0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından
Kizlar umraniyede hisar camlica hastanesine gidiyorum dogumu da orda düşünüyorum 4000 tl istege bagli sezaryan yapicam kucuk cocugum oldugu için ama hastane konusunda cok kararsizim mesela doktorum numarasını bile vermiyor ayrica eger dogum aniden olursa hastaneye gidince nöbetçi doktor yaptırıyormuş eger doktorunu istersen 650 tl ek ücreti varmiş yani ben haftalarca ayni doktora gidiyim ama dogum olcagi zaman hic gitmediğim bi doktor olsun içime sinmiyor ve doktorum sezaryan yapmak icin 39.haftanin bitmesini bekliyor ki zaten bebegim iri bir bebek suan 36 haftalik olmamiza rağmen 3500 kg hic beni aydinlatmiyor sizce napsam yakin zamanda dogum yapanlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence doktor değiştir acilen, ben de özele gidiyorum doğum zamanı kesinlikle gece gündüz fark etmeksizin kendi doktorum yaptırıyor doğumu ekstra ücret felan da yok. 
(151 puan) tarafından
Yani demi canim o kadar muayeneye ona gidiyorum 140 tl ödüyorum tahliller cabasi ama dogumda nobetci doktor olacakmiş 650 tl vermezsem. Çok saçma geldi bana. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
tarafından
Canım ben Avrupa yakasında yaşıyorum doktordan çok memnunum ama sana uzak olabilir hastane. Sadece haftasonu doğum olunca ekstra ücret alıyor diye biliyorum o da çok cüzi bir miktardı. Bağcılar Güneşli de hastane
(151 puan) tarafından
Uzak canim malesef teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Zaten küçük bebeğin varmış neden istege bağlı sezeryan istiyorsun. Ayrıca bebeğin ultrasonda ölcüldüğü gibi çıkmaz... Sen normal doğuma adapte ol bence hem bakımları daha kolay olur.. Benden sana tavsiye. Sezeryani kolay sanıyorsunuz ama değil. Sonrası sıkıntı.. 
(151 puan) tarafından
Kolay saniyorsunuz derken? Zaten her doğum zordur. Sezeryan kolay diye tercih ediyorum demedim ki . Nasil bu kadar eleştirisel yorum yapabiliyorsunuz? Ilk dogumum normaldi de ne oldu sanki? Basima tac mi taktilar? 15 gun yatagimda kalkip oturamadim 15ten fazla ic dikisim vardı 19 saat sonunda dogum yaptım bebegimin doğarken köprücük kemiği kırıldı günlerce ağladı 15 gün yemegimi dahi yatarak yedim kalkamadım bundan sonra normal bir doğum düşünmek istemiyorum.  Ayrica küçük bebeğim var ve bensiz saatlerce durmaz tüm bu aciklamalardan sonra size tek bişey soruyorum soruma cevap vermek yerine niçin bana bir sürü soru sordunuz? Hastane konusuydu çünkü sorum :) size ve on yargilariniza iyi geceler hanimefendi
(3,546 puan) tarafından
İlk doğum genelde zor olur. İkinci doğum daha kolay olur. Bebeğinizin belli baslı sıkıntılar cekmesi malesef doktorun hatası sizin değil. Küçük bebeğiniz bensiz durmaz dediğiniz için sordum o sorunları zaten. Çünkü normal doğumda bir gün yatarken sezeryanda 3 gün çıkamadıpınız da olabilir. Tabi böyle talihsizlikler yaşamanız sizi soğumuş korkutmuş en basta yazsaydınız bçyle yprum yapmazdım.. Söylediğiniz hastaneleri bilmiyorum sadece tek bildiğim zaten ücretli doğum yapacaksınız ve ikinci doğum olacagı için sezeryan da bebeğin doğma durumuna göre size gün verecekler... O güne de doktorunuz kendini ayarlayabilir.. Baktın içine yine sinmiyor Baska bir hastane seç. Özellikle Google kadınlar klubunden bu konuda baya tavsiye alabilirsin. İnşallah herhangi bir sorun yaşamadan saglıklı bir şekilde doğumunuzu yapar evinize dönersiniz.
0 oy
(579 puan) tarafından
Bence hastane değiş acilen canım başka doktor yaptircaksa ne gerek var özele aynısını devlette yapıyor ben bugün devlette mecburi sezeryan oldum sabah bebeklerim ikiz olduğu için ondan önce 3 normal doğumum var sana yemin ederim bintane özele taş cikarirdi çok iyi ilgilendiler anestezi uzanindan tut hemşireler olsun doktorum zaten çok iyi bı doktor ve sonuna kadar güveniyorum ona ama ben Muğla'da oturuyorum sende iyi araştır derim ve doğum yaptığım hastanede ilk ikiz doğum yapan benim Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah sizide tabi 
(151 puan) tarafından
Ay canim insallah. Bende onu dusunuyorum işte surekli araştırıyorum bakalim ne olcak
(579 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah ❤️inşallah herşey istediğin gibi olur
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bende Çamlıca Medipole gidiyorum orda da eğer aniden doğum falan olursa kendi doktorunu çağırırsan 1100 TL galiba 
(151 puan) tarafından
Hadi yaa genel olarak boylr mi acaba
(3,460 puan) tarafından
Özeller böyle bence ya tam bilmiyorum ama başka özelde doğum yapan arkadaşlarım da aynı durumda

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 158 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cmks (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 433 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 264 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 415 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde YavuzSelimin annesii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,276 soru

24,042,271 cevap

329,175 kullanıcı

...