+1 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Ne zaman ölücem ne zaman çilem bitecek diye gün sayıyorum dua ediyorum .... Artık 4 duvar arasında hapis hayatı yaşamakdan evlilik adı altında sadecə evde hizmetçi gibi çalışmakdan kocamn hareketlerinden kendimden bile yoruldum (((

13 Cevaplar

+5 oy
(365 puan) tarafından

Câbir (r.a.)‘dan rivayet edildiğine göre, Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur: «Ölümü istemeyiniz. Çünkü, ölümden sonra, âhirete çıkışın korkunçluğu çok şiddetlidir. Hem de Allah, insana tevbe ve dönüşü nasip edinceye kadar ömrünün uzaması, mutluluktur.

tarafından
Çok güzelmis ilk defa duydum ❤️
tarafından
Ah ne iyi geldi bu bana ağlıyorum şuan :,) rabbim isyana düşmekten korusun cümle müslümanı
tarafından
Bana da çok iyi geldi valla
(365 puan) tarafından
Allah hepinizden razı olsun inşallah
-Reklam-
+1 oy
(1,386 puan) tarafından
Yorumlarda gordum esim oaram yok diye disari cikamiyoruz demişsin   bende nerdeyse hergun evdeyim ama olmeyi arzulamadim hiç bide dişari cikmak için illa cok paraya ihtiyaç yoktur istanbulda yasiyosaniz bir el ele sahile gitseniz yada yuruyuşe felan  gitsenizde olur yani illa oahali restoran kafe eylence merkezlerine gitmeyede bilirsiniz
(1,663 puan) tarafından
Kuzum azerbaycNlıyım evet çok haklısın sorun parasəzlık değil eşum yoksa ben bi deniz kenarında nefes alsam bile bana yeter tamam durumumuzda kötü buda bi etken ama daha çok mutsuz evlilik
(6,680 puan) tarafından
Canim tek problemi gezmek deyil ee bu qizi cox incidirler kaski tek derdi bu olardi
(1,386 puan) tarafından
Bıya azerbaycanlidi vallah nebilim bacı  dedim eyer turkiyede qalirsa gezmeyi o qeder problem elemesinda  baska problemleri varsa Allah komeyi olsun   anasi atasi  yoxdu ?
0 oy
(5,902 puan) tarafından
Ölüm bir kurtuluş değildir unutma ki burda herşey gelip geçici asıl yaşam ölümden sonraki yaşam…..
(1,663 puan) tarafından
Biliyorum ve bende artık geçsin istiyorum (( gerçekden çok bunaldım Allah kimseye bu hayatı yaşatmasın gerçekden ha hapis hayatı ha bu evde durmak farksız
(5,902 puan) tarafından
Yani seni anlıyorum fakat ölüm daha zor
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Ne oldu da bu kadar bunaldın.? Seni dibe çeken şeyleri at hayatından. Ne olursa olsun hayat yaşamaya değer bunu unutma 
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Sana evde hapis hayatı yaşatılmasına boyun eğme 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Dışarı cikamiyomusun canim 
(1,663 puan) tarafından
Hayır canım eşime çıkalım dediğimde param yok diyor
(14,420 puan) tarafından
Parasızlık yüzünden bunaldıysan bosuna canını sıkma

Kendi heryerde gezip seni çıkartmıyorsa acilen biseyler yap çünkü zaman gectikçe içinden çıkılmaz hal alıyo bu durum

Kendin için harekete geç tatlım
(1,663 puan) tarafından
Kuzum düzelmiyor o kadar konuşdum ki onunla nasıl biliyormusum öylesineki konuçurken kelimeler kalbimden kopuyordu sanki ama olmuyor anlamıyor sevmiyor artık galiba gözünde aile değeri yok
(14,420 puan) tarafından
Sıkıntılarını dile getirdiğin halde bi çözüm bulmak istemiyosa
Ne istediğini sor kocana açık açık
Ne istiyomuş rahatsız olduğun konuların üstünü ortmesine izin verme
Çok zor bi durum ama çözümler ara kendini yiyip bitirme sakın
Ne istediğini mutlaka sor canım
0 oy
tarafından

Cnm seni ölmeyi istiyecek kadar yıpratan bir eşle yaşama bence:angel:

(1,663 puan) tarafından
Keşke öyle şansım olsa canım hem maddi durumum yok arkamda kimse yok öyle sahip çıkacak bir devletde yok ... Onun dışında kızım büyüse belki boşana bilirim ama korkuyorum ... Ülkemizde bir kaç gün önce evinde 12 yaşlı oğluyla yaşayan kadına 2 kişi taciz etmiş 44 yaşlnda kadına ve bunlar beni korkutuyor
tarafından
Ne alakası var cnm. Bende ayrıldım gece gündüz demeden çalıştım ev tuttum eşyamı aldım şimdi iki çocuğumun yanındayım. Kimsede taciz edemez bırak tacizi gözünün ucuyla bile bakamaz. Canını alırım o kişinin hayırdır.
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Noldu canim?
(1,386 puan) tarafından
Sen haralisan quzum ?
(6,680 puan) tarafından
Kimizde azeriyik canim  
Canim Allah komeyin olsun biraz sebir ele qizin boyusun bosan ayda 180 manat alimentivi al ozunde gir bir işe isle vallah ele gozel yaşayasan sadece sebirli ol
(1,386 puan) tarafından
He canim bilirem seni dedi qaynam bakiya gedib dedm yeqin naxcivanlidi  Mende naxcivandanam ona gore
(6,680 puan) tarafından
Yox rayonnandi
(1,386 puan) tarafından
Tamam
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Peki neden bu duruma göz yumup sessiz kalıyosun eşin senin hayat arkadasın seni eve hapseden zor günler gecirmene sebep olan seni üzen biri değildir böyle birşeyde olamaz izin verme buna 
0 oy
(418 puan) tarafından
Niye hayatını kocana bağlıyorsunki anlamadım. Ölümü isteyecek kadar çekilmez bir evlilik için değeceğinimi düşünüyorsun. Biraz kendini önemsemeyi öğren
0 oy
tarafından
Er tutani elde tutar canim.eynen bizdeki kimi.amma olmek care deyil cunki ovladlarimiz var.onlar ucun yasayiriq.sebr deyecem amma ele olurki adam dolanda hecne goze gorunmur.sende imkan varsa evin qabagina dus ovladinla onunla vaxt kecir.men bele edirem.sene mene bir sey olsa ele bilirsen uzulecekler esla.ilimiz cixmamis evlenefekler.bahanede usaqlar var.hec bir kisiye gore olmeye deymez
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Ruhun ölmüş zaten bu kadar isyan nedir 

Allaha yönel 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Ölümü istemek nasıl bir kurtuluş neden ölüm 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 781 göst.
6 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,305 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,116 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,827 soru

23,976,972 cevap

326,330 kullanıcı

...