0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,958 puan) tarafından
6 aylık bebekle düğüne gidilirmi. Sanırım ben gidemicem çünkü bebeğim hem sesten korkyo hem insanlar yaklaşıp öpmeye çalışcak tek tek uzak dur demek zor olcak. Ama bir yandanda çok bunaldım düğüne gitmek istiyorum.

18 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Biz 11 aylığız henüz gitmedik 
-Reklam-
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ben 5 aylıkken Gttim ama benm kızm davl zrna sesini çok sevr eli ayğı hep hareket halindeydi hem kahkaha atmştı :) 
(1,958 puan) tarafından
Benm oğlum mağazaya girince müzik sesine ağlıyoya düğünde zaten rezil etcek beni o yüzden hiç heveslenmim.
(4,100 puan) tarafından
Yakın Bi yer de mi uzak Bi yerde mi kendi arcnızla mı gitceksniz bunlr önemli
(2 puan) tarafından
Masallah ☺
0 oy
tarafından
Bebeğim 2 aylıkken gittim :) 
(1,958 puan) tarafından
2 aylıkken hep uyur belki sorun olmamıştır o yüzden.
tarafından
Hiç uyumadı canm :) sadece acıkınca ağladı o kadar
0 oy
tarafından

3.5 aylığız geçen gün gidecektik son anda cesaret edip gitmedik :D

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gidilir kiz niye gidilmesin
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Bir kaç gün önce gittik biz 14 aylık kızım korkmadi ama baya bir rahatsız oldu sesten o yüzden babası aldı dışarı çıkardı eve gelene kadar
(1,958 puan) tarafından
Benm oğlum mağazaya girince bile ağlıyo müzik sesine
(2,831 puan) tarafından
Emziriyorsan mecbur gitmeyeceksin eğer biberon alıyorsa çok gitmek istiyorsan annene falan bırak baksın sen gelene kadar
0 oy
tarafından
Gecen ay kaynimin nisani vardu canm kizim 6 aylik goturmedim.bu hastalikta nasl götureym die dusundm ve annem bakti sagolsn ben gttm eşumle 
(1,958 puan) tarafından
He ya. Keşke insanlarda anlayışlı olup bebeğe yaklaşmasalar. Dışarı yürüyüşe çıkınca bile ayy diyip gelip sormadan eliyle yüzüne dokunyolar sinir olyorum koronadan korumaya çalışyoruz.
tarafından
Ayenn oylr canm goturseydom kizimin yanina gelirlerdi bnde goturmemeyi tercih ettm . Disardada sevenler olursa eger ben elletmiyorm canm direk ona dogru yöneldiginde uzaktan lütfrn diyorm ayip bisey drgl sende de canm
0 oy
(2 puan) tarafından
9 ayligiz hic gitmedim ama yakında dugunler var gideceğim gidilir yani. İnsanları kendi tedbirlerine göre uyarirsin canim
(1,958 puan) tarafından
Ya eminim çoğu kişi maskeyi umursamicak takmicak ve gelip bebeği sevmeye çalışcak uzak dur diyincede alıncaklar. Kimse başına gelmeyince anlamıyo malesef
(2 puan) tarafından
Haklısın canım malesef oyle. Ama ben olsam yine de uyarirdim kim alınırsa alınsın milletin alınması senin çocuğunun hasta olmasından önemli değil bana göre ☺ Allah herkesi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Kimse yaklaşmiyor kucağından indirme  :D bizim yaklaşan olmadi. Sesten falan da korkmuyorlar merak etme izleyince dalıp gidiyor. Uyudu bizim ki bi de o seste uyumaz hayatta dediğim cocuk :D

(1,958 puan) tarafından
Ya bezimkiler yaklaşır, malımı bilirim dermişim
(1,950 puan) tarafından
Olabilir tabi sen daha iyi bilirsin..
0 oy
tarafından
Canım  bebekle her yere gidilir çocuk oldu diye içeri tıkılıp kalacak değiliz ya canin nereye istiyosa oraya git. Hem 6 aylık olmuş ek şeylerde veriyosundur kolaylık olur. Ben olsam giderim valla. 
(1,958 puan) tarafından
Aynen canım. Zaten eve tıkanıp kaldık çok çok bunaldım
tarafından
Git canım soğuk olsa hasta olcak dicem ama yaz ayındayız biz manava markete falan bile gidiyoz 7 aylık kızımla. Bende 5 ay içerden çıkmadım baktım olacak gibi değil bunaliyo insan valla
(1,958 puan) tarafından
Zaten çocuğu çıkartmaya çıkartmaya her şeyden korkar oldu dışarda araba sesine bile korkyo müzik duyunca ağlıyo.
tarafından
Aynı şekilde benimde öyle canım çıt sesine uyaniyo ama benimki baya alıştı arada parka dışarı falan çıkar çok kalabalık olmadığı zamanlar
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Gidilir canım ben giderdim ama düğün sevmiyom.    
0 oy
(238 puan) tarafından
ben kesinlikle gitmem. herşeyden önce hastalık var.
0 oy
(11,592 puan) tarafından
14 aylık 2 hafta önce gittim korkar ağlar beni üzer zannediyodum tam tersi kalabalık hoşuna gitti şaşkın şaşkın insanlara bakip alkış falan yaptı
(1,958 puan) tarafından
Senin büyükmüş canım. Bizimki çok çıkmaya alışmamış bide.
(11,592 puan) tarafından
Bizimki dışarı çıkınca ağlar huysuzlarnirdi bayadir cikamiyoduk şaşırdım birakabilcegin kimse yok mu annen ablan vs.
(1,958 puan) tarafından
Yok canım gubetteyik kocamla benden başka kimse yok
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Kızım 40liydi teyzemin düğününe gittim sıkıntı yaşamadım
0 oy
tarafından
2 3 aylıkken bile pusette koyar giderdim yüzünü falanda örtüyordum uyuyor oluyordu genelde hiçte öpmeye çalışan olmadi bi yüzünü açıp bakıyorlardı sadece
0 oy
tarafından
Bu ay sonuna gidicez heralde bakalım nasıl olucak. 
0 oy
tarafından
Hiç gitmedim bebekle düğüne 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 328 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgis--9 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 377 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 378 göst.