0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (1,552 puan) tarafından
Eşimin ailesi küçükbaş hayvancılık yapıyor.. Kışın aşağıya inip, yazın yaylaya gidiyorlar.. Eşim sıfır araba almak istiyordu.. Kaynananimgil de kışın geldiklerinde bizim çobanımız yok, siz bize yardım edin biz de çobana para vereceğimize parayı size verelim arabanızı alın dediler.. Eşim öğlene kadar işte çalışıp öğleden sonra yardıma gitti.. Ben de eşim hadi dediği hergün gidip yardım ettim, arabada senin de emeğin olmuş olur dedi.. Hamileyken bile gittim, kurbanda yine gidecem.. Eşime arabayı almayacaksan bile alacak gibi konuşup hakkımız olanı al dedim, tmm deyip gitti, annesigil sorunca belli değil demiş.. Şimdi de kaynım kendi arabasını görümceme verecekmiş, kendine araba alacakmış.. Kaynanam da görümcem için "Baya yardım etmek lazım" dedi.. Bizim paramız arada kaynayacak diyorum eşimin umrunda değil.. Kardeşim onlara para gönderdi, onu ödeyecekler diyor.. Öyle olsa yardım etmemiz lazım demezdi, borcunu ödememiz lazım derdi diyorum, beni takmıyor.. Kendi emeği de benim emeğim de boşa gidecek onun yüzüne :(

3 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Öyle olcak gibi ,görümcene niye yardım ediyorlar evli degil mi
(1,552 puan) tarafından
Evli değil ve polis, durumu bizden iyi yani aslında şuanda.. Kaynım arabayı ona verince, görümcem arabanın parasını kaynıma ödeyecek, onun için yardım edeceklermiş
(5,268 puan) tarafından
Ne kadar saçma zaten bi meslegi var ve bekar ,yavaş yavaş ödeyebilir yardım ediceklerse size etsinler bnce
(1,552 puan) tarafından
Ben de öyle diyorum, borç olarak aldıklarını versinler kıza, kalan parayla bize yardım etsinler.. Eğer borçları varsa bize söz vermeselerdi ya da
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
İsterseniz arabayı alın isterseniz almayın sonuçta eşine parayı başkasına vericegime sen bak sana veriyim demiş vermeleri lazım
(1,552 puan) tarafından
Aynen öyle ama şimdi de görümceme yardımdan bahsetmeye başladılar.. Eşim de araba alacağım kesin değil dediği için herhalde
0 oy
(426 puan) tarafından
Allah kimsenn hakkini kimseyr yedirmez bacim er yada gec cikar oyle yada byle sen sabret ve bekle baklm
(1,552 puan) tarafından
İnşallah.. Eşim hakkını istemeyi bilirse yemezler ama

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
0 oy
7 cevap 318 göst.
0 oy
11 cevap 630 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.