Gecen cuma idrar yolu enfeksiyonundan yatiş yaptik sizde dikkat edin diye belirtileri yazmak istedim. Gunduz huysuzdu gece cok guzel uyuyodu bi yeri agrısa gecede uyumaz körpe bebek aglar diyolardı bende gitmiyodum gecen hafta daha kotu oldu sabah kalkıp gulucukler saciyodu sonra surekli huzursuzdu meme verince bile agliyo emiyo agliyo emiyodu kakası çişi kokuyodu ben yediklerimden dolayı diyodum ama degilmis simdi kokmuyo gunduz uyudugunda 10dakika sonra aglayarak uyaniyodu doktor idrar yolu enfeksiyonu neyden olur dedim dikkat edilmesi gereken ayaklarinı sicak tutmak yaz kış corap olsun sık sık duş aldır altını temizlerken onden baslayıp arkaya dogru sil at arkadan one dogru silme o kaka mesane kız cocuklarinda daha yakin oldugundan cocuk enfeksiyon kapiyo hemen iylesmesi icin antibiyotik verelim dedi 3aydan kucuk oldugu icin damardan aldı yoksa surup hap vercekti sizde dikkat edin bobreklere sıcramasın boyle bisey varsa doktor baksın surekli tekrar edebilecek bisey bu biz nasil hamileyken hassas oluyosak onlarda oyle sizde dikkat edin ben hep gaz sancısı diyodum ama simdi rahatladı yavrum gunduz yine uyumuyo ama oyle cimcikliyolar gibi aglamiyo