İlk evlendiğin günden bu zamana kadarmı böyle bu adam yani bak ben 12 yıllık evliyim bizde okadar badireler atlattıkkı yani birde her defasında çocuk istedi ben istemedim hiccc anlasamıyoduk çünkü gerçi cocukda olmuyo gibi biseydi de hani ozamanlar ama sürekli derdim eşime bağırıp çağırdığı zaman yada insan yerine konulmadığim zaman boşuycam seni istemiyorum böyle bir koca bana gerekmez dedim bosanma davası açtım korkutmak için ama iyi tırsdı hani ozaman uzun bir süre iyi gitti sonra çocuk falan düşününce hamile olduğum zaman hep iyidi yani öyle pek çatışmamız olmadı eskisine nazaran birazcik daha iyi tabi ancak yıllar yipratıyo gülüm insanı cocuk için erken olmuş sizin için tabi allah verdi asla lafım yok buna hani biraz daha sorunlarınızı halletmeye çalışsaydınız bu kadar acımasız ve ciddi anlamda duygusuz adamla ömür nasıl geçer eğer annen baban sahip çıkarsa eşin olacak adamda belalı birisi falan değilse gerçi umursamaz diyon çek git ananın evine dönme asla boşancam de senin gibi bir eş bana gerekmez de yoksa sen sessiz kaldıkça o dahada fazlasını yapar emin ol
1,486,252 soru
24,298,531 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın