Eşimin ailesi küçükbaş hayvancılık yapıyor.. Kışın aşağıya inip, yazın yaylaya gidiyorlar.. Eşim sıfır araba almak istiyordu.. Kaynananimgil de kışın geldiklerinde bizim çobanımız yok, siz bize yardım edin biz de çobana para vereceğimize parayı size verelim arabanızı alın dediler.. Eşim öğlene kadar işte çalışıp öğleden sonra yardıma gitti.. Ben de eşim hadi dediği hergün gidip yardım ettim, arabada senin de emeğin olmuş olur dedi.. Hamileyken bile gittim, kurbanda yine gidecem.. Eşime arabayı almayacaksan bile alacak gibi konuşup hakkımız olanı al dedim, tmm deyip gitti, annesigil sorunca belli değil demiş.. Şimdi de kaynım kendi arabasını görümceme verecekmiş, kendine araba alacakmış.. Kaynanam da görümcem için "Baya yardım etmek lazım" dedi.. Bizim paramız arada kaynayacak diyorum eşimin umrunda değil.. Kardeşim onlara para gönderdi, onu ödeyecekler diyor.. Öyle olsa yardım etmemiz lazım demezdi, borcunu ödememiz lazım derdi diyorum, beni takmıyor.. Kendi emeği de benim emeğim de boşa gidecek onun yüzüne :(