Herkes isyan etme şirk koşma falan demiş,yahu ne şirk koşması siz kafayı mı yediniz? Kadının şirk koşacak hali mi var ki,herkes nasihat etmiş kadın 6 aylık hamileyim diyor,açım diyor,yorgunum,kocama söz geçiremiyorum diyor,biz nasıl Müslümanız,ne ara bu hale geldik,sizleri vicdanınızı sorgulamaya davet ediyorum,akıl vermek en kolayı,elinizi taşın altına koyun,ne yapabilirimi düşünün,dinden dem vurup duranlar,dinimiz bize bunu emreder!yardım isteyeni geri cevirmemeyi,hele ki k kadın hamile ise !!korunsaydin açsan diyenler bile var,sanki ülkemizde kadının her şeye söz hakkı var da !Kim bilir kocası zorladı mı ne yaptı,biri de demiş ben de sıkıntılar çektim anlatsam roman olur,ablacigiiiim anlat o zaman biz de okuruz!!kadın açım diyor ben de sıkıntı çektim diyorsun ayıp ya,2 saat aç kalsan açlıktan titremeye başlarsın,hamile hamile kadın sana derdini anlatıyor akıl veriyorsun,yazık bize,vicdanınızı sorgulayın olur mu Musluman anneler.Ablacigim özelden bana nerede olduğunu adresini numaranı falan atar misin,elimden geleni yaparım,eşimin iş arkadaşları da ne gerekiyorsa yapar..