0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Mutfak dolaplari buz dolabi hali hep silinncek cook işim var sizler ne alemdesinzi

17 Cevaplar

0 oy
(1,013 puan) tarafından
Bende yavaştan başladım bugün Allah kolaylık versin
(530 puan) tarafından
Saolasin canm
-Reklam-
0 oy
(429 puan) tarafından
Her yer beni bekler ama ben hiç oralı olmuyorum =) iki çocukla 
(530 puan) tarafından
Basla yavastan hergun 1 oda yap
0 oy
(3,369 puan) tarafından

Bıraktık *** götürecek :D elektirik kesilecekmis yarın koştur koştur ev supurup çamaşır bulaşık attim makinaya 

0 oy
(3,531 puan) tarafından
Zaten  kaynanama  gdyrz  orda her iş bende orayi  temizliycrm  evim zaten temiz:))
0 oy
tarafından

Hem Bayram hem doğum temizliği.    Yatak odası bitti. Oturma odası. Birtek süpürme kaldı mutfak. Temizdi yeni yapmıştım. Orayı.  Çocuk odası kullanılmıyor temiz. Uzun süredir kalmaya gelen yok kapısı kapalı hiç girmiycem oraya  balkonlar. WC ler. Ve solunun ortası kaldı.  

image

0 oy
(3,521 puan) tarafından
Kolay gelsin canım bende yarın başlıcam Allahın izniyle bugün geç kaldım 
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Eskiden bayram diyince aklıma yeni kıyafetler ve bayramlaşma gelirdi evlendikten sonra temizlik geliyor oy ben ne edem:D

0 oy
tarafından
Benim bitti bebeğim:)))en hızlı benim
tarafından
Ayy ewet cnm Muhammed Emin cnm❤️❤️ oo sizin bebeğin adda güzelmiş kız ;)rica ederim cnm:)
tarafından
Sağol bitanem kızının adını ne koycaksiniz;)
tarafından
Eslina medine  canm :)
tarafından
Hahaha benimde bitti dün mutfak dolapları sildim ve finish :D
tarafından
İlk bn bitrdim:))
0 oy
tarafından
kolay gelsin kuzumm
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bende persembe basliycam zaten pazar koye gidicez iki bebeyle zor oluyor kardesim gelip cocuklara bakacak bende temzligimi yapcam 
0 oy
tarafından
Ben bitirdim iki hafta önce halılar yıkamaya gitti tavanlar duvarlar dolaplar silindi perdeler yıkandı ütülendi buzdolabı fırının ici temizlendi tuvalet banyo duvarları tavamlari fircalandi sabunlandi durulandi bugünde sadece sildim supurdum dünde tuvalet banyiyu tekrar yikamisim böyle işte bitti şükür büyük temizlik arife günü tekrar elden gececek
0 oy
(191 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm bende yapacam ama supurgem bozuldu yenisinin alınmasını bekliyorum
0 oy
tarafından
Haftasonu yapıcam halı koltuk yıkama özrllikli süpürgem var onu kullancam cam silcem vitrinler falan.mutfak dolapları çocuk uyurken yapıyorum 

Şu an trendyol markette temizlik ürünleri indirimde onları alacam
0 oy
tarafından
Bitirdim ben dün sildim dolabı bitti
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Ay ben onları  haftalık olarak düzenli yapıyorum şükür  :) bu BAYRAM bişey yapmayacam perde yıkarım sadece 
0 oy
tarafından
Kolay gelsin canm
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Benimki bitmek üzere. Kolay gelsin canım

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 563 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 452 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
0 oy
8 cevap 282 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslemmm (2,523 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,432 soru

24,016,715 cevap

328,052 kullanıcı

...