Bunaltici bi hava tansiyon düşük baş dönmesi su gibi akan ter ayak ağrıları karın da otururken iğne gibi batması ara ara gelen sancılar bunların hepsi neden oluyor ya
35+4haftaligim canım oluyorum.resmen afedersin ama g**umden yerler süzülüyor ben bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum ya
Canim ciddi anlamda havalar çok sıcak ve cok bunaliyoruz hamilelik çok daha zor geçiyo böyle olunca cidden ben mesela eşim bugün Streç vardı evde kocaman hemde gitmiş çöpe atmış evi ayağa kaldırdım resmen aslında strec icin falan paf etmem kolay kolay da hamilelik bunalıma sokdu iyice beni bende 30+2olcam bu gece biran önce günler geçsede doğsa allah ın izniyle
Bunaltıcı hava sicak alerji kaşintı hapşuruk memeden akan süt gündüz uyumayıp gozumun icine bakan bi bıdık üşümesin diye kapali bi kapı aglasa neresi agriyoki diye dusun dusun dur gece osturur uyanır acikır uyanır gozun kapalı emzir altini degistir uyut derken hamileyken ne kolaydı sadece yatabilecegin bi pozisyon bul ve bol kiyafet giyip meyve ye simdi domatesi yerken korkuyom gaz yapar diye
1,469,582 soru
24,074,215 cevap
330,831 kullanıcı