+2 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Dip kose bayram temizligimi yaptim bugun sukur bitirdim cocuklarida uyuttum 9 ay sonra ilk kahvemi yudumlama vaktim geldi cook ozlemisim ve birazda unutmusum tadini❤❤ sizler ne yapiyorsunuz neler yaptiniz kahve anliklarini alalimUpload failed: [object Object]

image

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy kiyamam minnoslarimm...afiyet olsun
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim
-Reklam-
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm ben halen ev temizliği yapıyorum 
(2,765 puan) tarafından
Kolay gelsin canim ben cocuk dogdugundan beri 4 de bazen 5de sabah oluyor bana buyuzden erken bqsliyorum islere
0 oy
tarafından

image

kahve olmasa olurmu kahvalti yapmadimda daha :D
(2,765 puan) tarafından
Inanirmisin bende sadice yarim ekmek yiyip gecistirdim ☺
tarafından
La ben onuda yemedim zalım ama senin yemen lazimbebise sut lazim iyi dimi minnak :)
(2,765 puan) tarafından
Sukur canim dun ameliyat oldu kucucuk bedeniyle neler yasadi 10 gundur bi yandan sarilik bi yandan solunum sikintisi bi yandanda dil bagi varmis cocugumun dun normal muayneye goturdum 10 gunluk oldu diye domtorumuz genel cerraha yonlendirdi gittik iste 10 dk falan surdu dilindeki bagi aldilar sukur bugun iyi dun emmekde zorlaniyorduda bigun gecmis sukur
tarafından
Erkenden farkedilmesi iyi olmus kucukken daha cabuk iglesir canim Allah beterinden korusun
(2,765 puan) tarafından
Oyle tabi doktorda oyle dedi ilerde peltek dil oluyormus erken mudahlede onlemini almis olduk amin canim butun bebekleri rabbim korusun
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Maşallah kuzulara yaa❣️bende ev supurcem birazdan akşam yemegini bı tek yapabilidim
(2,765 puan) tarafından
Bende aksam yemeyi de yok sen gene iyisin canim
(8,579 puan) tarafından
Ne pisirdin diirya  ;) fikir
(45,021 puan) tarafından
Kabak yemeği yoğurt çorbası☺️
(8,579 puan) tarafından
Oh eline sağlık.. kiz varya kalkmaya halim yok. Cocuklar için ayaktaym mecbur:/
(45,021 puan) tarafından
Aynen valla onlar olmasa hep yatış yapacam
0 oy
(505 puan) tarafından
Afiyet olsun canim 
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim
(505 puan) tarafından
Sende sağol canim
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Afiyet olsun canım kahvaltı yapıyorum ben daha 
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim sanadaAfiyet  olsun canim
0 oy
tarafından
Oy sana masallahh ben saliyorum henüz uyusun diyee bide baryam temizliği pek yok köye gidicem yarın inşallah valiz hazırlamaca olucak insallahhh
(2,765 puan) tarafından
Kolay gelsin canim ben yaklasik bir kac ay uzun yolculuk dusunmuyorum kesinlikle dun bi hastaneye gittik geldikde iki cocukla 3 saat uykuyla yol cekilmiyormus gercekten
tarafından
Kendi arabanızla gidicez kızım beş aylık büyük oğlum 20 yaşında küçük oğlum 15 yaşında yani küçük bebek bı tane büyüklerde biraz destek olursa kızım uyur zaten diye düşünüyorum pusette ama şu valiz hazırlığım oyyy çok yorucu büyükler çok geziyo herşey girişin istiyo şimdide deniz malzemesi yok balık malezemesi tutcakllar mis o kıyafet bu kıyafet onunaltina bu ayakkabı parfümler  vs ayy basım dönüyor valla
(2,765 puan) tarafından
Ooo masAllah benle ayni yasta oglun varmis abla vallahi hayran kaldim sana benimkiler ne zaman buyucek acaba sabirsizlikla bekliyorum

Yardimcilarin varmis ne guzel o zman cok rahat edwrsin valizlerde hallolur ya
tarafından
Büyürler anlamasın bile belli bı zaman dan sonra çok çabuk geciyo kuzum onlar büyüyor ömür gidiyo çok şükür Allah bu günlerimizi aratmasın şimdide bı kizçe buyutuyom inşallah hayırlı sağlıklı olsunlar da insan başka ne ister Allah senin yavruların sağlık versin inşallah Allah yardımcın olsun bu günlerinin tadını çıkar çok ozlucen ilerki yıllarda
(2,765 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun dikislerimin agrisi sizisi bi gitse doya doya tadini cikwricam canim hic ihmal etmicem
0 oy
(810 puan) tarafından

10 dk önce bitti bnimde işim her yer dip köşe perde halılar camlar mutfak dolap iç dış koltuk silindi tüm ev süpürüldü viledandı oğlumu sallıyorum yatakta büyük boy içiyorum beni fincan kesmiyor keyif kahvesiiiii:D

image

(2,765 puan) tarafından
Ohhh masAllah ben dunden onceki gun  basladim mutfakdan dun bitirebildim anca bugunde oturma odasi yatak odasi banyo bahceyi yaptim Benimde buyuk kupa bardak  canim ben henuz daha turk kahvesine baslamadim ama cuma gunu pazar var o zman aldircam esime kahve onuda ozlemisim
(810 puan) tarafından
Türk kahvesi yeri bambaşka kız :))
(2,765 puan) tarafından
Oyle canim icmesini bilene aşk tadinda bi kahve oluyor ama yaninda sohbetde lazim oluyor ya tek basina gitmiyor oda
0 oy
tarafından
Oy maşallah cnm. ♥️ Yastık bebek için çok büyük deyılmı cnm
(2,765 puan) tarafından
Oylesine koyu verdim canim normalde yastik kullanmiyorum ikidir kusiyorda bogazina kacmasin diye oyle yaptim
tarafından
Anladım canım evet yenı doğanlar çok kusuyor
Ama yan yatır
Benım bebeyım de çok kusuyor yan yatırıyorum
(2,765 puan) tarafından
Benim normlade kusmuuordu canim dun ameliyat oldu 10 dk faln surdu dilinde ilerde konusma da peltek yapan bi bag varmis onu aldilar kan tadi kusturur dedi doktor iste arada bi kusuyor bende yastiga yan yatiriverdim o sekilde idare ediyorum zaten yarina biseyi kalmaz gene eskisi gibi duz yatiririm
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin inşallah
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Afiyet olsun yastık biraz yüksek olmuş sanki bebek icin
(2,765 puan) tarafından
Iki defadir kusuyorda canim oylesine koydum bogazina kacmasin diye suan kucahimda
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben de işte gece 4 Te bi saat kalktık oynadık yeni kalktık bebek doyurup kahvaltı yapcam. Temizlik de inşallah yarın bizde 
(2,765 puan) tarafından
Afiyet ilsun canim simdiden bizde oyle olduk artik 5 gundur geceler yok oldu aslinda oglum cok iyide ama isde uyanip emzorip tekrar uykuya dalana kadar saatler geciyor diger emzirme vakti geliyor bende artik oglen uykusuna yatiyorum oyle idare ediyom
0 oy
(252 puan) tarafından
Aman dikkat et de büyük olan aşağıya doğru kayar ayağıyla farkında olmadan tekme falan atar miniğe
(2,765 puan) tarafından
Coook dikkat ediyorum canim hep gozum ustlerinde Dun ben uyurken biri sag tarafimda birj sol tarafimda uyuyor normalde kizim uyanmis gelmis oglumun yanina sarilmis uyumus bi hayran kaldim varya icim eriyiverdi
0 oy
tarafından
Oğlumun uyku saatini bekliuorum kuşum afiyet olsun maasallah miniklere ♥️
(2,765 puan) tarafından
Benim erkenden uyudu bugun bilmiyorum niye oyle yapti zaten cocugun duzeni cok bozulmus saat 9 diyince uyuyan saat 8 diyince uyanan kizim gece gec saatlerw kadar bizimle kaliyor sabahda erkenden saat 5 6 gibi kalkiyor sabah uykusu 1 iken simdi ikindi vaktide ayriyeten uykuya daliyoyor kizimi pek taniyamiyorum artik
tarafından
Neden ki canım kardesini mi kıskanıyor acana
(2,765 puan) tarafından
Benim kayinbabalar bozmus canim covugumu ne yemek yedirebiliyorum ne dedigimi yaptirabiliyorum illa onun istedigi olucak coook simartmislar ben biraz kural koyuyordum herseyin saati vardi oyun oynamanin uykunun yemek yemnin mama icmenin disariya cikmanin falan hergun ayni saate yaparidm ama simdi cok bozulmus huyu suyu
0 oy
(670 puan) tarafından
Ben daha kahvaltı bitirmemisken
(2,765 puan) tarafından
Afiyet olsun canim ozaman sana
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Ayy maşallah yaa çok güzel bi manzara ❤❤
(2,765 puan) tarafından
Cok sagol canim
0 oy
(1,737 puan) tarafından

image

içilmiş yeşil cay olur mu:)oglumu uyuttum cnm afiyet olsun sanada
(2,765 puan) tarafından
Benim sukur gobek kalmadi ama basenleri indirmem lazim ne isiyorsun sen canim bi ismi varmi ise yariyormu
(1,737 puan) tarafından
Cnm bende gobek ve kollar var boy 1.57 flan kilo 62 52 lere dusmem lazim açıkçası ozellikle bisey yapmiyorum dukan birasi  yaptim onu iciyorum odem attirici etkisi var suyla hic aram yok cunku birde yesil cay iciyorum dogadan marka inan bi tane haslanmis yumurta yedim bid3 bu cayi ictim ins gider kilolar
(2,765 puan) tarafından
Insallah gider canim bende 168 boyundayim 76 kiloyum normalde kendimi zayif hissederdimde iki hafta once boydan bi aynyal baktkm kendimede biraz balik etli olmusum ya basenler cikmis gidiyor bende onlari indirmek icin gunde iki kilometre yurudum ama bilmiuorum fayda ettimi etmedimi
(1,737 puan) tarafından
Eder cnm en etkili yuruyus tabiki ama ben cikamiyordum yuruyuse oglumu birakamiyorum tek olunca arabasi yoktu da aldik artik onu da koyarim arabasina baslycam bende yuruyuse
(2,765 puan) tarafından
Bense artik 10 gundur yurumuyorum canim☺☺dogum dikislerim bitsin bende basliycam tekrar yuruyuse
0 oy
(868 puan) tarafından
araları ne kadar canım görünce çok özendim maşallah rabbim yavrularına sağlıklı ömürler versin :) Benim de işler yeni bitti şimdi kızımı uyutucam sonra kahvemi icicem inşaallah :)
(2,765 puan) tarafından
Aralarinda 15 ay var canim oglum 10 gun once dogdu o zman kizim 15 aylikdi suan 16 aylik oldu 4 gundur zorlaniyorum ama sukur rabbim yardim ediyor bi sekilde    afiyet olsun canim simdiden sana
(868 puan) tarafından
benim kizim da 19 aylık bende çok kararsizim kardeş konusunda Allah en hayırlısını versin herkese :)
(2,765 puan) tarafından
Ben bi yandan istiyordum bi yandan istemiyordum rabbime dualar ettim hayirlisiyla bi evlat nasip et diye rabbim nasip etti demekki boylesi hayirliymis sukur rabbime
0 oy
tarafından
Afıyet olsun esracım
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim benim gel beraber olsun
tarafından
Tşk ederm kuzum bende kalkıp yapim kendime
(2,765 puan) tarafından
Kolay gelsin canim o zman
0 oy
(853 puan) tarafından
Afiywt olsun cnmmm bebislerede masallah ama yastik koyma cnmm
(2,765 puan) tarafından
Cok sagol canim olurmu ne kusuru benim belirtmem lazimdi aslinda ama iste hiic aklima gelmedi
(853 puan) tarafından
Iyimi cnmm smdi
(2,765 puan) tarafından
Sukur iyi canim iste bugun idare edicem gozlem altina alicam bi kanama bisey olursa goturcekmisim ama olmadi sukur bisey
(853 puan) tarafından
Cok gecmis olsun cnm
(2,765 puan) tarafından
Sagol vanim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Koltuk tehlikeli kuzum ya dikkat et düşmesinler çok post paylasiliyo ya düştü diye korkuyom ben de :)
(2,765 puan) tarafından
Haklisin canim kizim aliskinda iste oglumda bende korkuyorum dikkat ediyorum cok sagol

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 586 göst.
+1 oy
8 cevap 369 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 1,852 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 264 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Funda6363 (261 puan) tarafından soruldu