0 oy
2,335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Allah neden böyle yapıyor. Ne doğru düzgün bi evim ne yiyecek bi lokmam var. Eşime yük oluyorum. Her fırsatta beni göndermeye çalışıyor. Yok 6 ay kal yok 1 yıl kal. Çok yıprandm. Baba evinde bir *** görmedm geldim burada da görmedm. 6 aylık hamileyim. Artık açlıkran kollarm kalkmıyor. Eşim bana paraları naptn diye soruyor oysa ki para verdiğinde hep temeğe gidiyor. Dolapta birşey yok ki kızıma atıştırmalk vereym. Allah brni neden görmüyor

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim annen baban, kaynanan gil yok mu aç kalacak kadar sıkıntı çekiyorsunuz? 
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Eşinle neden düzenin yok  ne işle meşgul neden git gellee yaşıyorsun cnm her yaşamın bir zorluğu var  kuzum 
0 oy
(449 puan) tarafından
Allah bir evin rızkını karı koca arasında ki muhabbetde saklarmış uzulme  morelini yüksek tutmağa çalış netden dualar bul oku kuran biliyorsan oku rızık için esmalar var okumaya çalış Allah yar ve yardımcın olsun 
0 oy
(66 puan) tarafından
Herkes isyan etme şirk koşma falan demiş,yahu ne şirk koşması siz kafayı mı yediniz? Kadının şirk koşacak hali mi var ki,herkes nasihat etmiş kadın 6 aylık hamileyim diyor,açım diyor,yorgunum,kocama söz geçiremiyorum diyor,biz nasıl Müslümanız,ne ara bu hale geldik,sizleri vicdanınızı sorgulamaya davet ediyorum,akıl vermek en kolayı,elinizi taşın altına koyun,ne yapabilirimi düşünün,dinden dem vurup duranlar,dinimiz bize bunu emreder!yardım isteyeni geri cevirmemeyi,hele ki k kadın hamile ise !!korunsaydin açsan diyenler bile var,sanki ülkemizde kadının her şeye söz hakkı var da !Kim bilir kocası zorladı mı ne yaptı,biri de demiş ben de sıkıntılar çektim anlatsam roman olur,ablacigiiiim anlat o zaman biz de okuruz!!kadın açım diyor ben de sıkıntı çektim diyorsun ayıp ya,2 saat aç kalsan açlıktan titremeye başlarsın,hamile hamile kadın sana derdini anlatıyor akıl veriyorsun,yazık bize,vicdanınızı sorgulayın olur mu Musluman anneler.Ablacigim özelden bana nerede olduğunu adresini numaranı falan atar misin,elimden geleni yaparım,eşimin iş arkadaşları da ne gerekiyorsa yapar..
0 oy
(562 puan) tarafından
Rabbim seni sınamış ama malesef sen o sınavdan kalmışsın. Sabretseydin belki daha iyi konuma gelirdin ama sen tobe haşa allah beni görmüyo dersen ananinkini gormeye devam edersin. Yaşadıkların çok zor ama allahin verip yada vermedigi seylerde senin ne haddine konusmak ? Dinden çıkarsın haberin olmaz. Valla ben acik sözlüyüm senin gibiler icin keske daha fazlasını görse diyorum. Sirkelen ve kendine gel 
(1,150 puan) tarafından
Sankş sen hiç konuşmuyorsn da. Bana mı söylüyorsn bacı
(562 puan) tarafından
Kiz söyleme günah bende zor zamanlardan gectim ama hic boyle konusmadim sen hatayı kulda ara tobe haşa allahta niye ariyon
0 oy
(159 puan) tarafından
Öncelikle senin ne babana nede eşine ihtiyacin yok. Önce kendine acimayi birak ve kendine bir yol ciz. Oturup zekice dusun. Bir işe gir cocugunu bir kreş yada bakici bul. Tek basima nasil ayakta durabilirime bak. Yanliz degilsin sen bu hayatta senden bin kat beter durumda insanlar var. Kendine aciyip isyan etmeye davam edersen bir cm yol alamazsin. Benden aci dost tavsiyesi.
(15,000 puan) tarafından
3 yıl önceki post bu gittim yorum yaptım Bi de.
(5,414 puan) tarafından
Bu post 2021 de. Hanımefendi 2023 de hamile olabilir miyim geri çekilmeyle korunuyoruz diye post açmış. Şimdi ben bu 2021 deki posta gelip "bacım o zaman niye çocuk yapıyorsun" deseydim, ki derim, bana saldıracaklardı. Ne karışıyorsun falan. Hatta kadın diyecekti ki korunurken oldu. Yani sözün özü artık üzülemiyorum. Ben veterinerim kocam doktor. Bir tane çocuk yaptık ikinciye cesaret edemiyoruz. Buna en iyi şartları sağlayalım diye. Yani ne diyeyim ya ne diyeyim. Ense köküm diken diken oldu yine
(15,000 puan) tarafından
İki öğretmen bizde de o cesaret yolik Doğacım hala sarkıtıyoruz. Yaş handikapı zorluyor beni biraz. Ürüyorlar seri şekilde ürüyorlar. Çocuğa iki takım elbise alıp üzülüyor ama ürüyor. Her yolu var bunun. Ama geri çekilme bir yöntem değil. İnsan kendine acımayabilir ama evladına nasıl acımaz aç açık kalacak belli yani neden sefalete çekiyorsunuz çocuğu
(5,198 puan) tarafından
Bu bayanın postları bakarsanız hep sorunlu, zaten bu  tarz insanlar sefalet içinde yaşarlar ama üremektende ödün vermezler,ben sadece ziyan olan çoluk çocuğa acıyorum gerisi umrumda değil.
(5,414 puan) tarafından
Nagiş ve Meryem katılıyorum ikinize de.
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Öncelikle tövbe et abdest al bak mübarek aydayiz bir güzel dua et sonra da bu bakış açısını değiştir yoksa dahada yipranirsin. Deki Allah bana en iyisini verecek. Evden birseyler yapmaya çalış inan bazı şeyler hiç geçmeyecek gibi oluyor ama geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,377 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde !!! Unutulmaz!! (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 764 göst.
0 oy
14 cevap 704 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sedaakpinar (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 336 göst.

Kategoriler