0 oy
625 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kizlar bugun altin yüzüğümu satıp yerine baget yüzük aldim oda altin biraz genişti daraltildi hemen . Yolda taktim eve geldim parmagimdan çıkarttım ki kaynak yapilan yer yamuldu kirilacakken son anda kurtardım kuyimcuyi aradim yarin parami almaya gelecegim durum bundan ibaret dedim oyle olmaz dedi kem kum yaptı bende ben anlamam yenisini de istemem tamiri olsa da bunu da istemem artik moralim bozuldu dedim bu arada 14 ayar.  Ne yapmalıyım parami vermezse 2 saat tek kaldi parmağımda hayal kırıklığı yaşadım cok ince degil ama daraltirken incelmis o yer orda göremedim evde fark ettim yani yamulmasiyla birlikte 950 lira verdim moralim cidden bozuk ikinci elden almaya kalkar zorluk cikartirsa ne yapayım mağdur olan benim sonucta kalitesiz ürün onlara ait bana degil ki haksiz miyim?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yüzüğünü  al  onuda geri  ver yada baska verecekse versin 
tarafından
Yani bagete kac verdiysen onu alırsın  o halde iste ben bundan  yenisini slirim kendimin olani asla satmam ☺️
tarafından
Satmak istiyordum ama pisman oldum . Bir tane daha yüzüğüm var 2 senedir takmıyorum parmagima olmuyor.  Olmayinca da ev esyasi degil ki sus niyetine kaldirayim onu da satip yenisini alacağım
tarafından
Benimde 3 tane  var hepsi dursun baget istiyorum☺️
tarafından
Alirken dikkat et .
tarafından
Aynen dikkatli olmak lazim guvenilir yer olmali
-Reklam-
0 oy
tarafından
haklisin canım onların yüzünden inceldiyse üstüne para da vermişin degistirsinler 
tarafından
ne demek bu platformda bunun için varız:)

beni merakta koyma yarın gittiğinde bir post daha bekliyorum böyle durumda neler oluyormus öğrenmiş oluruz
tarafından
Kuyumcular odasini arayacagum yarin tüketici birimi bilgi verdi bana ürün kusurlu ise iade yapmak zorindalar dedi bakalim inşallah yarin hallolur bilgi veririm sana burdan :) :*
tarafından
tamm kuzum inşallah istediğin gibi  olur herşey
tarafından
Amin canım Allah razı olsun senden
tarafından
cümlemizden inşallah
0 oy
(19,643 puan) tarafından
Tadilat gören altın genelde sorun çıkartır. Tüketici haklarına gider bu iş almak istemezler geri muhtemelen 
tarafından
Dogrudur ama onların ayıbı 2 saat kalmadı parmağımda kirilacakken kurtardim Allahin iznyle. Kırılsaydı üzerime kalirdi kesin
0 oy
(1 puan) tarafından
merhabalar. aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yüzük almıştım heyecanla aldım. 1 gün taktım kullandıkça bol olduğunu farkettim. gittim küçülttüm. 1 gün taktım. sonra yüzüğü çıkartıp masaya koyduğumda yüzüğün yamulduğunu gördüm. yarın tekrar kuyumcuya gideceğim.  olayı nasıl çözdünüz ne yaptınız bilgi verir misiniz? Düzeltildi mi? İade mi ettiler? Tüketici haklarına mı başvurdunuz? 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 459 göst.
3 Şubat 2026 Güzellik-Bakım kategorisinde Cahillesohbetikestim (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
13 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 953 göst.
30 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Nurrr_123 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,506,918 soru

24,598,053 cevap

363,402 kullanıcı