0 oy
334 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evlilikte kendinize zaman ayırabiliyormusunuz yada evliliği nasıl heyecanlı hale getiriyorsunuz yada zamanla alışınca monotonlaşmıyor mu ?

11 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Eşim 7 gün çalıştığı için kendime vakit ayirabiliyorum bebiş olunca zor olcak oda :) zamanla alıştıkça o alışkanlığın verdiği güzellikte bir başka oluyor o düzen o birbirini tamamlamislik :))) 
tarafından
Güzel cevap :) ama ben bazen kendimden bile sıkılıyorum mesela sevgili iken çok sık yazmakta sıkıyordu şimdi yeni evliyiz bir zaman sonra ne olur bilmiyorum ama dediğiniz gibi olursa güzel olur :)
(1,466 puan) tarafından
İnşallah çok güzel olur herşey , bu günlerinde tadı başka :)
tarafından
İnşaAllah hepimiz için:)) teşekkür ederim:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mesela değişik değişik yemekler yapıp akşam eşimle o yemegi tartışıyoruz :D çok eglenceli oluyor... Maraton desen çocuktab başka bir maratonum yok :)) eşimle akşama yürüyüşü yapiyoruz vsss 
tarafından
Yürüyüş spor güzel olur ama ilerisinde monotonlaşırmı hayat acaba
tarafından
İkinci bebek gelecegi için maraton benim diğer adım olur artık
tarafından
İkinci bebek zorlar evet ablamda öyle maratonda 3 yıldır
0 oy
tarafından
Çok sıkılırsak birbirimize dalaşır saç baş gireriz kdkd
tarafından
Allah korusun :)
0 oy
tarafından
Kavgamızla heyecan katıyoruz :)sonrada ben bi gülüyorum herşey eskisi gibi oluyor :)
tarafından
Oda güzelmiş :)
tarafından
:)eşimde çıldırmış artk gülünce sen beni alaya alıyosun diyo anlamadm gitti valla :)
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ayırıyorum heryerde de heycan katıyorum  yeterki heycan yada farklılık katmak isteyeyim biz kadınalr her şwkilde heryerde yaparız
tarafından
Aynen bende değişik şeyler istiyorum bakalım nasıl olcak
(5,328 puan) tarafından
Krıbaç al eve herif canını sıktımı  kullan
0 oy
(4,527 puan) tarafından
Biz gezmeyi severiz her şeyi beraber yaparız eğlence yerlerine gideriz haftasonları 2 günlüğüne de olsa uzak yerlere kaçarız. Evde olunca da birlikte oyunlar oynarız arkadaşlarımız gelir onlarla da oyunlar oynarız PlayStation Okey oyunu falan. Yani kısaca sürekli planlarımız olur sıkılmaya vaktimiz olmaz
tarafından
Planlı olmak lazım diyorsunuz gezmeyi Bende severim :)
0 oy
(1,849 puan) tarafından

Keşke de evlenmeseydim diyorum ya da ne bileyim keşkede saf degilde uyanık olsaydım da avucumun içine alıp herşeyi yaptirsaydim diyorum keşke Cat çat cevap verebilseydim herkese bu nasıl taş nasıl hamam keskelerle yaşayıp gidiyom :(

tarafından
Kime mesela eşe karşımı eş ailesine karşımı çünkü bazen cevap vermek yetmiyor yazık ki :(
(1,849 puan) tarafından
Herkese karşı kendi aileme bile herkese herkese
0 oy
(1,107 puan) tarafından
3 yıllık evliliğimde hiç monotonlaşmadi hayatım her günümüz ayrı bir tartışma :D 

Gayet heyecanlı gidiyoruz 
0 oy
(1,107 puan) tarafından

3 yıllık evliliğimde hiç monotonlaşmadi hayatım her günümüz ayrı bir tartışma :D 

Gayet heyecanlı gidiyoruz 

0 oy
(1,738 puan) tarafından
Monotonlasiyor tabiki insan omru ortalama 70 yil 30unde evlenmis olsan elbette monotonlasacak 
0 oy
tarafından

7 yıllık evliyim. Hep heyecan aşk dolu bir evliliğim vardi hala da öyle. Hiç monotonlasmadik. Hatta ilk yılları düşününce çok monotonmusuz şuan daha iyiyiz dioruz <3:ermm:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 221 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 597 göst.
17 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Umutsuzhatun (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Aslsalmyr (844 puan) tarafından soruldu