0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (302 puan) tarafından
Kızlar bebegim ateşleniyo en son 38i gördü 10 dakika sonra ölcüyorum 36.5 falsn oluyo ateş ölçer mi yanlış ölçüyor anlamadım yada diş çıkarken böyle mi oluyo daha disimiz çıkmadı o yüzden bilgim yok bu arada 8 aylık uyuyamıyorum fazla çıkar uykuya dalarım diye 11 buçuk gibi de bir çay kaşığı ateş düşürücü verdim biraz hafiflemisti ama yine çıktı

4 Cevaplar

0 oy
(11,852 puan) tarafından
Ateş olçer temassız mı
(302 puan) tarafından
Yok canım ya
(11,852 puan) tarafından
O şart canm. Bizim mesela hem koltuk altı hem temassız var ikisi hep 1 2 derece farklı çıkıyor. Alnı fln sıcak mı bebişin
(302 puan) tarafından
Hafif canım çok abartı değil koltuk altı biraz daha sıcak
(11,852 puan) tarafından
Islak bezle fln sil biraz canm alnını koltuk altlarnı. Yukselmez inşallah
(302 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kendin ölç canım sıcaksa alnı koltuk altı filan bi acile götür enfeksiyon filan olabilir Allah korusun

tarafından
Alnını öp dudağından sıcaklığını hissedersin sıcaksa ateşi vardır
(302 puan) tarafından
Evet var canım
tarafından
Bence bi acile filan götürün baktırın
(302 puan) tarafından
Goturcem canım nolur nolmaz
tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Disden de olabilir baska bi sıkıntısıda olabilir salginmi var acaba ya cervemde hep atesli bebekler dikkat et canm temassiz ölcu bende de var her seferinde farki gosteriyo bilemedim cnm sen vucudunu kontrol et sirkeli su yap koltuk altlarina bacak aralarina koy fazla olursa duş aldir
(302 puan) tarafından
Evet ya burada çoğu post gördüm ben ateşle ilgili Rabbım hepsini de korusun inşallah kontrol ediyorum canım daha fazla yükselmez inşallah
(1,334 puan) tarafından
Insallah canm cok gecmis olsun suan eltimde yatiyo hastanede 2 aylik bebegi surekli evde atesleniyordu idrarinda enfeksiyon varmis. Sen de bi dokt. goster ne olur ne olmaz yine .
(302 puan) tarafından
Evet canım sabah hemen götürecem inşallah
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Temassizlar biraz dengesiz ölçüyor canım benim bebeğimde bı ara ateşlendi diş ateşi sandım ama 39 a kadar çıkmıştı ateşi ateş durusuculerle düşüyordu sonra gene çıkıyordu duş falan o şekil idare ettik 4 saatte bir ateş düşürücü günde 3 kere sonra 4 saat arayla fitil duş falan bu şekil idare ettik 3. Gün sonunda ateş düştü vücudunda döküntüler çıktı 6. Hastalık olmuştu sonrasında döküntüler de geçti 2 güne. Ateşini takip et sende belki ya distendir ya bi enfeksiyonu falan vardır yada bizim gibi 6. Hastalık olmuş olabilir çünkü bu ara salgın var. Bı doktoruna danış canım mutlaka enfeksiyondanda yapabilir. Diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum
(302 puan) tarafından
Evet canım 39u görünce direk acile gittik enfeksiyon varmış

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,902 soru

24,022,734 cevap

328,298 kullanıcı

...