0 oy
1,343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben işte gofret falan koydum oğlumla yesinler diye, sonra dedi ki konusu açılmadı oturuyorduk, sabah kahvaltıda sadece peynir veriyor annem sadece peynir yiyorum dedi, aslında durumları kötü değil kadın da sürekli iş güç içinde ondan mı bilemedim çocuğun böyle durduk yere demesi gerçekten üzdü beni

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alla alla acaba gerçektne öyle mi :/
tarafından
Kanki sorun benım kızda işte
Aynen İyiki varlar yemınle
(8,579 puan) tarafından
İştah şurubu kullandnmı kuzu
tarafından
İçmedi yaa
Şurup içmıo
Hastalanınca bile zar zor verıom cnm
(8,579 puan) tarafından
Senin kız baya zormuş Allah yardımcın olsun canm :/
tarafından
Amin amin
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Niyeki acaba belki cocugun diyeti falan vardir bilemedim simdi
tarafından
Yok kuzum sanmıyorum öyle bir rahatsızlığı olsa annesi söylerdi kadınla da yakınız
(2,462 puan) tarafından
Annesi bisey demedi mi peki
tarafından
Annesi yoktu oğlumla arkadaşlar çocuk benide seviyor gelip oynar bizde o ara söyledi
(2,462 puan) tarafından
Agzini arasaydin ya canim cocugun
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Belki en sevdiği odur. Ne bilim çocuk ya sonuçta birsey çıkaramadım 
tarafından
Bende canım
0 oy
tarafından
Onune sadece peynir koycak hali yoktur canim ama sen bi annesinin agzini ara istersen çaktırmadan icinde kalmasin
tarafından
Bilemiyorum kuzum, sadece peynir koyuyor annem dedi bide çay değişik oldum
0 oy
(53,889 puan) tarafından
neden diye sorsaydin ya
tarafından
Sormadım fazla üstüne gitmemek için canım, zaten annesini de tanıyorum çok iş güç içinde ama çocukları ihmal etmesi üzdü beni
tarafından
İhmal olduğunu düşünmüyorum çocuk kendisi yemiyordur benim ablamın oğlu da öyle hi bi şey yemez zamanı cocuklar
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Belkide çocuk sadece peynir seviyordur cnm belki 2-3 gün sadece peynir yedi çocuğun yasida önemli yani söylediğinin doğruluğu bakımından 
tarafından
10 yaşına kuzum
(3,454 puan) tarafından
Hm küçük degilmis
0 oy
tarafından
Valla bazıları bilerek soyletiyor . Bı öğrencim vardı. Sürekli annemler evdeki eşyaları sattı durumumuz düşük paramız kalmadı diyip duruyordu ailesi ezberletmisti belliydi 
tarafından
Yok kuzum düşük bir ihtimal o kadın kızar öyle dediğini duysa
tarafından
Halla halla evde bişey mi yok acaba bu aralar
0 oy
(82 puan) tarafından
 Bdn ortaokula gidiodum o dönemde kardeşim 2. Sınıfa gidiodu annem götürüp getiriodu kardeşimin sınıf arkadaşı vardı onun annesiyle benim  annem geliodu çocukları alıodu falan.. Bi akşam çocuk annesine anne karnım açıktı demiş annem de kadına dur ekmek arası bişeyler yapayım demiş kadın bırakmamış çocuk da orda salam istiorum demiş annem her sabah peynir ekmegime koyuyo demiş annem bana anlatmıştı bende çok üzülmüştüm senin bı olayına o aklıma geldi... 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Açsa doyuraydın kuzum çocuklar yalan demez cidden. Konu komşuya sor bakalım 
tarafından
Bende gofret,kek falan koydum yesinler diye yediler o ara dedi canım
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bende üzüldüm şuan
0 oy
tarafından
Cocuklar yalan söylemez ya bir sıkıntı var ya da ilgi eksik
tarafından
İlgide eksik anne sürekli iş güç içinde
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Belki çocuk kahvaltıda sadece peynir yemeği seviyordur annesinde o yüzden sadece peynir koyuyordur. Keşke sorsaydin başka bişey vermiyor mu diye
tarafından
Bilemiyorum kuzum, sadece peynir koyuyor annem dedi bide çay değişik oldum
0 oy
tarafından

Belki peyniri sevmiyodur sevdirmek için veriyodur diye masumca cevaplamak isterdim amaaa vicdansızlık olur niye öyle yapıyo yaa sor canım annesinee ben olsam direk sorardım

0 oy
tarafından
Benim görümcemin oğlu da benim oğlana demiş senin baban patron siz zenginsiniz :)) halbuki yok öyle bişey 
0 oy
tarafından
Yaaa kiyamam arada çağır kahvaltiya kız yesin sende gunah
0 oy
tarafından
Benim eltim onu da vermez çocuklarına direk abur cubur olarak kekler var yaa onlardan yerler çocuklar 
tarafından
Kız akşamları yemek yapar yaa mesela eşi mesaj atar yada arar geliyorum diye hemen o arada çocuklara abur cubur verir onlarla karın doyurur kendisi de oturur yemek yer sonra eşi gelince de çocuklar masaya oturmaz çünkü karınları abur cuburla doydu oda doyurdu karnını sonrada yemek yemez kaynım da ye der eltim de bugün çok yoruldum kızlar hiç durmadı isler yemek falan yemek yemeğe dermanim kalmadı der düşün
(2,718 puan) tarafından
Seytaaa.nnnmis ay nasil kiyiyo cocuklara
tarafından
Kaynanamla birlikte oturduğunda iki kızı da maşallah tombik di şimdi görsen ikisi de cılız kalmış acıyorum onlara vallahi
(2,718 puan) tarafından
Allah vicdan versn
tarafından
Elimizde çok para yok zar zor bize yetecek kadar var ama ben hep çocuk sevindirmeyi çok severim Esim e dedim gel abinin kızlarına 10 lira da olsa bi tişört alalım dedim eşimin verdiği cevap yengem onları giydirmeden çöpe atar dedi (eltim hiç bir zaman kızlarına yéni kıyafetleri kızlarına bildirmez bir yere gider nerde kirli yirtik şey varsa onu giydirir dolapları kıyafet dolu renkli renkli çok tatlı ama hiç birini giydirmez ben de zaman da kaynanaya sordum millete kendini acindirmak için öyle yapıyor derdi bana) benim eltim gibi değişik tuhaf kadın görmedim asla kızlarını önemsemez düşünün sırf kızları babalarının elini tutuyor kendisi kocasının elini tutamıyor diye kızlarına kızdığını atlattığını gördüm
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Bazı çocuklar dikkat çekmek için bu şekilde davranabiliyorlar var çevremde öylesi. Önce emin ol doğruluk payı varmı annesiyle konuşabilirsin yargılamadan önce. Tabiki üzülmüşsündür iyi niyetinden buraya yazdın ama işin bu tarafını gözardı etmemek gerek 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Akma kafana kızımda annem beni dövüyor demiş millete. Daha da bir tokat atmadım. Cocuk onlar. Kilosu vs cok zayıf degil ise alakası yoktur dediğinin. Haa birde yemiyor diye kadın artık sofraya dahi koymuyor olabilir. Mesela kızım siyah zeytin ve domates yemez kahvaltıda artık koymuyorum sofraya
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ya cocuklarin dediklerine cok takilmayin.benim yigende annem bundan hic almiyorki bize derdi.halbuki kadin alir verirdi.cocuklar farkli.
0 oy
tarafından
Benim eltimin çocuğu da annem bana yemek vermiyor diyor  annem beni markete goturmuyor diyor bunları derken de sofradan yeni kalkiyor veya marketten geliyorlar yalan söylüyor bazı çocuklar acındırmak icin

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 612 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pisupisu (68 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 508 göst.
+1 oy
6 cevap 419 göst.
0 oy
7 cevap 298 göst.

Kategoriler

1,469,363 soru