bu gunlerin tadini cikar demek istemis aslinda .. yani genelde bos gunler cok araniyor
Gerçekten bazıları çok dengesiz oluyor seninki gene hic bisey benim eşim bizim diğer evi tamir yapıyor karşı daire hemen bazen şu çay falan götürüyorum sen niye kendini yoruyosun diyorlar diğer bebeğim vefat etti hemen onun için mi artık neyse bi gidip gelmekle ne olacaksa diğer gebeligin sikintiliydi gene mi aynı şeyler olsun istiyorsun faln dikkat et bilmem ne benim çok kalbim kırılıyor aslında ama ayn deyip geciyorum
Benim bebeyim 40 gun geceleri uyumadi gunduz uyurdu geceyi anca aģlardi hiç sorun olmadi benim için alişmişdim artik ilk bebeyimdi uykusuz kaldigim gecelerde benim için guzeldi, sen aldirma o sòylenenleri annelik elbet zorluklari olur saģlikla bebeyini kucagina al canim
Üzülerek söyleym evet kötü canm dün gece toplasan 2 saat uyumamisimdir mesela bugun camasir bulasik ev süpür sil banyo yika valla yemege sadece makarna yapabildm kizim 6 aylik gunduzleri uyudukca iş yapiyorm geceleride dogru duzgun uyumuyo 6 qydan beri her gece boyleyiz ins sen yasamazsn canm
Anne olmak zor ama gülüşü yeterr
1,493,557 soru
24,402,297 cevap
350,234 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın