0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar iburamin zero şurup vardi geçen 2 gün oluyor galiba dolaba koymayı unutmusum dışarda rafta kalmış bişey olmusmudur havalar sıcak ya bide kızım geceleri çok öksürüyor ama gündüz bişey yok şimdi biraz bal ile zencefil verdim 2 çay kaşığı kadar karıştırıp her zaman keserdi öksürüğünü şimdi kesmedi iburamin versem onun üstüne bişey olurmu bide ilaca bişey olmusmudur dışarda?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benm kızımda2  ösrdü öyle sadece yatınca okuyodu öksürükten uyuyamadı önce şırıngayla tuzlu suyla genzini temzledim ertesi gün de3 öğün çörekotu yağı damlattım maşallah tık diye kesldi valla öksürük diye bişy kalmadı :)
(3,102 puan) tarafından
Bugün dışarda terledi sanırım biraz ondan fazla etkiledi yedek üstte almıştım değiştirdim ama yazık oksurmekten uyuyamiyor siringam yok canım ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şurup dolaba konmaz zaten canım bişey olmaz ben hep rafta tutarım 
(3,102 puan) tarafından
Acaba alerjikmiki şuraya taşındık taşınali var köye geldik her gece öksürüyor
tarafından
Yenisini al canım geniz akıntısı çok zor çekene ben 1ay çektim anam ağladı olmadı doktora götür yazık minnakıma
(3,102 puan) tarafından
Götürdüm canım ishali için götürmüştüm onuda sordum doktor ishaldendir dedi ne alakaysa bağırsak nerde boğaz nerde sinir oldum bende ishalide yok şuan başka doktorda yok ilçe hastanesinde
tarafından
Alerjik olsa gündüz de öksürür canım sen bununu temiz tut bakalım bence geçer kara turpun içini oy bal koy sabaha kadar beklesin sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedir çok etkili bir yöntem geçer inşallah
(3,102 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım rahat rahat uyusun da valla başka bişey istemiyorum ne gerekirse deniycem
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Oda sicakliginda tutun  yazar zaten kutularinda bisi olmaz ben hepndisarda tutarim veririm bisi olmadi 
(3,102 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
disarda duruyor lakin 3 4 ay gectiyse yenisini.al
(3,102 puan) tarafından
Yok canım yeni almıştım ilacı daha geçen açtım alalida 1 hafta kadar oluyor
tarafından
o zaman bisi olmaz cnm direk gunes gormeyen bir yerde kalmasi yeter
(3,102 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ♥️

İlgili bir soru bulunamadı