0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hatta buraya kaka resmi atmistim. Dün tam 8 defa yaptı ishal şekilinde kaka. Dün  Patates haşladım yogurt corbasi verdim bunlar ishali keser diye. Ama yok sabah yine yaptı bu sefer kalk dedim hemen ozel hastahaneyi aradim cocuk doktoru var mi diye müsait dediler kizimi aldim götürdüm. Doktora gösterdim Kaka resimlerini enfeksiyon dedi antibiyotik baslatta :( Ama cok şükür ki 1 gün sonra hemen aldim götürdüm.  Başkalarına baksan aman ishal bisey olmaz üşutmüstür cok meyve yedi ondan olmuştur laflarına bakmadım.  Kızımı aldim tek basima götürdüm. Cok şükür içim rahatladı ilaca başladık insaAllah şifa oluur. Ishali sakin hafife almayin anneler gerçekten kizim 2 günde hemej rengi soldu zayiflar gibi oldu kurban olurum kiyamammm annnem sanaa ❤

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Bizdede 5 gündür vardı doktorun verdigi ilacla iyi olduk cok şükür. 
tarafından
Sagol canim senin bebisede gecmis olsun ne ilaç verdi sana
tarafından
Zinco ve probiyotik toz verdi. Tozu meyve suyuna ekleyip verdim o sekilde iyileşti. Aşırı su içiyordu. Sende elinden geldigince su ver
tarafından
Banada su tarzinda bisey verdi kaybettigi suyu bununla tamamlar dedi . Baya ayran su dayiyorum vallaha :)
tarafından
Su iciyorsa sıkıntı yok iyilesir insallah cnm
-Reklam-
0 oy
(607 puan) tarafından
Geçmiş olsun benim kızımda sürekli İshaldi ama kakası temiz çıktı boğaz enfeksiyonu geçiriyor ondan dedi doktor ama aşırı yapmıştı , şükür iki gündür düzelmeye başladı , bol sıvı tüketimine devam :)
tarafından
Evet benim kızımda öyleydi dün artik bez degistirmekten cok kızım yaptıkça ona üzülüyordum kiyamam yavrum ya . Cocuklar hasta olmasin gercekten.  Aynen bol sıvı vallaha:)
(607 puan) tarafından
Valla her 15 dk da bir altını alıyordum , birde fena pişik oldu genital bölgesinin iç kısmına kadar inşallah ondanda kurtulacağız , ah keske olmasalar hemen soluyor kuzular :(
tarafından
Benim kiziminda yapa yapa poposu kizarmis krem sürdüm simdi. 2. yapti dün o kadar yapti sanirim düzeliyor insAllah. Kiyamam sende krem sür hemen bende hametan vardı hemen onu sürdüm
(607 puan) tarafından
Bende hametan kullanıyorum çok hareketli yerinde durmuyor altını acacam ama açamıyorum :)
tarafından
Aynen bende cok zorlaniyorum ama mecbur iste :)
0 oy
tarafından
Çocuklarda salgın var ishal ve kusma dikkat edin. Geçmiş olsun canım
tarafından
Evet evet baya salgin ben gittiğimde en az 3 kisi daha ishal rahatsızlığıyla sıradaydı sagol canim
0 oy
(5,482 puan) tarafından
İshal demek su kaybı demek ve su kaybı kesinlikle hafife alınmayacak birşey
tarafından
Kesinlikle baya sıkıntılı bu durum . Rabbim evlatlarımız i korusun
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bilgilendirme için teşekkür.edeeiz... evet bazen inemsenmiyor siz.en.iyisini yapmışsınız giderek.. 
tarafından
Ne demek canim . Kesinlikle onemsenmesi gerekiyor.  Bi kere anne olarak icim rahat etmezdi benim goturmeyerek.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
24 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 306 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,644 soru

24,061,609 cevap

330,163 kullanıcı

...