0 oy
263 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar köye taşındık taşınali hastalıktan kurtulamadik. Zaten gece oksurukleri vardı onları ballı zencefil falan geçiriyordum gece burnu tikaliydi zaten nefesinden anladım baya bide başında bekledim uyanırsa ufak tefek yediriyim şurup iciriyim diye kalkmadı şimdi verdim iburamin şurup geldik geleli 2 ay olcak bu 3. Oluyo hiç hastalanmazdi kolay kolay doğdu doğalı 2. Defa ağır grip olmuştu ama bu sık hastalanmalar benim morelimi bozuyor artık doktorada götürdüm hep birinde ishaldi onun için götürdüm oksururgunude sordum doktor ishaldendir demişti ne alakaysa bağışıklığı mı düştü acaba kızlar hastalanması için sebepte göremiyorum terli birakmam havalar zaten soğuk değil mevsime göre de giydiriyorum ama niye hastalanıp duruyor..

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir canim hava degisince belki bağışıklığı düşmüştür bebek bu her nemden kapar benimde kizim gecen cok kotu grip oldu zor atlatik sifa versin Rabbim minise
(3,102 puan) tarafından
Çok sağol canım bari bağışıklığını guclendirmeye bakiyim yoksa ne rahat yemek yer ne uyur
tarafından
Aynen annesi sen yedir bol bol icir
(3,102 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ♥️
tarafından
Rica ederim ❤
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Benimkide öksürüyor burnu akiyor
(3,102 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ♥️
0 oy
tarafından
Hava değişiminden ve içtiği sudan olabilir cnm geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ❤️
(3,102 puan) tarafından
Hazır su veriyorum canım hava değişimi de iki ay oldu ya alışması lazım degilmi artik
tarafından
Bebekler çok hassas oluyo cnm biraz zor alışıyorlar
(3,102 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim ☺️
tarafından
Rica ederim cnm ☺️
0 oy
tarafından
Alerjik olabilir kuzum 
(3,102 puan) tarafından
Şimdilik iyi bakalım olmazsa gene hastaneye goturcem
0 oy
tarafından
Normal yaşadığınız yerde mikrop vs olmadığı için hasta olmadı sanırım köy yeri hem soğuk hem daha elverişli hasta olmaya Rabbim şifa versin İnşAlllah geçer sen besle onu bolca bünyesi güçlü olsun 
(3,102 puan) tarafından
Yok canım öyle soğukta değil köy ya ter içinde kalıyoruz hatta
tarafından
Hava değişimi olabilir mi canm
(3,102 puan) tarafından
Büyük ihtimalle ondan dolayı canım
tarafından
Rabbim şifa versin İnşAlllah
(3,102 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥️

İlgili sorular

0 oy