0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (447 puan) tarafından
Kayıncalidrm oyle seviyor aslıda sıkıntı degil tabiki ama gecen oğlandan torun başka diyince Bi bozuldum ne yani kızınki tatsız mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya şöyle düşün eskiler öyle dermiş çünkü kayınvalidengilin soyundan geliyor ayıp olacak ama tohum onlardan diyeyim artık o yüzden biraz farklı seviyorlar bu kadar çok şey etmeyin kaynananin beterin beteri var bacim
(447 puan) tarafından
Yaa kötü niyetli demedim de rahatsiz oldum oyle demesine kızlarının da her biri çok güzel çok tatlı ne bilim ben yapmazdım herhalde benım ailemde oyle buna daha düşkün sevimli diye digwrleri soğuktı bebekken babam hiç alamazdı bunun peşinden kosar birazds gorumcemlerin yerine koydum kendimi galıba
-Reklam-
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Cahil düşünceler. Sevgi içten elir doğurdugun evlat kız olsa nolur erkek olsa nolur ondan doğan kız olsa nolur erkek olsa nolur işte saçma sapan şeyler ya
(447 puan) tarafından
Bence de aslıda kızım var ama digerlerşne gore daha düşünmüş ogul balı oldu için
0 oy
(4,000 puan) tarafından
Torun bı başka evlat tatlı diyolar ewet biraz erkeksen toruna duskunler
(447 puan) tarafından
Aslıda torunu kız ama ogul balı
(4,000 puan) tarafından
Hım kız torununa öyle diyo :):)
(447 puan) tarafından
He kız toruna ama eminin diger oğlunun oglu olsa başka olur
(4,000 puan) tarafından
Aynen öyle kız :)::)
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Kaynanan mı diyor canim
(447 puan) tarafından
Evet kaynanam dşyo gorumlerşm duysa üzülür ya
0 oy
(475 puan) tarafından
Benim kayinvalidem lerde sivaslı onlarda benim kızlarımı bunlar oğul bali diye seviyolar  komşular kizinkimi daha seviliyo bumu dedi ikiside ama bunlar bambaska dedi sonuçta kız ele gidiyo getirilse seviyoz getirmezlerse sevemiyoz oğlandan olan daha seviliyo o yüzden demisti
tarafından
şimdi öyle bişey kalmadı ya şahsen anneme daha cok gıdıyorum eskıdenmıs o bence
(475 puan) tarafından
Aynn benim 1 tane erkek kardeşim var 18 yaşında bekar daha tabi o yüzden bilmiyoz  çocuğu olunca nasıl olur ama annem çok seviyi benim kızlarımi isyanımdalar biz tekirdağ dayiz  görmeye gelir özledim diye  sürekli görüntülü arar  falan bana da saçma geliyo kız erkek mi kaldı bu devirde gercekten
0 oy
tarafından
ogul balı derken oglan cocugumdan anlamında mı dedı acaba yoksa arılar ogul verır bir dala konar orda bal olusur ona ogul denır öyle baldan daha tatlı manasında falan mı dedı kı 
(447 puan) tarafından
Oglan çocuğumdan dedi canım
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Evet genelde öyle derler ama bizde tam tersi kaynanam kızdan torunlarını dilinden hiç düşürmez 
(447 puan) tarafından
Bizimki de ole diger torunları aşırı över ama buna farklıymış
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Benim babam benim kızıma çookk aşırı düşkündür. Abimin de çocukları var onlarıda çok seviyor tabiki ama benim kızımla aralarında ayrı Bi aşk var :) adam uyurken bile kızımı sayıklıyor. Kızımda aynı şekilde babama aşırı düşkün. 
(447 puan) tarafından
Benimki de ole o yuzden tuhaf geliyor ayırmak
(1,301 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Torun torundur. Kızından yada oğlundan olması farketmez. Ama bazıları için farkediyor demekki.
(447 puan) tarafından
Çok üzücü Bi kızım var düşünmüyorum kesinlikle bir çocuk daha tabi taktiri ilahi ama oğlum olsa yada kızım olsa da eşit benım için onların çocukları da
(1,301 puan) tarafından
Tabikide öyle Rabbim sağlıklı hayırlı evlat Nasib etsin. 5 tane kızım olsa niye oğlum olmadı demem. Evlat herzaman evlattır. ❤️
0 oy
(607 puan) tarafından
Benim kaynanada kuzumun kuzusu diye sever , babası mi doğurdu lan hayırdır diyesim var :)))
(447 puan) tarafından
Oyle olmuyorya şimdi susup oturuyorum oda batıyor eşim kızıyor ha Allah vaya eşim hiçbirine bişey demedi oda olanları farkında çünkü
(607 puan) tarafından
Kuzu ben ikili oynuyorum onlarda öyle yapıyor çünkü , kaynana oğlumun mutluluğu için deyip duruyor , bende kocamın mutluluğu için diyorum :)) anlacagin kocamlayken iyiymiş gibi davranıyorum diğer zamanlarda da yüz vermiyorm yoksa hiç cekilmicek
(447 puan) tarafından
Bende odamdan çıkmıyorum artık ne zaman muhabbet etmeye kalksak başkasını over yok tertipli düzenli soyle boyle eşofman giyiyorum diye rahatsız oldunu dedi etek giyoyorm odamdan çıkmıyorum dışarı bilmem kaç bide tayt ustu etek mi giyiyim
(607 puan) tarafından
İyice edepsizligi ele almış anlaşılan sen onun ne giydigine karisimiyorsun ona ne ki , Allah sana sabır versin yabancı birilerine git gide yabancilasmakta en kötüsü inan
(447 puan) tarafından
Amin canım bakalım rabbim iyilerin mazlumların yanındadır

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 580 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde curious (1,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1ruya (2 puan) tarafından soruldu