0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (1,627 puan) tarafından

Bunaltici bi hava tansiyon düşük baş dönmesi su gibi akan ter ayak ağrıları karın da otururken iğne gibi batması ara ara gelen sancılar bunların hepsi neden oluyor ya :(

Gebelik haftası 31+1

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla havalar gercekten cok sicak Allah yardimcin olsun cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
34 haftalık hamileyim kuzum bende havalardan dolayı  sıkıntı yaşıyorum ama az daha sabredelim az kaldı  allahın izniyle
0 oy
(457 puan) tarafından
Helee benn 37+4 um valla caylayacam
0 oy
(995 puan) tarafından

35+4haftaligim canım oluyorum.resmen afedersin ama g**umden yerler süzülüyor ben bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum ya:(

tarafından
hahahahahaa:) deli kız ya
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum sık sık duş al canım başka türlü geçmiyor bide son aylardasın Allah bir avazda kurtarson inşaAllah
0 oy
tarafından

Canim ciddi anlamda havalar çok sıcak ve cok bunaliyoruz hamilelik çok daha zor geçiyo böyle olunca cidden ben mesela eşim bugün Streç vardı evde kocaman hemde gitmiş çöpe atmış evi ayağa kaldırdım resmen aslında strec icin falan paf etmem kolay kolay da hamilelik bunalıma sokdu iyice beni bende 30+2olcam bu gece biran önce günler geçsede doğsa allah ın izniyle 

0 oy
(2,172 puan) tarafından

Bunaltıcı hava sicak alerji kaşintı hapşuruk memeden akan süt gündüz uyumayıp gozumun icine bakan bi bıdık üşümesin diye kapali bi kapı aglasa neresi agriyoki diye dusun dusun dur gece osturur uyanır acikır uyanır gozun kapalı emzir altini degistir uyut derken hamileyken ne kolaydı sadece yatabilecegin bi pozisyon bul ve bol kiyafet giyip meyve ye simdi domatesi yerken korkuyom gaz yapar diye :D:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 267 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hazan (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
9 cevap 328 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 153 göst.
16 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,582 soru

24,074,215 cevap

330,831 kullanıcı

...