi savunamazdim haklı olduğum hâlde. ayni ben ikinci evlilik yaptım çok şükür evde yüksek ses Yok saygı var ikimizde habersiz birşey yapmayiz demekki iş erkekte bitiyor onu anladım. erkek kadın olduğunu hissettirmezse sorunlar başlıyor. büyük konuşmamak lazım
Iplerden kasıt ne ki aceppp
1,493,347 soru
24,400,022 cevap
350,054 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın