0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (671 puan) tarafından
İkinci meleğim Leylam bugün 3 yaşını doldurdu ne de çabuk geçiyor günler daha kucağıma aldığım gün dün gibi aklımda ama 3 sene olmuş bile kaynatam vefat ettiği gün doğdu onun için doğum günü falan yapamıyoruz ama onu çok seviyorum o benim can tanem :) 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

Tam tam linç yok :))))

(2,520 puan) tarafından
Kız niye öyle dedin Allah canını almaya
tarafından
Kaynatandan kurtulmussn ya kız darısı bizimkine:))) kötü dur benim kaynata ona birşeyde olmuyo benim ömrümü yiyick moruk:)
(2,520 puan) tarafından
Kız post sahibi ben değilim.

Belki kadın kaynanasını seviyordu :D
tarafından
Kizz bende sen zannetiimm:)))
tarafından
Ölmüş kadının ardından hiç hoş değil , ayıp cnm bu yorumun.Müslumana yakışmayan bir cümle
tarafından
Ne dedim ki kız:)
tarafından
Seni uyanık degistirmissin yorumu :D:D
tarafından
Kız neydm sende yzdn siliyim dedim:)))
(671 puan) tarafından
Kaynatam vefat etti ama keşke o kalsaydı hep kötü diyorlar kaynatama ama beni çok severdi bende onu çok severdim şimdi kaynanam kaldı geriye
tarafından
Aynen kız zaten iyiler öl uyo kötülere bişey olmuyo
(671 puan) tarafından
Bizim ömrümüzü yiyorlar da ondan
tarafından
Aynen vala cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

İyiki Doğmuş melek kızımız <3

0 oy
(2,520 puan) tarafından

• <3İyiki doğmuş Leyla  
(671 puan) tarafından
Sağol ablası :)
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yani öleli epey olmuş artık böyle bir ömür devam edilmemesi taraftarıyım. Örneklerini gördüm çocuklar mutlu değil bu durumdan. Nice mutlu yıllara inşallah 
tarafından
Bencede bırgun oncesı bırgun sonrası kutlanabılır cunku cocuk benım yuzumdrn yada benım sucum ne kı psıkolojısıne gırebılır
(671 puan) tarafından
İnşallah yaşı ilerledikce kutlarız kayınvalidem var yanımda o yüzden şimdilik bsy demiyorum
0 oy
tarafından
öncelikle iyiki doğmuş kızın 

kutlama konusuna gelince epey olmuş eşinin hatrına aynı gün degil de bir kac gun sonrası yada öncesi kutlayabilirsiniz bence  kızın da çok mutlu olur ve kutlanmasını ister şimdi çocuk olduğu için sebebini anlayamaz 
(671 puan) tarafından
Bu evde kaynanam saygı duymaz herşeye sürat asar herşeye bı laf eder şimdi kalkıp söylesem burnumuzdan gelir canım dışardan herkese kolay görünür davulun sesi hoş gelir ama maalesef sanıldığı gibi olmuyor
tarafından
insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklasa koklasa anlaşılır dışardan seni de bilmiyorum kaynananida  tatli sözün yılanı deliğinden çıkardığını da unutmamak gerekir
post actin yorum yaptım
(671 puan) tarafından
Ah canım benim tabikide yorum yapacaksın ona bsy demiyorum ama kaynanam maalesef anlayışlı bir insan değil doğru bildiğini bile yanıltır insanın  konuşmaz bile kestirip atar
tarafından
rabbim ona Akıl sanada bol bol sabir versin inşallah canım kaynanayla yaşamak cok zor
(671 puan) tarafından
Aynen öyle bacım sagol

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 199 göst.
20 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde 159357 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
+1 oy
0 cevap 132 göst.
+2 oy
11 cevap 471 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (844 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,204 soru

24,150,682 cevap

334,894 kullanıcı

...