0 oy
293 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar bebeğim 5 gün sonra 6 aylık olucak doktor kontrolünde 15gun önce tadimlar başladık ve 5gundur havuç kabak patates karıştırıp verdim içine zeytinyağı ve anne sutude ekledim ama kabız oldu bebeğim dün gece ikinmaktan uyuyamadi zeytinyağı içirdim kıpkırmızı oluyor doktora gidicm ama burda başına gelen olmstr diye düşünüyorum ne yapmam lazım 

9 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım zeytin yagı koy her ek gıdaya. Ben puşr yapıyorum kabız olmadı daha
tarafından
Bende koyuyorum ne kadar nekadar koydunuz peki
(12,026 puan) tarafından
2 cay kasıgı
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Püre değil de çorba şeklinde ver püreye göre daha sıvı olsun içine mutlaka zeytinyağı koy canım daha hiç kabız olmadı böyle yaptım bi de yoğurt yedir 
tarafından
Ne kadar zeytin yağı koydun peki bende koyuyorum ama çay kaşığı kadar bir su bardağı kadar yapıyorum
(4,088 puan) tarafından
1 şu bardağı çorba yapıyorsam 1 yemek kaşığı koyuyorum
0 oy
tarafından
Her yemeğine hakimi zeytin yağı koy yedirmedsn önce ama pişirirken degil
tarafından
Hakiki zeytinyağı kullaniyorm çay kaşığı kadar koyuyorum az mı acaba
tarafından
Tatlı kaşığı koy
tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Canım 1 çay bardağı kadar veriyorsan eğer ek gıdasını 2 çay kaşığı zeytinyağı koy. Ve püreden ziyade corba olarak ver patates havuc kabağı. Ayyy gecen azcık minnak muz yedirdim sulandırdım oglum 3 gün kabızlık cekti. Ac karnına zeytinyağı içirdim poposuna zeytinyağı sürdüm olmadı en son care fitil kullandım yarım 2 gün. Kabızlıgı geçti. Ama kayısı suyu armut suyu kabızlıga iyi geliyor canım
tarafından
Bende muz verdim acaba ondan dolayı mı oldu normalde muz  kabız yapar biliyorm ama az verdim zeytinyağı verdim çay kaşığı demiştim onu verince yapms ama afedersin sümüksü yapms biraz
(1,008 puan) tarafından
Kabızlık keçi pisliği gibi olur canım cok katı ve misket büyüklüğünde az. Muz her sekilde kabız yapıyor anladım yani minnacık verdim iyi cektik kabızlıktan ya
tarafından
Evet canm zeytinyağı vermeden önce öyle yapiyodu okadar ikiniyordu birde çay kaşığı zeytin yağı verdim ve yaptı
0 oy
tarafından
İlk defa mı karıştırıp verdiniz 
tarafından
Hayır 5 gündür veriyorum
tarafından
Bizde kabartan dolayı oldu bir karışık yediği zaman oldu doktor bize 1 çay kaşığı zeytinyağı içir sabahları demişti
tarafından
Anladım bende sabah içirdim yaptı çok şükür kabak ve patates verirken hergun yapıyordu muz ve havuç vermeye başladım bir anda böyle oldu
0 oy
tarafından
3 gün kulanina göremj verdin canm bende 15 20 gunden befi tadım yaptiruyorm bu sıraya gore 3er gün arka arkaya yaptm bi problem yaşamadm henüz 

Yogurt 

Çökelek

Havuc 

Kabak 

Patates 

Muz 
tarafından
Patates ve kabak 3 gün kuralı ile verdim sonra onları karıştırıp verdim daha sonra havuç ekledm içerisine Ve ek olarak muz verdim oda çok az ya havuç yaptı yada muz
tarafından
Muz kabiz uapmasin die ortasondaki siyah cekirdeklerini aldnmi kenarlarini vermen lazmdi canm
tarafından
Hayır bunu bilmiyrdm
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Fitil koy biz koyuyoruz.
0 oy
tarafından
Eski postmuş bu   
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Zeytinyağı ile hiç kabız olmadan geçirdik. Az koydun demekki biraz daha dene bakalım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 496 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 136 göst.
23 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 159 göst.
1 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde MinnieMouse (2,977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,205 soru

24,095,524 cevap

332,065 kullanıcı

...