0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar demirim 8 ye düşmüş ilac bana iyi gelmiyor af edersiniz kabız yapıyor doğal bitki ne yapabilirim kullanabilirim cok halsizlik var kollarım kalkmıyor o derece 

6 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
portakal suyuna üzüm pekmezi karıştır iç harika bir tadı var.Kara üzüm kurusu , semiz otu ve kırmızı et ye
tarafından
Cok teşekkür ederim canim mutlaka denecem kac gün faydasını görürüm bir bardak portakal suyuna ne kadar pekmez koymam lazim
(7,931 puan) tarafından
silme 1çorba kaşığı yeter canım
rica ederim
tarafından
Cok sağol canım tekra
Canım kabızlık yapmıyor degilmi benim o konuda biraz sorunum varda af edersin
(7,931 puan) tarafından
hayır canım yapmaz ben 3ay kullandım .Ben bekarken sekreter olarak çalışıyordum .Patronda gelip içecek diye 1demlik çay yapıyordum o anca 2bardak içip araziye çıkıyordu akşama kadar bir demlik çayı katıp katıp içiyordum sonra aşırı yorgunluk halsizlik uyku hali oldu hemoglobin ve demirim 5lere düşmüş .ilaç kullandım 15e çıktı aile hekimim çıkmış ama yiyip içtiğine dikkat etmezsen yine düşer dedi.Yeme içme şeklimi değiştirdim çayı sabah içiyordum bir bardak sonra çay yerine portakal suyunun içine pekmez karıştırıp içtim .Semiz otuyla salata ve cacık yaptım yedim .Semiz oytu iç cıvışltır bağırsakları düzenler ıspanaktan daha çok demir içerir
tarafından
Cok sagol canim❤️
-Reklam-
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Valla canım ilaç etki etmiyorsa gerisi boş. Yıllardır yapmadıgım şey kalmadı sadece ilaçla düzeliyo benimki 
tarafından
Peki kabız yapıyor mu sende o ilaç canim bende yapıyor
(25,178 puan) tarafından
İlk başta yapıyor canım 1 aydan sonra falan düzene giriyor düzenli kullandıgım için. Bünye alışana kadar işte
tarafından
Peki canim kilo aldinmi bu ilacdan
(25,178 puan) tarafından
Yok canım ben genel olarak kilo alan bi insan değilim ne kullanırsam kullanayım almam
tarafından
Maşallah canim ne güzel :)
0 oy
tarafından
Bnada kabizlik yapyo 1gun alıyım 1gn almıyorum
tarafından
Ben hamileyim ondan öyle dedi cnm acaba send e öyle alsan bişey ölümü olmaz heralde kuzum:)
tarafından
Allah devami erdirsin sag Salim kucağına almayı nasip etsin tek nefesle kutarsin canim♥️

Denemek de fayda var bir denerim:)
tarafından
Amin sağol canm Allah razı olsun ❤️❤️pekih kuzum dene
tarafından
Sendende Allah razi olsun canim♥️❤️:))
tarafından
❤️❤️❤️❤️:)
0 oy
tarafından
Serumdan baska faydasini gormedim ben
tarafından
Duydum öyle bir şey ama da konusmadim Doktorlar olmaza öyle yaparim
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Canım seviyosan ciğer dalak et bunları bol tuket harika kanda yapiyo bende oğluma sürekli yediriyorum başlarda kansiik az çıkmıştı geri toparladi su an gayet iyi kan degerleri
tarafından
Cok sağol canım severim yaparım:)
0 oy
(1,309 puan) tarafından
İlaç etki etmiyorsa serum veriyorlar sanırım kardeşime öyle yapacaklar ilaç etkisine bağlı ihmal etmeyin kardeşime Akdeniz anemisi taşıyıcılığı çıktı bu yüzden 
tarafından
O ney ki canim
(1,309 puan) tarafından
Demir eksikliğinden kaynaklı bir hastalık işte genetikmiş sanırım ama taşıyıcı olduğu için çok önemli değil dedi doktorlar
tarafından
Cok geçmiş olsun Allah açı şifa versin canim
(1,309 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
tarafından
❤️❤️❤️♥️♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
+1 oy
4 cevap 188 göst.
14 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (5,969 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,468,673 soru

24,062,092 cevap

330,171 kullanıcı

...