0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Evet kızlar baba evimden kendi evime geldim bugün oysaki yolda ne hayaller kurmuştum eve gidince uyurum vs eşim aldı beni otogardan dedi ev berbat haberin olsun dedim kesin şaka yapıyor bu arada 23 24 gündür memleketteyim ama ne zamanki kapıdan girdim mutfağı gördüm o an öldüm sandım diğer odaları gezdikce tekrar yıkıldım salımi çıkarıp direk temizliğe daldım çamaşır attım toz aldım derken sabah 8 dendir anca oturdum diyebilirim ayaklarım tutmuyor ellerim benden bağımsız sanki  o kadar yoruldum valla eşimde gülüp duruyor gıcık insan az temizler hiç sevmez ardını toplamayiii başımın belası :) öldüm ama geçti bitti artık çocuğumun kıyafetlerini yıkayip utulerim bir günümde öyle gider ne yapalım eş ve çocuk bunlar tatlı yorgunluklar :) 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyle tabi benim esim cok sukur topludur ben evi hic pis bulmadim benden temiz desem yeridir  :)
(221 puan) tarafından
Benim eşim hiç sevmez valla bugün öldüm öldüm az toplu olsaydı güzel olurdu ama canı sagolsun :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yol yorgunluğu bide üzerine temizlik baya yorulmuşsundur ilk fırsatta uyu hemen :D
(221 puan) tarafından
Sorma canım öldüm 8 aylkta bir prenses taşıyorum :) ama maalesef uyuyamicam görümcem gelicek akşama bebeği var kalicak bende 1 2 gün artık gece uyurum ne yapayım :)
0 oy
tarafından

sonunda kötü bişey bekledim:D ama o gülücük  bitirdi beni rabbim acılarına uğratmasın

(221 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah :)
0 oy
tarafından

Bende 1 buçuk aylığına köye gidecem evi sildim süpürsün banyomu tuvaletimi temizledim yıkanacak kıyafet bırakmadım. Gel gör ki geri dönüşümde em nasıl olur bilmiyorum :D

(221 puan) tarafından
Bende aynısını yapmıştım ama canım eski halinden eser kalmıyor :)) 3 makine çamaşır attım mutfak üstüme yıkılacaktı şişeler bardaklar oturma odasında yastıklar valla onları görünce uyuyamadim :))
tarafından
Ayy bide bebekle nasıl uğraşacam bilmiyom girmeden onu düşünmeye başladım :D
(221 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım :))
0 oy
tarafından
Yorgunken zor olmustur ama temizlik gibi de yok valla icin rahat etmistir:) gule gule kirletin
(221 puan) tarafından
Sorma canım uyucaktim ama görünce ne uykuyu düşündüm ne bişey rahat edemezdim edemedim de şimdi benden keyiflisi yok ev mis gibi temizlik kokuyor :) Amin canım
tarafından
Aynn cnm bnde uykusuzluktan olsem bile evimi aksam toparlamadan uyuyamam :)
0 oy
(526 puan) tarafından
Yat kalk eşine dua at diyorsun yani eşim temizdir bir yere gidersem geldiğim zaman heryer pirl piril yapar diyor sana temizlik yaptim bazen kızıyorum niye temizliğe duskunsun diye kime dediysem ne güzel iste tadını çıkar bende istiyom arkasını toplayim 
(1,390 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin :D valla keşke öyle olsalarrr
tarafından
Aselin annesi türkiye standartlarında nadir bulunan bi adama sahipsin nankörlük yapma senin saçını başını yolarlar:)))
(526 puan) tarafından
Hep kızıyorum diyorum bir bırak arkani topaliyim filan yok adam titiz
tarafından
Bence sana rahat batmış canim sen arka toplamak ne bilmiyon öyle dağınık adamlar var ki kadına illallah dedirtiyo ne güzel esin kendi iş mi kendi görüyo
(526 puan) tarafından
Valah öyle hamileyken bir sey yapmadim hepsini o yaptı şimdi gene ben yapiyom diyor benim kadar güzel yapmiyon
0 oy
tarafından

Bize güvenip dağıtıyorlar yoksa valla temiz tutmayı çokda iyi biliyorlar :D

(221 puan) tarafından
Demi ben temizledikce guluyor tam kizcam sarılıyor :)) oy oy nasılda evimizi mis yaptı canım karım diyor kızamıyorum ya :))
tarafından
Bnim de  eşim ev taşıyor eşyakr geldi kameralı aradı elinde süpürge bunları senln yapman lazımdı demi sena diyor hahah dedim yap yap :D
(221 puan) tarafından
Oh ne güzel :))
0 oy
tarafından
Benim ki öyle bir şey yapsın kendine temizletirim:D evi temizlesin yine canı sağ olsun:)
(221 puan) tarafından
Benimki asla yapmaz :)) bildiğim için hiç ısrar etmedim sadece halıları kaldırmama ve sermeme yardım etti hamisim diye :))
tarafından
Benim ki yapar sağ olsun hamileyken hep o yaptı evin işlerini ben ufak tefek işlere baktım sadece şimdi de hiç selam vermiyor gerçi ben dışarda yoruluyorum diyede geçen bayram temizliğin de perde astirdim uzun boyun ise yarasın dedim :))
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Bu eşler neden böyle yaa, insan dağıttığını neden toplamaz anlamıyorum canım. Sana da Allah kolaylık versin artık yat dinlen gece Bi güzel uyursun :) benimkine de yap demezsen kılını kıpırdatmaz şu kaşığı yıka dersin yanında çatalda duruyodur mesela. Kaşığı yıkar çatalı bırakır sonra ee bana demedin kiii :D

(221 puan) tarafından
Desende yapmaz benimki ondan ben yaparım o bozar :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 869 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 389 göst.
0 oy
8 cevap 192 göst.
2 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde G.ll0 (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.

Kategoriler