0 oy
304 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,229 puan) tarafından
Kızlar 2. Sezeryanim olacak daha coook vakit var tabi ama eşim başakşehir Hastanesi'nde yap diyo aklımda yatiyo fakat randevu bulmak zor boş randevu Yok kontrole de bı kaç kez gidip doktor seçeyim diyorum var mı orda takipte olan doğum yapan 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benim kuzenim orda yaptı ikinci sezaryeni normal kontrollerine özel hastanede gitti son haftalarına doğru randevu almadan acilden giriş yapıyordu 39dan sonra benim bildiğim doğuma alıyorlar ki gerçekten gidersek çok iyi olur okadar memnun kaldiki ilk doğumu ozeldeydi daha iyi diyor kat kat ki babamda orda beyin ameliyatı oldu biz çok memnun kaldık hastane çalışanlri temizliği son derece harika 
(11,229 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından
Canım ben 10 ay önce normal doğum yaptım hiç kontrole gitmedim zaten doktor seçme şansım yoktu normal dogumda nöbetçi kimse o dogurttu erkek genç bı doktordu hastane ve odaları çok temiz gerçekten güzel ve rahat orada çalışan temizlik personeli bana çok yardımcı oldu kanamam varken kişisel bakımında yanımda kardeşim vardı refakatçi olarak ama yinede yardım etti ama ebe biraz cahildi doktordan da pek memnun kalmadım kaç dikiş atıyorsun dedim sen bırak şimdi dikisi dedi ve söylemedi doğumdan sonrada bende doku sıkışması oldu seninki sezeryan gerçekten iyi bir doktora denk gelirsin inşaallah 
(11,229 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 886 göst.
0 oy
1 cevap 1,215 göst.
0 oy
1 cevap 804 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,229 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,766 soru

24,115,671 cevap

333,217 kullanıcı

...