0 oy
1,161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından
Ulan tam şuraya içimi dökücem doldurmuşum :D bakmaya kalktı bende siliverdim yazıları :D kızdı. Kime yazıyorsun sen dedi. Gösterdim,  bi postu açtım gösterdim. Niye siliyorsun yazıyı dedi okumani istemiyorum çünkü dedim okumani isteseydim silmezdim dedim :D ulan meraklı melahat ya :D 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu kocaları hepsi meraklı galiba benimki mahalle karıları dan da beter :)) 
(2,631 puan) tarafından
Benim ki o kadar değil ama meraklı gene :) Haklı da mesaj yazıp duruyorum sürekli burdakilere :D o da napıyor bu diyor :D ama okuması yanlış yani :D
tarafından
Ayy yok yok benimki tam mahalle karısı :) neyse  seviyorum keratayı yoksa dayanmam:D
-Reklam-
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Hahahahha kız gece gece güldürdün beni bazen benim eşimde öyle merak eder ne yazıyorsun kime yazyrsun eğilir bakar sana göre değil derim tli ters çeviririm ☺
(2,631 puan) tarafından
Hahahahahaha :D bende aynısını yapıyorum bazen :D :D
0 oy
tarafından

mervisiimm bugun benimde oylee olduu okadar cok gergindiim kii tam yazdiimm kalkti geldii kme ne yazion die hoopp tum yazdiklarim gtti snra bda yazmaya usendiim :D nolcam bunlarin meraki blmiom

tarafından
Kaynanayi ne yapmalı demişler :)
(2,631 puan) tarafından
Kaynar suya atmalı ama bizim ki onda bile iflah olmaz hahahahahaha :D
tarafından
Oh kemiklerim ısındı der bizimkiler:)
(2,631 puan) tarafından
Hahahahajajaajajaj yarıldım şuan Hahahahah  :D :D :D
tarafından
hhahahhahaha benimkidee oylee derrrr kesiinnn yagdirr mevlamm der pis seyy :D
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Benimki hic bakmaz egilip de telefonuma okumaz bile napiyosun der uygulamadayim derim o kadar ceker gider 
0 oy
tarafından

Ay hiç sorma eşimin yanındabenbu uygulamaya girmiyorum..:D hemen bakıyor kime yazıyorum diye .. bikere gördü tanımadığın insanlarla nekonisuyin dedi silmiş uygulamayı bana sormadan o sildi ben yükledim o sildi ben yükledim:)))) sonunda pes etti ellemiyo ama ben yanında girmiyorum girsemde o telefona yada TV ye dalmisken giriyorum:D

(2,631 puan) tarafından
Hahahahaha :D Aslında haklılar. Bilmeden tanımadan görmeden konuşuyoruz dertlesiyoruz :)  onlarda doğal olarak endişeleniyorlar üzülcez diye :)
tarafından
Oo sen ne diyon ya biz grup kurduk bikac kişiyle grubun anası ağladı eslerimiz izin vermedi hep çıktılar gruptan bende dahil şimdi grupta 3 kişi kaldı:) ama o grup arkadaşlarıyla konuşuyor normal telefonda. Benim ki aslında kizmazdi da gebelik bölümünde birileri yok kocam akşam gelir gelmez bana kalkiyo biseler falan diye konuşmuşlar bizim grupta ekran görüntüsü alıp oha falan konuştuk aramzda okadarida olamaz ya faln dedik ben bu foto yu silmisim ama çöp kutusunda unutmuşum esimde görmüş okumuş:)))) abooo bu ne böyle programını kullaniyon bu grup tan çıkacan ne dediysem ikna edemedim ..de haklı adam ama sandiki onu biz konusmusuz:)))))
0 oy
tarafından

benimki uzakta bakamıyor ama hep soruyor ne konuşuyorsunuz  diye:D

0 oy
(3,531 puan) tarafından

Kadınlardan beste beterlerr:D

(2,631 puan) tarafından
Uff sorma :D
0 oy
(174 puan) tarafından
Benm kocada öle cok meraklı allahdan bu yeri bilmiyor sadece bebekle ilgili olan bölümü biliyo ordada önmli olmayınca rahatım ama burayı ögrendgi an bittim demek 
(2,631 puan) tarafından
Niye kız kızar mi
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Benim koca da tam tersi hiç meraklı değil. Telefonumu hiç kurcalamaz bile. Yanında saatlerce uygulamada veya whatsapta  yazışim hiç merak edip sormaz kiminle konuşuyorsun diye
(2,631 puan) tarafından
Ooooh ne güzel :D
(3,135 puan) tarafından
Aynen valla en rahatı ama baksa da sorun etmez gizli saklı bir şey yaptığım yok
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnmki hic merk etmez kadinsi seyler konusuluyo dedm bir kere konu kapandi
(2,631 puan) tarafından
Senin ki durumdan anlamış rabiş :)
(2,348 puan) tarafından
Evt onunda grubu var whatsapta o konudmalari okuyamam erkk muhbbti donuyor dedi konu kapandi :))
(2,631 puan) tarafından
Kısassa kısas hahaha :D ay boşver ya :)
Duru kız nasıl?
(2,348 puan) tarafından
O iyi bn kotuyum atesm bi cikiyo bi iniyo :)
0 oy
(571 puan) tarafından
Benimki d3 meraklıdır ama telefon kurcalamaz okumazsa sorar anlatırsam anlatrm yoksa irdelemez ama bide inadi tuttumu illa herşeye bakacak çok nadirdir o inatta 
(2,631 puan) tarafından
Yan yana yatıyorduk öyle olunca ister istemez meraklandı :D bizde pek kurcalamayız en fazla resim vs bakarken
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Aynı benim kocam :)) hahahahah
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Kiz seninki yine merakli sadece benim adam 9 koyu birbirine sokar ++++ 40 yillik kari kocayi bosattirir oderece cenesi var 
(2,631 puan) tarafından
Hahahahahaha :D senin kocayla güzel dedikodu yapilir o zaman :D hahaha :D
0 oy
(851 puan) tarafından
Arada benimki de bakıyor:)) kız adamlar da haklı ne yapıyor kime yazıyor diye merak ediyorlar:)))eşim telefonla çok oynadığı zaman bende merak eder bakarım:)
(2,631 puan) tarafından
Aynen bacım :D benimki tek Pub g oynarken telefona çok bakar :D
(851 puan) tarafından
Genelde benim esim de pubg da olur canım:)) yada YouTube de pugyle videoların da giran gelsin bu oyuna da:))))
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Hahaahahah bnimde kac defa oyle oldu :) silcem en sonunda diyo :)))
(2,631 puan) tarafından
:D tanımadığım insanlarla bu kadar çok ne konuşuyorsun diyip duruyor :D
(2,199 puan) tarafından
:Ddddddddd bak bende anlatim sende gül:)) benimki diyo mesela cocukla ilgili yada hamilelikle ilgili bisi soruyom tammi diyoki ben bilmem sitedeki kadinlara sor diyo Allahim ya :))
(2,631 puan) tarafından
Hahahaha :D kiz benim ki de ayni hahaha :D git sor hemen diyor :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 402 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pinkfloyd (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 503 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,405 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,577 soru

24,074,138 cevap

330,830 kullanıcı

...