0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kucuk herkesin az cok birbirini tanıdıgı bir apartmanda oturuyoruz sadece 1 kiracı var yani senelerdir yanyanayız. Apartmanı ızın ufak bir ortak alan bahcesi var. Bahce dediğime de bakmayın kucuk bir alan tam da benim pencerelerimim altı. Alt katımda o alanın orada oturan bir teyze var. Yavas Yavas o alanı kendi bahcesi gibi kullanmaya basladı ama sadece cicek ekiyor saksıya birde yazın 4 ay memlekete gidiyor diye ses etmedim. Ama bu sefer o gitti kızı geldi. Kendi bahcesi gibi masa koltuk attı gece 1 e kadar oturuyorlar asagı da sohbet ediyorlar yeri geldi mi ay ses geliyor mu diyor ama gece ses gelmediğini dusunup sözde alcak ses kullanıyorlar. Oyşe prof. Bir apartman yonetimi yok burada yonetici var ama anca para toplanıyor merdiven sildiriniyor bu yani. Ben bunları guzle bir dille burası ortak alan ve sesiniz cok geliyor diye uyarayım mı? Bu gun gider yarın gider diyorum ama yerleşti haftalardır. 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Uyar tabi belli bir saatten sonra sizleri rahatsız etmeye hakları yok canim
(12,026 puan) tarafından
Ortak alanı bahceye cevirdiler daha dün burası bizim bahce dedi kadın
tarafından
Oyle haklari yok ki ortak alanmış apartmandakilerin birlik olup karşı çikması gerekiyor sen tek başına birsey diyemezsin bu sefer kötü sen olursun canim
(12,026 puan) tarafından
İşte canım tek bizim cam bakıyor o ortak alana gerilerinin bir baglantısı. Yok. Zamanında bir komsu oraya cardak yapalım dedi de Baska komsular bize ses olacak diye yapılmadı istemediler. Şimdi bu kpmsumuz boyle birsey yapıyor. Yonetimde yok Kı soylense uyarsa.
tarafından
Anladim canim o zaman sen sert dile uyaracaksın ses geldiginde yapacak birseyinde yokmuş birak küserlerse küssünler
(12,026 puan) tarafından
Uyaracagım artık evde sesten durulmuyor her gunde misafir cagırıp canımın altında oturuyorlar
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Güzel dille Uyar Eğer ters cevap verirse polisi Çağır sen haklısın zaten bırak millet kırılacakmış diye düşünme kimse seni düşünmüyor şu an düşün ses yaptığına göre
(12,026 puan) tarafından
Polise kadar cagırma ya gerek yok ama uyarmak sart oldu
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
alt katlar genelde bahce kullanimli oluyor canim eger direk kapisi bahceye acilmiyorsa yapamaz ama diger turlu yapar
(12,026 puan) tarafından
Canım orasını ortak alan oldugu tum dairelere bildirilmiş durumda. Orası daha once garajmıs mutahit işte ceviri hemen kendi annesine yapmıs tapu bile var yok bilmiyoruz. Bizim otopark hakkımızı bitirmis
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Tabikide uyar  canım sizi rahatsız etmeye hakları yok
(12,026 puan) tarafından
Kırılsın da istemiyorum sonucta onlar da ev sahibi
(2,520 puan) tarafından
Güzel bi dille uyar canım
(12,026 puan) tarafından
Uyaracagım canım

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 122 göst.