0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Normal doğum korkum nedeniyle sezeryan doğum yaptım.netteki uygulamaya göre 37+6 adet  gunume gore 39 da sezeeyan yapıldı.hic sancim  olmadi 9 ay boyunca midem bulandı.prilam kullandım.hastaneye tatile gelir gibi geldim.belden iğne yapıldı.Normal  iğne gibi acıdı.5 dk da uyuştum.5dk da oğlumu çıkardılar.tansiyonumu sürekli ölçtüler yüksek diye sanırım sakinleştirici yaptılar.oysa çok sakindim ama ameliyathaneye girince heyecanlandım sanırım .oglumu hemen giydirdiler 10 dk da çıktım odaya getirdiler.doktorum  2 saat sonra kalk gez  dedi.ne istiyorsan ye 2 saat sonra dedi.2 kayısı suyu içtim 1 sade türk kahvesi 2 lt su.sonra idrarımi yaptım.gazimi çıkardım.yurudum 1 saate bir yurudum.snra bebeği emdirmeye geldiler.cok şükür sutum sezeryandan 2 gün önce gelmişti.hemen emdi çok şükür.tek tavsiyem sakin olun endiselenmey8n.stres yapmayın.2 saate ayağa kalktım yürüdüm.esim ve ben dışında kimseyi istememeistim refakat için.iyiki istememişim.esim ve ben ilk bebeğimiz olmasına rağmen ve hiçbişey bilmemeeye baktık.surekli emzirdim 2 satte bir.artik 2 damla bile emse olsun dedim yeterki sarılık olmasın.emiyor uyuyor ağlıyor rutin bu.kucaktan inince ağlıyor eşimin ve benim kokumuzu anladi.bez olarak depend kullandım.birde geceli k olarak onu düğmeli uzun elbise alın  yeter.Allah herkesin bebeğine sağlık versin.muthis bir duygu.cok mutluyum.dunyanin en büyük zenginliği buymus

12 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla ❤️❤️❤️
(262 puan) tarafından
Aminnnnnnnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırli olsun özel mi devlet mi
(262 puan) tarafından
Özel canim
0 oy
tarafından
Gözün aydın cnm

Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ 
(262 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Gözünüz aydın canm Allah anali babalı büyütsün insallah size bağışlasın acısını göstermesin darısı bizim başımıza insallah
(262 puan) tarafından
Aminkuzum
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Sağlıcakla büyüt inşallah canım
(262 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
tarafından
Rabbim sana bağışlasın inşallah.  Gözün aydın 
(262 puan) tarafından
Amin canım....
0 oy
tarafından
Allah anali babali buyutsun canm
(262 puan) tarafından
Amin kuzummm
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Hakikaten öyle dünyanın en büyük setvetidir evlat. 
(262 puan) tarafından
Amin canimmmmmmmm
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ❤️
(262 puan) tarafından
Aminin kuzum
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Maşallah su gibi olmuş hersey çok şükür darısı başımıza inşallah. ..
(262 puan) tarafından
Amin kuzum.herkesin ki iyi geçsin
0 oy
(39 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir doğum olmuş Allah uzun sağlıklı ömür versin bebisine gozunaydin sağ salim almışsın kucağına . Bizlere de dua et olur mu bu günleri görelim hepimiz 
(262 puan) tarafından
Amin kuzum hepimizi n iyi olsun
0 oy
tarafından
2 saat bile az acanım yarım saat en geç 1 saat olsun aralığın. Sık emzirirsen bebğin kiloda alır. Bunu sürekli hale geti ririsen
(262 puan) tarafından
Tamam kuzum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 595 göst.
0 oy
16 cevap 845 göst.
0 oy
8 cevap 170 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 370 göst.
30 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,274 soru

24,109,246 cevap

332,868 kullanıcı

...