0 oy
449 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Ya bundan 3 belki de 4 sene önce kullanıyordum ama saçımda nasıl bi etki bıraktığını hatırlamıyorum sadece kokusu muazzamdı bayılıyordum o kokuya neyse şu an kullanıp da memnun olan var mı küçük boyundan alıp bi deniycem kızlar :)

7 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından
Efsane bence glass kullaniyodum ben onu bile biraktim yani sen duşun
tarafından
Ya o kadar iyi diyorsun canım peki saçı ağırlaştırıyor mu
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Blendax  ciyim :sideways:.  

(8,579 puan) tarafından
Hayret sennn uyumamışsınnn
(45,021 puan) tarafından
Sen kimsin tanimiyore seni
(8,579 puan) tarafından
Şaka mı :)
(45,021 puan) tarafından
Senle konusmuslugum yokki bacı:) semra Ali nick'li var ilk o sandım seni onu taniyom ama
tarafından
Blendax mı aman uzak dursun saçlarımın katili o şampuan :)
(45,021 puan) tarafından
Ben hepsini denedim nerdeyse malesef blendax dan baskasi yaramadi
tarafından
Demek herkese her şampuan iyi gelmiyo kuzum deneye yanıla bulcaz artık
(8,579 puan) tarafından
Geçen yorumlastık hatta . Erken uyuyon demistm cocuk uyuyunca hemen uyuyorm demiştin. Neyse artk derya ;)
(45,021 puan) tarafından
Semra Ali nick'li olan arkadaştı o yaa valla beynim durdu ben gıdım yatan en iyisi:D
(8,579 puan) tarafından
Ben kimle konustgmu biliyorm.  Iyi geceler;)
(45,021 puan) tarafından
Puhahaha sanada canısı :)
(2,586 puan) tarafından
Birbirinize alınmayın kızlar burda herkes birbirine benziyo zaten hahahahahahaah
(8,579 puan) tarafından
Kız ne alıncam puhahahha :)) burayı ciddiye alan delidir :))
(45,021 puan) tarafından
Valla öle aynen:D
0 oy
tarafından
Evet ben hep onu alıyorum
tarafından
Dökülme oluyor mu peki çabuk yağlanıyor mu
tarafından
Hayır yumuşacık saçlarım bir ara pembesini aldım.pisman oldum bitmedi hala turuncu aldım mis gibi valla
0 oy
tarafından
Elidor turuncu favorim bide turuncu sac kremi ikiside harika yapiyo sacimi sac sekline gore bebegim onlar
tarafından
Benim saçlarım dökülüyor baya doğum sonrası hiç dökülmemişti şimdilerde başladı baya dökülüyor bide yıprandı baya cansızlaştı canım eşim de kızıyo birinde kal artık ikide bi değiştirme şampuanını diyo
tarafından
Kuzum ben memnunum ama bide sey var hindistan cevizi balmi saca kullanilan simdi revacta eltimin kizida cok memnun ismini hatirlayamadim ama elidoru kullan ikisinide memnun kalmassan en son digerine gecersin artik care bulana kadar yapcak bisi yok :)
0 oy
tarafından
Bizde onu kullaniyoruz seviyorum cnm
tarafından
Araştırdığım kadarıyla Elidoru beğenenler baya fazla ya onun kokusuna bayılıyordum ben saçından hiç gitmiyordu umarım saç dökülmesine ve saçımın ağırlaşmasına iyi gelir
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Benim saçım kuru yapıda ince telli acayip derecede ağırlaştırdi. Bitmesini bile bekleyemedim yarıda temizlik malzemesi olarak kullandım 
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Her sac tipinin ihtiyacı tepkisi farklı oluyor kimisi cok memnun ben memnun kalmadım elıdor ve dove serisi hep sacımı dokuyo hem de cok fazla.. İnce telli dalgalı boyasıx saclarım en iyi gelen gliss bebe mavisi rengi bir de Yves rocher acı bakla ozlu olan (zenginken ALIYORUM) cok ıyı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 197 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 372 göst.
1 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
25 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde dila0123 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,469,160 soru

24,068,394 cevap

330,495 kullanıcı

...