+1 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (2,788 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar şu bacağı yanan çocuk aklımdan çıkmıyor noldu nasıl yandı diye düşünüp duruyorum sürekli bişey mi yaptılar bişey mi oldu :(

Onun acısını iliklerime kadar hissettim yaa kuzum benim,benim de 8 aylık kızım var Allah korusun ama başımıza öyle bişey gelse dünyayı ters çevirirdim ayağa kaldırırdım ya :'(

Nasıl anne babalar var hayret ediyorum vallahi ya :angry:

notu ile kapatıldı: Kisi aciklama li post acti baska post icin post acmayiniz

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Meğerse iki bacağı birden yanmış neymiş polisden korktuğum için gitmedim demiş termos daki su dökülmüş sözde asla inanmıyorum buna ben inananda inansın kesin bişey yaptılar yoksa kimse polisi düşünmez 

(2,788 puan) tarafından
Evet polis gelir elimden alır diye korktum götürmedim dedi
(1,633 puan) tarafından
Manyak kadın ya
(3,546 puan) tarafından
O zaman o işte bir bkluk var.. Keşke kim oldugunu öğrenebilsek. Vallahi dirk ararım pokiisi. Neden iki bacagınq dökülmüş termos çok saçma bence. Ay aklım bebekte kaldı. Kızlar  napıcaz ya
tarafından
Artık şikayet ettik belki gereği yapılır
tarafından
O termus işi değil. Büyük bir ihtimalle mangal devrildi çocuğun üstüne çünkü su o kadar yakmaz. Köz düşmüş belli ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Napıon minnoş nassın :) 
(2,788 puan) tarafından
Kuzum dünden beri bu olaya canım sıkkın resmen yaa
tarafından
Bende üzüldüm dıyecek bişi bulamıom malesef
(2,788 puan) tarafından
Kız defne gözünün önüne geliyo sürekli
tarafından
Çıkar aklından artık minnoş
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Ozamn tartışıtiniz ve gene bost açmak ne yani
(2,788 puan) tarafından
Aklımdan çıkmıyor öyle yazmak istedim
0 oy
tarafından
Öyle diyorsunuz da oğlum daha küçükken gözümün önünde evde kaydı düştü kası yarıldı 
(2,788 puan) tarafından
Yaa çok geçmiş olsun
tarafından
Teşekkürler canım rabbim korusun meleklerimizi
0 oy
tarafından
Kimsenin aklından çıkmıyordur emin ol ama herkes bununla ilgili post açıyor ve anneyide daha fazla üzmeye gerek yok. Sonuçta götürmüş doktora daha erken götürseymiş iyiymiş ama bizim burda öyle olsaydı böyle olsaydı dememizle olmuyor
(2,788 puan) tarafından
Doğru canım haklisin geçte olsa götürmüş en azından umarım en kısa zamanda iyilelir
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Kızgın yağ üstüne dökülmüş gibi yani ben çay olduğunu sanmıyorum gerçekten vahşi ce kızım dizlerin üstüne düşse koşarak tendirtiyot sürerim yarabandi takarım  içiM almaz bakmaya o vicdansız

O çocuğa bişey yapmış kesinlikle polislten korkması boşuna deil için paramparça:'(

(2,788 puan) tarafından
Valla bende bi işkillendim bana da hiç termostan dökülen çay yanığı gibi gelmedi ne yalan söylim
0 oy
tarafından
Ne olmuş ki kimin bebeği
(2,788 puan) tarafından
Burda kadının biri post açtı canım 8 aylık bebeğinin bacağına piknikte termostan çay dökülmüş ama mahvolmuş bacağı foto atmıştı 2 gün öyle beklermiş hastaneye götürmemiş polisten korktum gelir alırlar diye götürmedim dedi bugğn götürmiş 2 bacağını da sargıya almışlardı
tarafından
Allah seni kahretmesin nasil dayanmış o yavru
o acıya kurban olurum nasıl üzüldüm şimdi iyilesecekse bile zor iyilesir  kim bu bebek
(2,788 puan) tarafından
Neslihann diye biriydi canım postlarına bakabilirsin
tarafından
Dur bakayım

Bulamadım kız
(2,788 puan) tarafından
Tüm paylaşılan postlara bak canım çıkar karşına başlık bebeğimin bacağına çay döküldü
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bi çay dokulmeyle o kadar derin yanik olurmuki yaa bence baska bisey var o yuzdende doktora goturmemis bebegi allah bildigi gibi yapsin oyle anneleri
(2,788 puan) tarafından
İnşallah düşündüpümüz gibi bişey yoktur yaa inşallahhh eğer öyleyse Allah ıslah etsin
(1,386 puan) tarafından
Insallahh canim :(
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Tmm herkes üzülüyor benimde aklımda çıkıyor neyin ne olduğunu bilmiyoruz, götürdü sonuçta bence oda Üzülüyordur emin olki üzülmese buraya atıpta yardım istemezdi kadına küfürle olmadı beddualar mı olmadı, RABBİM ŞİFA VERSİN, günler geçer kaza bela bitmez derler, çok doğru 
(2,788 puan) tarafından
Evet öyle tabi ama polisten korktum alırlar diye hastaneye götürmedim dedi bi insan bunu neden der polis niye gelsin alsın çocuğu ellerinden
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben de hem bebekken hem de on yaşındayken yandım ama annem çok iyi bir anne kazadır beladır ben mesela tek çocuk etrafında pervane oluyorum yine de bir şey buluyor bizi benim ayağımda hala yanık izi var kolumda da mükemmel anne elindeki çaydanlığı taşırken yanlışlıkla dokemez diye bir şey mi var   gerçekten üzülüyorsun iyilessin diye dua et kadına anneliği konusunda hakaret etme olan olmuş biten bitmiş ayrıca zekat malın sadaka canın kurtaricisidir  

Ha bu arada kötü anne kim biliyor musun kötü anne çocuğunu vicdansız merhametsiz yetiştirendir 

Dovendir bilerek yakandır 

Küfür hakaret edendir 

Hiçbirimiz yargıç değiliz yargılamak haddimize değil kadın derdini paylaştı belki hata yaptı bilmedi cahil sizin ne farkınız kaldi neymiş aklıma geliyor üzülüyorum sen üzülme bacım kendi çocuğuna sahip çık Allah kaza bela vermesin yeter kınama başına gelmesin
(2,788 puan) tarafından
Ne hakaret ediyorum ne kınıyorum ben sadece o sabiye acıyorum üzülüyorum çocuğuma da gayet iyi sahip çıkıyorum merak etme Allah hepimizin evlatlarını korusun ama polisten korktum alırlar diye hastaneye götürmedim dedi bi insan bunu neden der polis niye gelsin alsın çocuğu ellerinden bi bit yeniği var demekki
(1,856 puan) tarafından
Hayır bu tarz büyük kazalarda adli vaka olur alırlar benim oğlum kalemin ucunu yuttu adli vaka oldu ki yanındaydım oynuyordu yuttu sandım hastaneye götürdüm ama film çektik yutmamis evde buldum ucunu geliyor senin çocuk daha çok küçük daha dur hele yürüsün bu inan hiçbir şey olmasa dümdüz yerde dusuyor
(2,788 puan) tarafından
Allah hepimizin evlatlarını korusun. Size de geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 297 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emina (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 700 göst.
0 oy
3 cevap 515 göst.
0 oy
35 cevap 3,441 göst.