0 oy
1,331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben işte gofret falan koydum oğlumla yesinler diye, sonra dedi ki konusu açılmadı oturuyorduk, sabah kahvaltıda sadece peynir veriyor annem sadece peynir yiyorum dedi, aslında durumları kötü değil kadın da sürekli iş güç içinde ondan mı bilemedim çocuğun böyle durduk yere demesi gerçekten üzdü beni

31 Cevaplar

0 oy
(1,571 puan) tarafından
Belki saglikli oldugu icin peynir veriyordur sadece 
-Reklam-
0 oy
(979 puan) tarafından
Peynir cok güzeldir ama diger şeylerdn de yemelsn sdce peynir olmaz fln die agznı arasydn
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Canım çocuüun dediğini söylemeden komşunun ağzını bi ara .(senin çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama) Kahvaltıda çocuğa ne veriyorsun en çok neyi seviyor , benim çocuk felan şeyi  çok seviyor, yiyor ama filanca şeye hiç dokunmuyor de bakalım ne diyyecek
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Cocuk bu belki uydrmustr soyle dusun bi cocuk ne kadar n yerse  yesin bazen hic yememis gibi olurya baskalarnn evinde oyledir belki
0 oy
tarafından
Çocuklar bazen uyduruyor ya benim kızımda galasına yemek pişirmez hiç demişti bi ara:-D
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Ağzını bi arasaydın neden sadece peynir veriyo ki
0 oy
tarafından
Canım çocuklar öyle evi meyve sebze doldur yüzünü çevirip bakmaz ama başkasının evinde aynı şey bal kaymak gibi gelir böyle şeyler de çok normal neler neler söylüyor çocuklar oan gofreti sevdiği için demiştir
0 oy
tarafından

Masus dan deki kız benim çocuk bişey yemiyo sen be veriyon ne yediriyon az de hele banada zorlanıyorum falan diye bak bakalım be diycek 

0 oy
(1,324 puan) tarafından
Benimkine de sorsan annem hiç busey vermiyor sadece yumurta veriyor der ama benim oğlum ne peynir ne zeytin yer bende her sabah yumurta yaparım basen domatesli bazen salçalı bazen sade yani belki de o çocukta peynir seviyordur gerçeği bilmeden kimseye de bisey denmemeli diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Benim kız da kayınbabama gidiyor, annem her şeye küsüyor diye beni şikayet ediyor. Halbuki her şeye küsen kendisi. O çocuk da belki abur cubur yemek istiyordur, annesi de kahvaltılık koyuyordur önüne kahvaltıda bunlar yenir diye. Çocuk abartmış olabilir. 
0 oy
tarafından
Bende sofraya bisürü şey koyarım ama kızım yemez sadece mamasını yer bi ara krem peynir vardı yiyordu artık onuda yemiyor çikolata tereyağ yiyor bi ara yoğurt veriyordum artık yemiyor çocuk işte canı ne çekse  onu yer bende zorlamıyorum sonra kusuyor benim kizim 2 yaşında hiç bir yemeği yemez ağzına koyduğu gibi çıkarır bu zamanki çocuklar hepsi öyle kızıma babası abur cubur olsun meyve olsun her şeyi önüne koyar ama sadece kendi maması var sabah akşam mama yiyor peynir yese yine iyi kızım 

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 611 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pisupisu (68 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 506 göst.
+1 oy
6 cevap 419 göst.
0 oy
7 cevap 294 göst.

Kategoriler

1,468,615 soru