0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doktor kilom olduğundan dolayı verdi kızlar pıhtılaşma sorunum yok çok şükür ilk gebeliğim zaten kilodan dolayı verdi varmı kullanan ??

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
37 ye kadar bebe asprini kullandım hicbir sorun olmadığı halde

Kan sulandırıcı anı kalp durmasıni engelliyor bir nevi 
tarafından
Oda aynı etkiyimi gösteriyor
-Reklam-
0 oy
(933 puan) tarafından
Bana dogum sonrasi werdi ama kullanmiyorum cnm igneden korkuyorum 2 kere zor oldum ama sen hamilesin warde bi bildigi ihmal etme 
(933 puan) tarafından
Cok kotu ya oyle yapiom cnm emziriyom surekli aradada mama weriom allahtan memeye duskun sewio emmeyi
tarafından
40 i çıksın nefes alicaksin sabret ❣
Birşey olursa yaz bana yardım edebilcegim birşey falan
(933 puan) tarafından
Saol kuzum allah razi olsun seninde basinin etini yerim bisey olursa merak etme :)(
tarafından
Hiç sorun değil canım benim ❣elimden ne gelirse
(933 puan) tarafından
Bu sayfada cidden cok guzel insanlr tanidim hemde en kotu zamanimda allah hepinizden razi olsunn  cnm bnm
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Evet iki hamileliğimdede kullandım 
tarafından
Ne için kullandınız benim kilodan dolayi
(2,981 puan) tarafından
Yok düşük yapmıştım kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden kullandım doğurana kadar ama çok kötüydü her yerim mosmor
tarafından
Benim o kadar acımadı ama bilemiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur morartacak kadar kalın değil iğne canım ya acaba çokmu sert soktun
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Görümcem kullandı düşük riski olduğu için vermişti onada doktor. Bi zararı olmadı sadece midesini ağrıtıyordu biraz yan etkisi oldu yani
tarafından
Canım ilk 36 çıktı ama burdaki devlet hastanesinin laborotuvar da skinti varmış kendi doktorum yaptı özel muaynanesinde 21 e düşmüş 1 günde doktor sonra gebelerde olabilir normal dedi
(2,462 puan) tarafından
Anladım canım benim gebelikten önce emzirirken 2 kere yüksek çıktı. Benden de covid testi istediler de o yüzden sordum. Ilaç için de endiselenme doktor verdiyse muhakkak kullan
tarafından
Kullanıyorum bugün yaptım ilk defa acımadı hiç ama ilacı verirken yandı biraz oda 2 3 dk korkulacak bisey yokmuş çok şükür
(2,462 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucaģina almayi nasip etsin evladini
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ben kullandım canım iğne her gun 1.tane.bemde kanda enfeksiyon vardı ondan verdi once tedavi etti sonra pıhtı atmasın diye verdi 
tarafından
Evet benimde biraz crp değerim yüksek çıktı covid testi istedi doktor negatif çok şükür ama kilodan dolayı kullanicaksin dedi napalim şifa olsun bebişe :))
(12,026 puan) tarafından
Aynen oyle canım Allah korusun keske demektense.
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(532 puan) tarafından
Benim ilk gebeligimde bebeğimin kalbi durmuştu 8. haftada o yüzden 2. gebeligimde doktorum direkt coraspirine başlattı 36. haftada suyum azaldığı için sezeryan ile doğum yaptım şükür kızım sağlıklı bı bebek olarak doğdu 3. Gebeligimde de aynı doktora gidiyordum yine corapirin verdi geçmiş gebeliklerin bildiği için şimdi 34 haftaligiz doktorumun tayini çıktı başka şehire ben de doktor değiştirmek zorunda kaldım bu gittiğim doktorda bebeğinin suyu sınırda coraspiri  su azaltıyor baştan kullanmasaydin dedi valla ben de anlayamadım iyi mi yaptık kötü mu
tarafından
Canım çok geçmiş olsun diyim öncelikle Allah hayatta olanlara bol saglikli ömürler versin . Benim ilk gebeliğim malesef kilolu hamile kaldım 102 kiloyum obeziteye girdiğim için verdi 16 . Haftadayiz çok şükür 1 kilo bile almamışım vermemişimde sanırım yediklerim bebeğe yaradı onun için verdi doktor inşallah şifa olur valla bende bilemedim
(532 puan) tarafından
Sağolasın canım inşallah saglikli sıhhatli alırsın kucagina

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 716 göst.
7 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ❤️ Cansu09❤️ (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde SULTANOVA (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu