0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba arkadaşlar iki gün önce fenalaştım acile gittim kan aldılar kanımda enfeksiyon çıktı Dahliyeye yönlendirdi dahiliye doktoru kanıma baktı kötü olduğunu söyledi bir test daha istedi 

Karaciğer enzimlerim 50 olması gerekirken 290 mış Bir de kan enfeksiyonum yüksekmiş direk 1 haftalık yatış verdi kızımdan dolayı kabul edemedim bu sefer ev tedavisi verdi  sabah akşam serum takılıyorum evde umarım iyi olurum kızlar dua edin:( bütün gün bununlayım

image

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim dermansız dert vermesin cnm kortizon ilaçlarla düzelir hersey yoluna girer insallah moralini yüksek tut geçmiş olsun
tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum emzirmeyi kesti doktor o yüzden çok üzüldüm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

tarafından
Amin kuzum çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
ayy rabbim şifa versin enzim yükselmesinden bekarken bende yattım 1 hafta baya zor oluyor inşallah hemen düzelirsin 

hepatit aşısı vurunmustim hastalıktan sonra 
tarafından
Aynen bende ya hepatit den dolayı zaten enzimlerim yüksek çıkmış

Allah razı olsun canım teşekkür ederim
tarafından
canım safranda taş varmı beni o da tetiklemisti

cümlemizden inşallah
tarafından
Yok kuzum safraya da bakıldı enfeksiyon var kanımda organımda
tarafından
anladım beni o tetikleyince ihtimal olarak düşünmüştüm dikkat et canım kendine
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin iyi olacaksın hiç üzülme
tarafından
İnşallah canım Allah duysun :(
0 oy
tarafından
Ah o kandaki enfeksiyon illeti :(( bende çok çektim hafif usutecek olsam ateşim düşmezdi tavan yapmadan :-/ serumla tedavi iyi gelir inşallah canım yaa ben günlük bir bardak elma sirkeli su içiyordum. Neredeyse tüm yemeklere çorbalara sarımsak ezip atıyordum. Ama çok faydasını gördüm. Doktoruna Daniş sende uygula derim canım inşallah sana da faydası olur , dualarımdasın ♥️
tarafından
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden canım dediğin gibi uygularım bende ❤️
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Daha dün karnımdaki enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybettim ben de hâlâ tedavi görüyorum geçmiş olsun. Crp değerin kaçtı 
tarafından
Oy kuzum benim sana da çok geçmiş olsun crp değerim bilmiyorum kaç ama doktor baya kötüsün dedi
tarafından
İnşallah bir an önce iyileşirsin canım
0 oy
tarafından
Kuzum çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ❤️
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin 
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Belirtilerin neydi canım?

Çok geçmiş olsun
tarafından
Şiddetli baş ağrısı komple eklem ağrısı ve dirençsizlik birseyi elimle zor tutuyordum çok ağrıyordu bileklerim sızlıyordu :(
2, 3 defa bardak elimden düştü
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cAnım 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. . Bebeğin için sabırli ol moralini yüksek tut 
tarafından
Allah razı olsun canım en çokta kızıma üzüldüm çok ağladım
Doktor direk memeden kesti:(
tarafından
Zor valla mama ver cnm kaç aylık
0 oy
tarafından
Gecmis olsn canm
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm ya analık ah gidip hastanede tedavini bile olamıyorsun rabbim evladının basından eksik etmesin seni biran evvel iyi olursun inşalalh 
tarafından
Allah razı olsun canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim en çok da kızıma üzüldüm zaten doktor memeden direk kesti: (
tarafından
Kıyamam ya sen iyi olda gerisi önemli bebeğinin iyi ve sağlıklı olması icin sana daha çok ihtiyacı var moralini bozma iyi olmak için morale ihtiyacın var senin takma birseyi kafana
tarafından
Oy canım benim çok teşekkür ederim senin gibiler iyi ki var rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
tarafından
Amin inşallah kuzum sende iyi ki varsın ❤
0 oy
tarafından
Benimde karaciğer enzimim yükselmişti bebek tedavisi görüyordum Bi engel daha, çıktı diye korktum ama Bi sonraki tahlilde, normale dönmüştü 
tarafından
Sana da geçmiş olsun canım �nşallah benimki de normale döner
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun 
tarafından
Allah razı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,779 soru

24,188,214 cevap

336,762 kullanıcı