0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından

Kızlar bebeğim bazen 5 dk emiyor, bazen 10 dk. Yeni yeni 15 dk ya çıkabiliyoruz. Zaten yeni emmeyi öğrendi. Altına kakasını, çişini yapıyor. Emzirdikten sonra yerine koyduğumda ya hemen uyanıyor yada uyuyor. Doyuyormudur, yeni emmeyi öğrendiğinden fazlada tutamıyor. Öncesinde şırıngayla anne sütü içiyordu.

Göğüslerim ilk doğum yaptığımda semsertti. Şimdi sertleşmiyor çok yumuşak oluyor. Süt artırmak için bol su tüketiyorum, çorba içiyorum, humana çay içiyorum ama yinede çok yumuşak. Sütümü artırmak için ne yapabilirim? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bazen 3 dkk emipte bırakabilir o dakikayı ayarlayamazsın ki
(4,687 puan) tarafından
Doyuyordur canımda bazı bebeklere ses gerekiyor yerine koyarken anne karnı sesi aç güveni olsun
(426 puan) tarafından
İlk bebeğim canım çok korkuyorum acaba karnı aç mı uyudu, doydu mu diye. Cidden dediğin gibi bazen 5 dk yı zor yakalıyoruz. Aürekli saate bakıyorum kaç dk emdi diye.
(4,687 puan) tarafından
Doymasa ağlardı emerken yutkunma sesi geliyor mu benim oğlumda emdikten sonra hemen kakasını yapardı ben hep anne karnı sesi açtım kendini güvende hissetsin diye
(426 puan) tarafından
Yutkunma sesi bazrn geliyor. Çoğunluk çenesinin altı oynuyor ama yutmuyor gibi. Sanki içerde dilini emiyorda ondan çenesinin altı oynuyor gibi
(4,687 puan) tarafından
Aşkım o doyuyordur merak etme çene oynaması bile emdiğinin göstergesi ne kadar tatlı süt yapmıyorlar deselerde yalan her sabah bir dilim baklava yiyordum gün boyu süt oluyordu bulgur pilavı tavuk et ayran iç bol su iç bitanem sakın soğan süt yapar ama minik meleğin sancılanır gaz çok yapıyor soğan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sogan ye canım sogan süt artiriyor ve meyve suyu iç çenesini tut emerken yorulmasın yoruldgu icn birakiyordur
(426 puan) tarafından
Soğanı yiyim kuzum. Bende hoşaf içiyordum, su içiyordum, çorba yiyordum. Meyvesuyunuda içeyim.
tarafından
Aynen canm
(4,687 puan) tarafından
Soğan gaz yapar çocuğa soğan değil bulgur pilavı tavuk bol su yemesi lazım
tarafından
Ben cok yedim 3 cocgumda soğanı 3aydan snra gaz maz kalmdi cocuklarmda
(4,687 puan) tarafından
Her bebek aynı değil canım benim daha 22 günlük bebek dünyaya alışmaya çalışıyor sancılar huzursuz eder annede ilk defa yaşıyor bu dönemi daha lohusayken sıkıntı yaşamasın
tarafından
Ben bilgmi paylastm ve soyledim ister yapr ister yapmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elaagozluanne (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,230 soru

24,136,385 cevap

334,314 kullanıcı

...