0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
Kizlar benim devlet memurluguna baslama durumum  var tabi kazanmışsam 1 hafta içinde açıklanacak bana göre olumlu görünüyor neyse bende bugün hamile olduğumu öğrendim yani tam emin değilim ama bir önceki postumda silik gebelik testi atmıştım eğer  hamileysem mülâkat  sonuçları da 1 hafta sonra açıklanır ve kazanmış olursam bayram sonrası da iş başı derlerse benim hamileliğin engel teşkil eder mi acaba çünkü mülakatta sordular 1 çocuğum var dedim. O zaman hamilelik durumu yoktu. 

1 cevap

0 oy
tarafından
Mülakat bittiyse sıkıntı olmaz. :)
(519 puan) tarafından
Canım bildigim kadarıyla sende icra katibiydin bende zabit katipliği için başvurdum. Şimdi ise girerken sağlık raporunda çıkacak eğer hamileysem bunu problem yapmazlar mi
tarafından
Yok canım artık geçti. Eğer mülakat esnasında gebe olduğunu ogrenselerdi kesinlikle almazlardi. Ama şimdi ayrı. Sonuç açıklanacak zaten 1-2 ay güvenlik soruşturması geçireceksin. Hemen başlanmıyor zaten
(519 puan) tarafından
Canım adliye 1 hafta içinde sonuç açıklanacak demiş ben mülakata gireli 45 gün oldu insalah problem olmaz sonuçta iae başlasam en geç 7 ay sonra doğum iznine çıkacağım eğer hamileysem tabi
tarafından
Tamam sonuç açıklandıktan sonra gene bu süre kadar bekliceksin. Hemen başlama olmuyor. Ama sen daha aday memursun doğum iznine ayrılırsan ücretsiz olana tabi süren sayılmaz. Adaletinin tasdik olması uzar
(519 puan) tarafından
Yani yeni başladığım için ücretsiz izine ayrılamaz miyim?
tarafından
Doğumdan sonra mi ayrilacaksin
(519 puan) tarafından
Evet canım eğer her 2 ihtimal de doğruysa doğumdan sonra 2 aylık analım iznini kullandıktan sonra öyle düşündüm
tarafından
Tamam öyle ayrilabiliyorsun. Ama asalet tasdik süren uzamış olucak. Memurluğa sayılmıyor. Sigortan işlemiyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy