0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dün gece ağrım oldu. Eşimde beni çocuk gibi fırçaladı.  Bende yemek dâhi yapmiycam. Diye kızdım oda yapma gelince yapar yeriz dedi erkeklik yaptı. Doğuma kadar hiç birşey yapmayım da görsün.  Bu akşam 11 gün izne ayrılıyor.  Hesabını sorcam. İnat ettim 

Siz neler yapıyorsunuz. Çok kızgınım.  Beni fırçaladı

image

8 Cevaplar

0 oy
(22,055 puan) tarafından
Hic şöyle nazlı bi hamilelik geciremedim kiz helal olsun :D
tarafından
Çok art niyetli siniz bariz belli.    Sizinle bu konu da tartışmiyacam iyi günler.
(22,055 puan) tarafından
Ne guzel ya valla
tarafından
Ah eda ah
(22,055 puan) tarafından
Bosver ay benide surekli lincliyolar:D
tarafından
Umursamıyorum ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapma canım keyfine bak bence biraz da sen naz yap en güzeli 
tarafından
Beni fırçalamasaydi naz yapmiyacak tim
0 oy
tarafından

Bende bugün yapmıycam eşim gelince yapıcakk☺️

tarafından
Oh ne güzel. Bizden iyisi yok ☺️☺️
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kız daha napsın iyiligini düşünmüş:) afiyet seker olsun
tarafından
Ama çok bağırdı.  :(.   Sürekli birilerine diyemem yardım et diye ki Kendi işimi kendim yapmak zorunda yım eşimde geç geliyor çoğunlukla.  11 de gelip evde iş yapamaz ki
(9,647 puan) tarafından
Kendine yüklenmeden yap canım zaten gun içinde birtek sensin ev dağılmaz pislenmez yorma gerçekten kendini
tarafından
Çok şükür iş olmuyor evde cnm da yatak odası ni ayarladım. Tülleri yıkadım astım oğlumun yatağı için yerini ayarladım.
0 oy
(348 puan) tarafından
Valla bende dün tartıştım kaynanamlar üst katta git orda kal bir kaç gün gelme dedim yapmicam yemek fln
tarafından
Yok.  Ne olursa olsun evden cikamaz.  Ne o ne ben    başka bir yerde kalamaz ben ona karşıyım.
(348 puan) tarafından
Bende karsiydim da kim ne yapıyorsa yapsın rahatça yaşasın artik
tarafından
Belliki. Yaşadıkların yormuş seni cnm bunalmissin rabbim ferahlık versin inşallah ❤️.
(348 puan) tarafından
Amin insaAllah canım sağol dua et
0 oy
tarafından

En iyisini yaptın cnm☺️ ben 38 hafta boyunca bir bardak kaldirmadim hep eşim yaptı:angel: temizlik yemek çamaşır bulaşık hepsiyle eşim ilgilendi:angel: şimdi doğum yaptım oğlum 3 aylık yine eşim yapıyo:P ama benim hamileliğim çok berbat geçti şimdi doğurdum tam rahatladım dedim bu seferde oğlum kolik bir bebek ve reflüsü var sürekli kusuyo agliyo ondan eşimde beni yıpratmamak için kendi yapiyo<3

tarafından
Allah razı olsun enisteden cnm.   Benimki çok gec geliyor eve 10.11 i buluyor. O saatten sonra ben ona nasıl iş diyim.  Yorgun oluyor.   Kıyamıyorum
tarafından
Aynen cnm öyle zor olur. Benimki beşte geliyo☺️amin inşallah cnm ❤️
tarafından
Baya erken geliyor cnm mesai olmayınca bile 7 de eve geliyor benimki.
tarafından
Mesai olunca 9 da çıkıyo işten 9 buçukta evde oluyo.
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Seni düşündüğü için mi kızdı acaba.  Sıkma canını. 

Valla Ben de  ilk hamileliğimde hiç nazlanmadım. 2.yi hemen yapalım diye ömrümü yedi. Taktik geliştirdim ben  de. Bunda ilkinden çok daha kötüyüm zaten de nazlanıyorum nazlanabildiğim kadar. 3. Çocuğu Allah isteyene versin  diyo şimdilik:)
tarafından
Düşündüğü için kızdı cnm ama  1 dozunu kaçırdı biraz 2 ben kimseden yardım almak istemiyorum.  1?2 geldi bizimkiler.  Ama sürekli mümkün değil.  3 gün sonra yaptık ettik denecek.  Bende sevmiyorum öyle şeyleri.  

Benimde bu 3 cu. Gebelik.  2 ci Sezeryan.   Bende öyle düşünüyorum.   Oğlum sağlıcakla gelsin. Rabbim olmayanlara versin   9 ay 9 yıl geldi bana hergün hastaneler de
(3,695 puan) tarafından
Haklısın çoğunlukla. Erkekler çok abartıyo  bazı şeyleri. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Çok zor gerçekten benim riskim olmamasına rağmen kusma bulantı tiksinme çok zor geliyo hala devam ediyo serumla ayakta duruyorum. Güzel şeylerin hep bi zorluğu oldugu gibi anne olmanın da zorluğu var iste
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Birazda dinlen doğumdan sonra fırsatın olmaz 
tarafından
Oğlum sağlıcakla gelsinde hepsine razıyım cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 348 göst.
0 oy
11 cevap 369 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy