0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,562 puan) tarafından
Kızlar çok kararsızım araştırıyorum kafam takıldı kızım hastaydı doktor gribal enfeksiyon geçiriyor dedi sonra iki gün sürdü ateşi oldu burnu aktı sadece yatınca oksurdu bir iki gün geçti 4 günde faln çok şükür bende arkasından burun akıntısı haprisik öksürük hasta oldum ama coovitle çok benzer dışarı çıkan biri değilim eşim yeni atlattı sayılır geçen ayın 22sinde bitmişti karantinamiz ben negatiftim kiizma yapmadılar test aradan 12 gün  geçti karantinadan çıktığımız sonra bunlar oldu kızım iyi şimdi bende topladım bugün daha iyiyim kulaklarım tikaniyordu bır gün öncesine kadar arada oluyor simdi öksürük var ama Kuru öksürük değil burnum da akıyor covitte burun akıntısı ve hapşırık oluyor mu acaba geçiren arkadaşlar yardımcı olurmusunuz birde bu aralar arkadaşlarla konuşuyorum hepsinin nerdeyse bebeği öksürüyor atesleniyir ve burnu akiyo ben anlamadım ya kafam karışık etrafımızda şikayeti olan vs yada görüştüğüm kimse yok arada dışarı çıkarız ama oda orman vs yerler kalbaligada girmiyoruz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım tat ve koku alamama sorunun var mı 
tarafından
Tamam o zaman korkma canım bişey yoktur inşallah. Bu yaz ayında ceyranda kalıyoruz ondan olmuştur. Sen kendini karantinada tut genede dışarı çıkma. 1 2 gün içinde tat alman gitmiyosa hiç korkma.
(1,562 puan) tarafından
Ay öyle yapıyım artık ya ceyeranda kaldığımada eminim evin heryerini açıp genel temizlik yapmıştım kapaliyim balkona çıkarken eşarp ve uzun kollu almıştım üzerime unutmuşum terleyip çıkardım çok bunaldım diye çarptı dedim hatta kızımda sanırım o yüzden oldu kaynvalidem baktı ben temizlik yaparken oda salonun kapısını örtmüş ama cami ortmemis o birde kızım salıncağı rüzgar yapıyordu onda uyuya kalıyordu ona bahane buldum ama bilemedim korkuyorumda baya
tarafından
Geçmiş olsun canım bi an önce iyileşirsin inşallah :)
(1,562 puan) tarafından
İnşallah canım koku geliyir gidiyor sürekli az az alıyorum koku geniz tikanikligindan sanırım covitte direk kayboluyirmus aniden ve gelmesi zaman alıyormuş
tarafından
Aynen canım bende atlattım bi tuhaf oluyo
-Reklam-
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Koronada burun akmıyor canım. Hapșurukta olmuyor. Siz normal grip enfeksiyonu geçirmișsiniz. Covit olsan bunu anlarsın zaten hiçbir grip enfeksiyonuna soğuk algınlığına benzemiyor. Hastasın ama değilsinde öyle bir illet hastalık. Burnun tıkalı olur ama akmaz. Ben dezenfektan kolonya kokladığım halde kokusunu almamıștım. Normal grip olsan bile illaki alırsın burnun aktığı halde. Akmadığı halde o ağır  asitli alkollü kokuyu almadım düșün.
(1,562 puan) tarafından
Canım gece alamiyordum koku ama az az alıyorum şuan koku duyusu geliyo geliyo gidiyo ara ara gidiyor ara ara geliyor geniz tikanikligindan sanırım oda o zman çünkü  covitte koku kaybı yaşayanlarin bayağı sürüyormuş geri gelmesi
(2,370 puan) tarafından
Evet benim sekiz ay oldu hala koku ve tat hasarlı. Eskiden bu șekilde değildim. Koku ve tat așırı netti. Șimdi resmen zorlanıyorum.
(1,562 puan) tarafından
Anladım canım ya ben usttum birde artı cereyanda kaldım birde ben her gece banyo edip öyle yatarim sanırım usuttum havada bir soguk bir sıcak geceleri benim evim soğuk olur  banyo edip yatınca usutmus olabilirim çünkü tat yeride kokuda gidip geliyor
(2,370 puan) tarafından
Ama sen yinede istersen gidip bir muayne ol. Mutasyondan sonra hafiflediğini ve belirtilerin değiștiğini söylemișler. Grip gibi atlatılıyormuș șimdi benim sekiz ay oldu canım. 18 gün resmen cehennem olmuștu bana bütün korona belirtileri olmuștu burun akıntısı öksürük hapsuruk hariç. Ama kendinden eminsen ușuttugune dair normal griptir belkide.
(1,562 puan) tarafından
Eminim ama ortalık kotu içimde ister istemez şüphe var
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Korona belirtileri herkeste çok farklı oluyor. 
0 oy
(45 puan) tarafından
Canım tanıdığım aile dostu bir doktor var pandemi sürecinin başından beri korona virüs tedavisi bölümünde görev yapıyor koronada burun asla akmaz belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor ama bu asla değişmiyormuş burun akıntısı varsa korona değildir 
(1,562 puan) tarafından
Canım koku gece alamadım burnumu temizledim az az alıyorum koku artık bı gidiyo bı geliyor geniz tikanikligindan sanırım oda
(45 puan) tarafından
Grip salgını da var bu aralar çevremde üç dört kişi grip oldu belki sende aynı durumu yaşıyorsundur canım Allah şifa versin inşallah
(1,562 puan) tarafından
Amin canım aynen öyleymiş özellikle çocuklarda daha yaygın mis bu ara
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Covidte burun akıntısı hapşırma olmuyor diye bişey yok öyle yazmışlar ama, hastalık belirtileri iyice değişti,benim annem burun akıntısı hapşırma şikâyetiyle gitti,covid çıktı
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Canim yeni varyant turlerinde ayni grip gibi geciriyorlar suanda hapsirikta var burun akintisida var babamla annem suan koronalar babam bildigin ayni grip gibiydi yani bakinca korona demezdin ama pozitif cikti anneminde hic birseyi yok gayet saglikli ama oda pozitif cikti korkutmak icim soylemiyorum ama tabi yine doktora danis tekrar insallah normal soguk alginligidir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 256 göst.
24 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 461 göst.
28 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,264 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 531 göst.
25 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde S123456789 (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,266 soru

24,041,981 cevap

329,163 kullanıcı

...